19:41 - 07/11/2021

Περπατας στο χωριο και σε κοιταζουν σαν λεπρο οι συνανθρωποι σου

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

…και εσυ δεν πρεπει να τους πεις πως τους κοιταζεις γιατι δεν θα αντεξουν ! Λεπρος και ας εκανες τα παντα να μην τους κοιταξεις ποτε ετσι !

Λεπρος γιατι εσυ προσπαθησες να το αλλαξεις αλλα οι ιδιοι δεν θελησαν καν να προσπαθησουν να μαθουν , να ερευνησουν .. αλλα σκιαχτηκαν μην χασουν τα χαμενα αιωνων !

Αυτος η αυτο που σκεφθηκε αυτο τον σχεδιασμο δεν ειναι απο αυτο τον κοσμο , αυτο που εχουν μεσα τους πια οι συναθρωποι μας ειναι κομματι του , και ο καθρεφτης της αιωνιας μαχης γεννηθηκε στο εδω , οπως προειπωθηκε εδω και χρονια !

Να φροντισετε ολοι να γινεται οσο πιο σκληροι γινεται , να αποστασιοποιηθειτε απο το συναισθημα , να μην λυγισετε στο μεγεθος της αληθειας που καλπαζει σαν τιμωρια !

Οσο πιο γοργα κατανοησουμε τι εχει ξεκινησει τοσο μεγαλυτερες οι πιθανοτητες επιβιωσης μας !

Το μαυρο εχει κανει πια το καστρο του εδω και εχει επεκτατικες διαθεσεις …κρατηθειτε απο την καρδια και οχι απο το νου πια , η ανθρωποτητα εχει χασει τον πολεμο της πληροφοριας εδω και πολλα χρονια !

Μονο η συγχρονικοτητα και τα σημαδια θα σας οδηγησουν στην εξοδο ..!

Stranger ..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Υ Υψηλή ενέργεια
    Ξ (Κ-Σ) ΚΑΣΑ Σώμα
    Υ Τριάδα trinity
    Ξ Τριαδικότητα επί της Γης
    ///

  2. ονειρευτης 11/07/2021 @ 9:10 ΜΜ

    στο ιδο συμπερασμα της αποστασιοποιησης εχω οδηγηθει και εγω μετα απο τοσους μηνες οργης για το ποσο ευκολα εχουν τρομοκρατησει εναν ολοκληρο πλανητη για μια φεικ πανδημια και του στερουν βασικες ελευθεριες αλλα και απο τον χλεβασμο συνανθρωπων στο ποσωπο μου τωρα εχω σκληρηνει
    ευχομαι καλη δυναμη σε ολους μας

  3. “Ένας πολύ γέρος κύριος με τεράστια φτερά” Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες

    eviasmile.blogspot.com/2010/12/blog-post_4438.html

    Το παρερμήνευσε ο Αλκίνοος ;

    Ίσως, μάλλον, τουλάχιστον έτσι είπε. Όμως επειδή ακούω συχνά το τραγούδι, η συγχρονικοτητα και τα σημαδια έρχονται με πολλών λογιών μορφές. Ακόμα και με μία ανορθόγραφη λέξη…

  4. Μεγάλη Ημέρα ενθΥμησης σήμερα.
    Καλή Δύναμη Αδέλφια. [Ρωμ.8,36] [Α Πε.5,8-11]
    Στῶμεν καλῶς

  5. Το Y είναι η ενοποίηση της δυαδικής ενέργειας των υψηλών δονήσεων σε μια ενότητα κατά την κάθοδο και γείωση της δηλαδή την διαπέρασης της από τον ουρανό στη γη και μέσα από τη γη ξανά στον ουρανό (είναι αμφίδρομη η διαπέραση της δόνησης του γράμματος Υ. Όσο για το Ξ δεν είναι παρά το ενοποιημένο τρισυπόστατο της ενθαδικης μας ύπαρξης. Όποτε ΥΞ είναι η συγχρονική διαπέραση και συντονισμός/εναρμόνιση της καθολικής μας ύπαρξης από της υψηλές δονήσεις που επιτρέπουν κάθε υλοποίηση.

  6. Το Y είναι η ενοποίηση της δυαδικής ενέργειας των υψηλών δονήσεων σε μια ενότητα κατά την κάθοδο και γείωση της,δηλαδή της διαπέρασης της από τον ουρανό στη γη και μέσα από τη γη ξανά στον ουρανό (είναι αμφίδρομη η διαπέραση της δόνησης του γράμματος Υ).Όσο για το Ξ δεν είναι παρά το ενοποιημένο τρισυπόστατο της ενθαδικης μας ύπαρξης. Όποτε ΥΞ είναι η συγχρονική διαπέραση και συντονισμός/εναρμόνιση της καθολικής μας ύπαρξης από της υψηλές δονήσεις που επιτρέπουν κάθε υλοποίηση.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*