Διαφημίσεις

Αναρχοαριστεροί αντιφασίστες σκότωσαν τον Άλκη…….του 25χρονου Αθηναίου Έλληνα που έλαβε μέρος στην δολοφονία, η μητέρα του είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ……με την ίδια λογική που πέρσι βάλανε φυλακή ένα κόμμα επειδή ένας ψηφοφόρος σκότωσε τον Φύσσα, έτσι να δικάσουν τώρα το ΣΥΡΙΖΑ και να τους βάλουν φυλακή.

Αναρχοαριστεροί αντιφασίστες σκότωσαν τον Άλκη…….του 25χρονου Αθηναίου Έλληνα που έλαβε μέρος στην δολοφονία, η μητέρα του είναι στέλεχος του ΣΥΡ.

makeleio.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
6 σχόλια στο “ΠΟΣΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ!!!! Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ η μητέρα του 25χρονου “Αθηναίου” που εμπλέκεται στη δολοφονία του Άλκη [ΦΩΤΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]”
  1. Μονο το σαπιο μυαλο ενος παλιομαλακα φασιστοειδους μπορει να συνδυασει ενα φονο τετοιου ειδους με την αριστερα,παραβλεποντας οτι τετοιου ειδους συμπεριφορες ειναι συνηθισμενες σε συμπλεγματικα υποκειμεναφασιστοειδων αποκλισεων,ή σε στρατευμενα οργανα του παρακρατους,αμορφωτους και καγκουρους ιδιας αθλιοτητας με τους κρετινους που ανεπτυξαν τετοιο σκεπτικο.

  2. ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟ.
    Ακριβώς αυτό πρεσβεύουν οι διάφοροι αναρχικοί-γιαλατζί, δήθεν “αντιφασίστες” και οι συριζο-άπλυτοι που δήθεν κόπτονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ακριβώς αυτοί οι τύποι πρεσβεύουν το ΦΑΣΙΣΜΟ χειρίστου είδους, όπου δεν δικαιολογείται κάποιος να έχει αντίθετη άποψη και στιγματίζεται ως ακροδεξιός, εθνικιστής (λες και η έννοια αποτελεί κάτι κακό), φασίστας και ό,τι άλλο τους κατέβει, τη στιγμή που οι ίδιοι είναι τα χειρότερα φασισταριά κάτω από το προσωπείο του δήθεν προοδευτισμού.

  3. Ήξεραν πάρα πολύ καλά τι έκαναν οι Εβραίοι όταν δημιουργούσαν την Αριστερά σε όλες τις εκφάνσεις της… Αυτά τα “προοδευτικά” καρκινώματα, τα οποία κατευθύνονται και χρηματοδοτούνται από την Ελίτ, έχουν φτάσει τον πλανήτη σε αυτά τα χάλια. Εθνομηδενιστές, σκοταδιστές, φασίστες και ψεύτες, που χρηματοδοτούνται από τον Σόρος, τον Ρόθτσιλντ και τις ΜΚΟ τους και τους υπηρετούν χωρίς καν να παίρνουν χαμπάρι.

  4. Ναί αλλά τό κόμμα που φυλάκισαν ήταν πιθανός επικύνδινος δάκτυλος κατά τής προδοσίας τής Πατρίδας, ενώ ό σύρριζα είναι βέβαιος προδότης, κόρακας κοράκου μάτι δέν βγάζει, προδότης προδότη μάτι δέν βγάζει…

  5. εσυ γιατι θιχτηκες ρε διανοια;
    αν λεω αν ισχυει τι θα ελεγες λοιπον;
    αντε γιατι μας ζαλισατε οι ευαισθητουληδες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek