19:47 - 18/11/2021

Ενα τραινο …τρια Αεροπλανα …και ολα στην Ελλαδα;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Νοιωθεις σαν ματιασμενος; Θα ειναι απο την απολυτη στοχευση και ορεξη πανω στο πεδιο να δημιουργηθουν οι καταλληλες συγκηριες !..

Εχεις και αυτο το 7 που ειναι σαν τελετη .. μια τελετη σε επιπεδα αορατα σαν τους αορατους εχθρους …οπου τσουκου τσουκου την αφηγηση του 7 θα δωσουν τα παντα να την πανε μεχρι τελους για να ολοκληρωθει η επικληση …η τελετη του εβδομου !

Αν το ανοιξεις …αν αφησεις το μυαλο σου να κανει αεροπτερισμο …προσεχοντας μην εισαι το επομενο ιπταμενο αντικειμενο που θα πεσει ..θα δεις πιο καθαρα οτι …ενας αορατος εχθρος ειναι ενας πολυ επικινδυνος εχθρος για την ανθρωποτητα , ειναι ενας εχθρος σχεδον που προαναγγελει οτι δεν θα εχεις αμυνα και οτι δεν μπορεσεις να γλυτωσεις απο το σημαδι του …ενας αορατος εχθρος ειναι σαν να σου λεει ηρθα να φαω τοσους και θα τους φαω οτι και να γινει!

Αν και εφοσον αποδεχθεις το αφηγημα του αορατου εχθρου τοτε ..υπαρχει δεν υπαρχει ο εχθρος ..εφυγε η δεν εφυγε ..νικηθηκε η οχι …δεν εχει καμια σημασια μιας και το αφηγημα μπορει να ειναι ο μεταμορφωμενος αρατος εχθρος πια..και τοτε τα πραγματα ειναι ακομα πιο δυσκολα ..!Ο καθρεφτης υπηρχε απο την αρχη …ειτε ο εχθρος ηταν εκει ειτε ο εχθρος στηθηκε να ειναι εκει απο την πληροφορια . Απο πλευρα και να εισαι ο εχθρος πια υπαρχει !

Αν εχθρος ειναι πια η αφηγηση , ο τροπος να δινεται η καταλληλη πληροφορια …που ακολουθει το σχεδιο του αορατου εχθρου με την νεα του μορφη τοτε ..δεν υπαρχει κανενα αντιδοτο, καμια αμυνα , ο εχθρος καταφερε τον στοχο του !

Νομιζω οτι ειμαστε σε αυτη την εξισωση πια , νομιζω οτι η λυση ειναι η αποδεσμευση απο την στοχευση του , και η λυση πια δεν μπορει να ειναι απλη η γραμμικη μιας και εχεις να κανεις με επιπεδο επιθεσης ενος καταπληκτικου σχεδιου που ακομα και τα καλυτερα υβριδικα σχεδια πολεμου κοκκινιζουν απο ντροπη μπροστα του !

Ετοιμαστειτε για σκληρο ροκ , σφιξτε τα δοντια , αποδεσμευτειτε συναισθηματικα , στοχευστε στο νερο , πιαστε και καμια κουπαστη γιατι απο εδω και περα το πλοιο θα πηγαινει σαν καρυδοτσουφλο !

ΑΙΤΟΥΜΑΙ την καθαρση στο πεδιο της κολασης και το τελος της ψευτικης πληροφοριας , αιτουμαι αδεια επεμβασης στο επιπεδο που εχει πληγει , αιτουμαι την τιμωρια με καθε μεσο και καθε κοστος της ενεργειας που επεβληθηκε στο πλανητη και τους φορεις που το υποστηριζουν χωρις κανενα ελεος η οικτο !

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Δεν ξερω αν πρεπει να χαρω η’ να λυπηθω,νομιζω θα ηταν εγωιστικο να λυπηθω.Σε καθε πολεμο υπαρχουν απωλειες,ηδη η “μερια “μας μετραει πολλες.Αν ομως στην τελικη μαχη ερθει η νικη ας ειναι…..

  2. ονειρευτης 11/18/2021 @ 9:38 ΜΜ

    τα ζητησες ολα..γενοιτω!!!

  3. Ιωλκαίος 11/19/2021 @ 9:31 ΠΜ

    Όντως, όλη τη χώρα την έχει τυλίξει ένα πέπλο μαύρης μαγείας, που μας έχει ναρκώσει.

    Αλλοιώς, θα ήταν αδύνατον να γίνουν όσα γίνονται… να μας κάνει το κάθε ζαβό ό,τι θέλει εδώ και δέκα και πλέον χρόνια.

  4. Αυτόν τον καθρέπτη ποιος τον τοποθέτησε;
    Αυτό που δείχνει ο καθρέπτης θα είναι πάντα αυτό που βλέπουν οι άλλοι μέσω αυτού,
    Πίσω όμως από τον καθρέπτη πάντα κάτι θα υπήρχε και θα υπάρχει.

    Αλλά είναι δυνατόν να είχε πραγματοποιηθεί ; Αλλά πώς;

    Αν είναι εγκλωβισμένο ανάμεσα ποια έξοδο προτείνεις ;

    Ανάμεσα σε δύο κόσμους , μάλιστα.

  5. Ήδη για το σκληρό ροκ σε πρόλαβε.

  6. εχουμε τπτ για την “εκλειψη της 1000ετιας” σημερα 19/11?

  7. Και τώρα κάτι άσχετο?
    έτος 2021 – 21η χρονιά του 21ου αιώνα «Έρχονται οι 21 Γίγαντες»

    https://thegiantcompany.ie/wp-content/uploads/2021/03/Giant-Press-Release-Final-11-03-2021-V4.pdf

    «Τώρα αναζητούμε 21 τοποθεσίες σε 21 πόλεις μέχρι το τέλος του 2021» Πάντι Ντάνινγκ

    https://www.thejournal.ie/giant-moving-statue-5382037-Mar2021/

    https://youtu.be/wF2JaU7KMwk

  8. Η παραπάνω είδηση πέρασε στα ψιλά. Ο εχθρός μας δηλώνει την παρουσία του.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*