Διαφημίσεις

Η Άννα Ροκοφύλλου, αντιδήμαρχος ισότητας στο δήμο Αθηναίων, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή προέβη σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη…

«Είχα εξαιρετική φροντίδα και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Ευτυχώς δεν μπήκα στη ΜΕΘ. Ήμουν 10 ημέρες μέσα. Έπαθα πνευμονία, δεν είχα καθόλου οξυγόνο. Εγώ ήμουν μία εβδομάδα στο σπίτι με 40 πυρετό και δεν σας κρύβω ότι δεν ήθελα να μπω στο νοσοκομείο. Γιατί μπαίνεις και δεν ξέρεις εάν θα βγεις. Ήταν ένα συναίσθημα πολύ δύσκολο. Αντιστεκόμουν όταν μου έλεγαν να μπω στο νοσοκομείο» εξομολογήθηκε η Άννα Ροκοφύλλου και συνέχισε:

«Την έκτη, έβδομη ημέρα που είχα 40 πυρετό ακατέβατο, μπήκα στον Ευαγγελισμό. Το οξυγόνο μου είχε φτάσει 89, πολύ χαμηλά. Έπρεπε να νοσηλευτώ. Στη συνέχεια έμεινα 15 ημέρες στο σπίτι με το οξυγόνο. Μετά σιγά σιγά πήγαν όλα καλά. Ήμουν πολύ κουρασμένη, δεν σας κρύβω».

Προς το τέλος έριξε και την «βόμβα», λέγοντας πως πήρε «κάτι μονοκλωνικά» και έγινε “καλά”, καθώς ακόμη δεν είχε κυκλοφορήσει ούτε το εμβόλιο!
Κι ενώ η Τ. Στεφανίδου, παρεμβαίνει λέγοντας ότι «μονοκλωνικά δεν είχαν έρθει τότε», η Α. Ροκοφύλλου της απαντά κατηγορηματικά ότι “είχαν έρθει”. Μάλιστα αποκάλυψε ότι «την ημέρα που έφυγε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μπήκα στον θάλαμο εκείνο εγώ…» Εν συνεχεία η δημοσιογράφος προσπάθησε να τα μαζέψει!

Κι εδώ γεννιούνται τα εξής δύο ερωτήματα: Έχουμε υποτίθεται παραλάβει τα περίφημα μονοκλωνικά. Γίνεται η όχι ευρεία χρήση τους να σώνεται κόσμος; Και δεύτερον μήπως η χρήση τους περιορίζεται μόνο στους επώνυμους και αφήνονται οι πληβείοι να πεθαίνουν στα ράντζα;

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
3 σχόλια στο “Με μονοκλωνικά έγινε καλά αντιδήμαρχος του δήμου Αθηναίων – Πολλά ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των μονοκλωνικών”
  1. …το ειχα πει σε εναν γεροντα σε ανυποπτο χρονο σε μια διαδηλωση κατα της εισροης λαθρο πριν την πλανδημια…οταν και με ειχε ρωτησει με αγωνια στα ματια “τι θα γινει βρε παιδακι μου με αυτο το χαλι στον κοσμο”??? τοτε του ειχα πει οτι καθε ποντικος θα παει στην τρυπα που εχει φτιαξει [συνειδητα η μη] και να μην στεναχωριεται γιατι κατα την γνωμη μου αυτος εχει καλη τρυπα [ειμαι σιγουρος οτι σημερα ειναι αρνητης των mRNA] ..

  2. ..ολα υπηρχαν και θα υπαρχουν,και τα εμβολια τπυ μπουρλα και τα σπουτνικ του πουτιν και τα μονοκλωνικα και οι 9 θεραπειες του επιτροπου σχοινα και το ανοσο[ποιητικο του θεου..οτι ΘΕΛΕΙΣ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΣ [αναλογα το επιπεδο λογικης σου δλδ την τρυπα που σαν “ποντικος”εχεις φτιαξει] ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΟΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ..εδω σταματαει το σχολιο,…κι οποιος το πιασε το πιασε!!!

  3. Υ,Γ
    ..αν ο τραγκας δεν γιατρευτει [πραγμα που απευχομαι καθαρα για λογους αλληλεγυης] τοτε αναμφησθητητα υπαρχει εξωντοτικη πουστια στη μεση!!!!
    θα ειναι δε τοσο μεγαλη πυστια γιατι θα δειξει οτι το ρεβοβλερ της παγκοσμιας μαφιας ειναι στα χερια δεινου κι ΑΔΥΣΤΑΚΤΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek