18:26 - 09/01/2022

Ναδάλ για Τζόκοβιτς: «Nα εμβολιαστούμε για να τελειώνουμε με τον κορωνοϊό…»

Διαφημίσεις

Όπως διαβάζουμε, ο Ράφαελ Ναδάλ αμφισβήτησε ανοιχτά τον τρόπο με τον οποίο ο Νόβακ Τζόκοβιτς προσπάθησε να μπει στην Αυστραλία…

Μετά τον αγώνα του για τον δεύτερο γύρο στο όπεν της Μελβούρνης, ο Ισπανός τενίστας ανέφερε πως ο Τζόκοβιτς «αν ήθελε, θα μπορούσε να παίξει χωρίς προβλήματα στην Μελβούρνη».

«Αυτό που συμβαίνει δεν είναι καλό. Δεν έχω όλη την εικόνα για να έχω ξεκάθαρη άποψη. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πολύς κόσμος υποφέρει τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι λογικό ο κόσμος εδώ στην Αυστραλία να έχει ενοχληθεί γιατί έχει περάσει πολλά και σκληρά lockdown. Κάποιοι δεν μπορούν καν να ταξιδέψουν στην Μελβούρνη από τη χώρα. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτό και να εμβολιαστούμε. Αρκετά υπέφερε ο κόσμος. Πέρασα κορονοϊό και έχω εμβολιαστεί δύο φορές. Αν το κάνεις, δεν θα έχεις πρόβλημα να αγωνιστείς εδώ. Είναι ξεκάθαρο» είπε αρχικά ο Ναδάλ.

Παρακάτω είπε πως πρέπει να υπακούμε όλοι στους κανόνες… τα γνωστά… και πρόσθεσε ότι «νομίζω ότι αν ήθελε, θα έπαιζε στην Αυστραλία χωρίς πρόβλημα. Πήρε τις δικές του αποφάσεις, και ο καθένας είναι ελεύθερος να πάρει τις δικές του αποφάσεις, αλλά υπάρχουν κάποιες συνέπειες. Φυσικά και δεν μου αρέσει αυτή η κατάσταση. Κατά κάποιο τρόπο τον λυπάμαι.

Και μεις λυπόμαστε εσένα Ναδάλ, που δεν είσαι άξιος να καταλάβεις πως ο Τζόκοβιτς λέγοντας όχι στην υποδούλωση, απο θρύλος στους φίλαθλους του Τένις, έγινε θρύλος σε ολόκληρο τον κόσμο!

Η φωτογραφία φυσικά δεν είναι μοντάζ, την γνωριμία του Ναδάλ με τον Μπιλ Γκειτς την βρίσκουμε σε ένα αρκετά παλαιότερο άρθρο απο τις 8 Μαΐου 2020 όπου μας λέει ότι ο Μπιλ Γκέιτς προειδοποίησε τον Ναδάλ μέσο chat για την «περίπλοκη» πανδημία του κορωνοϊού»…

anazitiseis.gr

*Για δες και που και κάποιος άλλος λέει συμπτωματικά συνέχεια το ίδιο…

«Nα εμβολιαστούμε για να τελειώνουμε με τον κορωνοϊό…»



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΓΙΑΝΝΗΣ 01/09/2022 @ 8:23 ΜΜ

    Μαλλον εσύ δεν καταλαβες ακόμη οτι ο Σερβος θα μείνει μονος του στην κορυφή χωρίς αντιπαλο.

  2. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 01/10/2022 @ 12:17 ΠΜ

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Ήταν πάλι το σοϊ Γκεϊτς που είχε σκοτώσει πάρα πολλές χιλιάδες ανθρώπους με ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ την εποχή της Ισπανικής Γρίπης!!! Πίσω από το περιβόητο Ίδρυμα Ροκφέλερ πρόγονος του Μπιλ Γκεϊτς!!!

    http://greeknewsondemand.com/2022/01/05/%ce%b1%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%bf-%ce%ae%cf%84%ce%b1%ce%bd-%cf%80%ce%ac%ce%bb%ce%b9-%ce%b7-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b3%ce%ad%ce%bd%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%ba%ce%b5%cf%8a/

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*