Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:57 - 07/12/2021

Αιρετικοί πλέον η Εκκλησία της Ελλάδος-ΙΕΡΟΝΙΜΕ ΕΙΣΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η εκκλησία της Ελλάδος πλέον και με τη Βούλα επίσημα είναι αιρετικοί βάσει του Ιερού πηδαλίου απαγορεύεται η κοινωνία με αιρετικούς και από τη στιγμή που έχουν σην λειτουργήσει έχουν ασπαστεί ο ένας τον άλλον και έχουν αναγνωρίσει τους Καθολικούς αλλά και όλες τις θρησκείες ίσες με την ορθόδοξη εκκλησία της Ελλάδος είναι αιρετικοί και απαγορεύεται κάθε κοινωνία μαζί τους, πού ακούστηκε να προσφωνούν τον ΠΑΠΑ παναγιώτατε και πού ακούστηκε χριστιανοί ορθόδοξοι να βρίσκονται στο Μέγαρο Μουσικής όπου τελέστηκε καθολική λειτουργία η πανθρησκεία είναι εδώ μην πιστεύετε τους παπάδες η εκκλησία της Ελλάδος έχει εκπέσει δεν είναι εκκλησία του Χριστού. Και η αστυνομία έδειξε το πρόσωπό της με ποιους βρίσκεται ποιους υποστηρίζει βρισκόμαστε σε έναν πνευματικό πόλεμο και υλικό να ξέρετε ότι τα σάβανα είναι χωρίς τσέπες αφήστε τον υλικό κόσμο στην άκρη και Προσπαθήστε Να ανέβετε πνευματικά όπως βλέπετε ιεράρχες μας καθώς και πάρα πολλοί κληρικοί είναι αιρετική δεν εκπροσωπούν πλέον τον τριαδικό Θεό αυτοί οι ίδιοι κατάφεραν να διχάσουν το λαό του Χριστού.

Ζει Κύριος ο θεός των Δυνάμεων

Ο πατήρ Ιωάννης Διώτης Είναι πραγματικός κληρικός της εκκλησίας του Ιησού Χριστού



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Κεφάλαξ 12/07/2021 @ 11:09 ΜΜ

    ο ιερονυμος οπως και ολη η ιεραρχεια ειναι σατανιστες , ομοιος και οσοι βουλευτες εχουν περασει απτη βουλη

  2. ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ 12/08/2021 @ 1:31 ΜΜ

    Είχα την τιμή να βαπτιστώ από αυτόν ιερέα τον παπά-Γιάννη στον ναό του Άγιου Παντελεήμονα πριν πολλά πολλά χρόνια! ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ!!!

  3. ΠΛΕΟΝ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΘΑ ΠΟΡΕΥΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΖΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΠΑΠΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*