19:39 - 26/10/2014

Η NASA ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΛΟΓΩ ΗΛΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014…

Διαφημίσεις

Η NASA επιβεβαίωσε ότι η γη θα βιώσει 6 ημέρες σχεδόν απόλυτο σκοτάδι από την Τρίτη 16 έως την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014.

Ο κόσμος θα παραμείνει, κατά τη διάρκεια αυτών των έξι ημερών, χωρίς ηλιακό φως λόγω μιας ηλιακής καταιγίδας, της οποίας η σκόνη και τα διαστημικά συντρίμμια που θα προκαλέσει θα είναι τόσα πολλά που θα έχει ως συνέπεια την παρεμπόδιση κατά 90% του φωτός του ήλιου.

Η ανακοίνωση έγινε από τον επικεφαλή της NASA, Τσαρλς Μπόλντεν, ο οποίος ζήτησε από όλους να παραμείνουν ήρεμοι. Αυτό θα είναι αποτέλεσμα μιας ηλιακής καταιγίδας, της μεγαλύτερης τα τελευταία 250 χρόνια και η οποία θα έχει διάρκεια 216 ώρες.

Αν και οι έξι ημέρες σκότους είναι πολύ κοντά, οι υπάλληλοι λένε ότι η γη δεν θα αντιμετωπίσει κανένα σοβαρό πρόβλημα, δεδομένου ότι οι έξι μέρες του σκότους δεν μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες ζημιές σε τίποτα.

«Εμείς θα στηριζόμαστε μόνο στο τεχνητό φως για τις έξι ημέρες, που δεν είναι κάτι που μας προβληματίζει», λέει ο επιστήμονας της NASA Earl Godoy.

Πηγή:

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (29)

  1. Ανώνυμος 10/26/2014 @ 7:54 ΜΜ

    ναι θα περάσει νταλίκα και θα σηκώσει χώμα και σκόνη και δεν θα βλέπουμε.. ρε τί σχέση έχει η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία με την σκόνη; και ποια συντρίμμια 😛

  2. Ανώνυμος 10/26/2014 @ 7:56 ΜΜ

    Αυτό δεν ισχύει,μπράβο Νικο που το ανέβασες να γίνει ξεσκαρτάρισμα της πληροφορίας.Αυτή η είδηση είναι μούφα λοιπόν

  3. Ανώνυμος 10/26/2014 @ 8:18 ΜΜ

    Τόσο μεγάλη ηλιακή καταιγίδα και θα έχει μόνο σκόνη και "διαστημικά συντρίμμια";
    Δεν θα επηρρεάσει καθόλου τον ηλεκτρομαγνητισμό;
    Και θα λειτουργούν κανονικά τα δίκτυα ηλεκτρισμού, επικοινωνιών κτλ;

  4. Ανώνυμος 10/26/2014 @ 8:52 ΜΜ

    Einai sigoura Hoax epidi oi phges pou exete dosei den isxoun.
    I mia leei oti "auth i selida den iparxei" kai i allh exei akribos thn idia phgh pou "den iparxei"
    Den brisko sto internet kapia eidhsh paromia. Pantos an pragmatika i NASA tha mas elege gia kati tetio kai gia 6 meres tote malon tha to elegan gia na min skorpisoun paniko an as poume stin pragmatikotita den tha itan 6 alla "3 meres skotadi".
    Auth h pliroforia tha itan pragmatika epikindini san simadi tou xronou.

  5. Ανώνυμος 10/26/2014 @ 9:29 ΜΜ

    http://www.ibtimes.co.uk/nasa-confirms-earth-will-experience-6-days-total-darkness-december-fake-news-story-goes-viral-1471809

    Πάντως δεν βρήκα κάποια σοβαρή πηγή να το αναφέρει.

  6. Ανώνυμος 10/26/2014 @ 9:31 ΜΜ

    εγω δεν βλεπω τιποτα στην ιστοσελιδα της επισημη ΝΑΣΑ,μην τρελενεται τον κοσμο.Και θα ρωτησω και ανθρωπο που δουλευει εκει.και να γινει αλλωστε κανεις δεν θα κανει τιποτα…ο πανικος ειναι περιττος.

  7. Ανώνυμος 10/26/2014 @ 9:47 ΜΜ

    αυτο που με θλιβει ειναι οτι πολλοι τωρα αυτο το πιστευουν να πουμε

  8. Ανώνυμος 10/26/2014 @ 10:27 ΜΜ

    Ποτε θα αρχισει το παρτυ του ηλιου; Θα παρω ενα σακο με ποπ κορν ελπιζω να μου φτασει για 6 μερες μην πεθανω ="=

  9. Ανώνυμος 10/26/2014 @ 11:24 ΜΜ

    Καταρχην οταν δημιουργητε μια τοσο μεγαλη ηλεκτρομαγνητικη καταιγιδα,φυσικο και επομενο ειναι να επακολουθησει ηλεκτρομαγνητικος παλμος.Ο συγκεκριμενος παλμος εννοειτε οτι θα δημιουργησει τριβη στην υλη και ετσι θα υπαρξουν σκονη και οποια συντριμια.Αυτο μου θυμιζει και μια προφητεια.Το θεμα δεν το εχω ψαξει καθολου αλλα μην μπερδευτε τα πραγματα.Θα δουμε.Κοντα ειναι.Επισης ειμαι σιγουρος πως εαν επαληθευτει η προφητεια και συμβει το συγκεκριμενο φαινομενο αλλα στην ενταση που το περιγραφει,τοτε δεν θα απομεινει κανεις απο εσας.

  10. Ανώνυμος 10/26/2014 @ 11:51 ΜΜ

    Παιδια ειναι αληθεια !
    Απο την στιγμή που εγινε γνωστο δεν εχει γινει καμια θεαση ΑΤΙΑ πουθενα στον πλανητη. Το εμαθαν και την εκαναν με μικρα πηδηματακια για να μην χαλασουν τα ακριβα τους σκαφοι !
    Τωρα για την σκονη που θα πέσει μην ανησυχείτε ! Θα την πάρει , μαζι με αυτοκινητα καδους κτλ η επομενη βροχουλα οταν θα πέσει με το καλό

  11. ΜΌΝΟ ΈΞΙ ΗΜΈΡΕΣ;;; ΚΑΙ Η ΝΈΜΕΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΈΠΤΕΤΑΙ ΚΆΘΕ +- 25.000 ΧΡΌΝΙΑ;; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΤΙ ΓΝΏΜΗ ΈΧΕΙ Ο ΕΡΜΉΣ Ο ΤΡΙΣΜΈΓΙΣΤΟΣ (ΠΟΙΝΜΆΝΔΟΡ)
    …ΓΕΝΙΚΆ ΑΠΟΦΕΎΓΩ ΝΑ ΓΡΆΦΩ ΣΧΌΛΙΑ… ΕΎΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΊΜΑΙ ΛΆΘΟΣ. ΕΛΈΓΞΤΕ ΤΑ ΦΥΣΙΚΆ ΦΑΙΝΌΜΕΝΑ ΠΕΡΊ ΤΙΣ +- 18 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ ΤΟΥ '14. ΘΑ ΕΠΑΝΈΛΘΩ. ΚΑΛΉ ΔΎΝΑΜΗ ΣΕ ΌΛΟΥΣ!! …ΞΈΡΩ ΔΕ ΜΑΣΆΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΆ ΚΆΝΟΥΜΕ!!

    • Ανώνυμος 10/27/2014 @ 5:04 ΠΜ

      Τωρα ηλιθιοι μετα απο αυτο το αρθρο η σκονη που θα ερχεται κατα καιρους απο την πατριδα σας την Αφρικα θα νομιζετε πως ειναι εξωγηινη!!!
      ΝΙΚΟΣ

  12. Νικολοβιέννης Σπυρίδων 10/27/2014 @ 1:29 ΠΜ

    Ἔχω δεῖ βλακεῖες σὲ διάφορους διαδυκτυακοὺς χώρους. Μερικὲς ὅμως ξεπερνᾶνε ἀκόμα καὶ τὰ ὅρια τῆς σχιζοφρένειας! Χαρακτηριστικὸ δεῖγμα αὐτῶν ἡ κατωτέρω δημοσίευσι. Ἂν εἶναι δυνατόν μιὰ ἡλιακὴ καταιγιδα νὰ προκαλέσῃ σκοτάδι! Ἂν εἶναι δυνατόν μιὰ ἡλιακὴ καταιγιδα νὰ προβλεφθῇ 2 μῆνες πρὶν καὶ μὲ προσδιορισμένη ἔναρξη καὶ τέλος. Δὲν νομίζω πὼς ἀληθεύει τέτοια δήλωσι τῆς ΝΑSΑ˙ ἐκτὸς καὶ ἄν, μὲ τὶς περικοπὲς τῶν διαστημικῶν ἀποστολῶν, ἡ πλήξι τοὺς ὁδήγησε στὴν ὀμαδικὴ χρήσι μαριχουάνας!

    • Ανώνυμος 10/27/2014 @ 5:03 ΜΜ

      Πολυτονικό κάαβλααααα , θα αρχίσω να γράφω και εγώ έτσι
      πρέπει να αρχίσουμε να ξαναθυμώμαστε

  13. Ανώνυμος 10/27/2014 @ 1:37 ΠΜ

    6 και….να φέξει!

    Μεταμεσονύκτιος

  14. Ανώνυμος 10/27/2014 @ 10:51 ΠΜ

    είστε απλά αισχροί

  15. Ανώνυμος 10/27/2014 @ 10:53 ΠΜ

    Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο με την "είδηση" πως η NASA επιβεβαίωσε ότι η γη θα βιώσει 6 ημέρες σχεδόν απόλυτο σκοτάδι από την Τρίτη 16 έως την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014.

    Οι πληροφορίες που δημοσιεύονται αναφέρουν πως ο κόσμος θα παραμείνει, κατά τη διάρκεια αυτών των έξι ημερών, χωρίς ηλιακό φως λόγω μιας ηλιακής καταιγίδας, της οποίας η σκόνη και τα διαστημικά συντρίμμια που θα προκαλέσει θα είναι τόσα πολλά που θα έχει ως συνέπεια την παρεμπόδιση κατά 90% του φωτός του ήλιου.

    Ωστόσο η αλήθεια είναι διαφορετική. Η είδηση προέρχεται από ένα σατυρικό site και οι… πληροφορίες από τη NASA όπως είναι φυσικό δεν επιβεβαιώνονται.

  16. Η ειδηση αυτή δεν ισχύει,ειναι φάρσα και δεν εχει επιβεβαιωθεί από ΝΑΣΑ

  17. Ανώνυμος 10/27/2014 @ 2:30 ΜΜ

    Full arcticle …..http://au.ibtimes.com/articles/570871/20141027/hoax-alert-6-days-darkness-december.htm ….<<.The Web site Huzlers.com identified the dark days from Dec 16 through 22. >>……<< This same Web page has reports on Ebola death victims becoming alive and American boxer Floyd Mayweather offering a salary of $1 million a year to a personal reader who would read everything for him.>> …. The Movie :6 Days Dark official film trailer ……

  18. Ανώνυμος 10/27/2014 @ 3:06 ΜΜ

    Παράξενο… Τόσα Μέσα Ενημέρωσης να λένε την Μπαρούφα , μπαρούφα … και όλα Χρησιμοποιούν μια Πηγη Την nasa -asan … όπως nato-otan ….. Είχες Βγάλει ένα άρθρο σχετικά με το Ημερολόγιο Των Μάγια και Υπολόγιζες τις Ημερομηνίες … Οι προφΥτείες Γίνονται σε συγκεκριμένη Περίοδο και Η Συγκομιδή Επίσης …. Λες το Μatrix να Κατεβάσει Διακόπτες για να κανει stress Test Στην Εληταρία , Δοκιμάζοντας την "Πίστη " τους και τις αντοχές μας υπό Στρατιωτικά μέτρα ?….Κάτι σαν Άσκηση Για το Εγγύς Μέλλον …….

  19. Ανώνυμος 10/27/2014 @ 7:05 ΜΜ

    Στο παρελθόν (όχι το πρόσφατο) έχει καταγραφεί σε ιστορικά-θρησκευτικά κείμενα το φαινόμενο μιας πολυήμερης συσκότησης.Την ίδια χρονική περίοδο έχει καταγραφεί από αντίστοιχες πηγές προερχόμενες όμως από λαούς του άλλου ημισφαιρίου της Γης το φαινόμενο πολυήμερης ηλιοφάνιας !
    Αυτό το φαινόμενο το οποίο έχει πραγματική βάση και συγκεκριμένη περιοδικότητα παραπέμπει σε ολιγοήμερη στάση-μη περιστροφή της Γης για λόγους που δεν αναφέρω για να μην κουράσω.

    Πρόκειται για αυτή την περίπτωση ?? Κυριακή κοντή γιορτή….

  20. Ανώνυμος 10/29/2014 @ 10:18 ΜΜ

    Καταρχας παιδες εαν γινει αυτο δεν ξερω αν θα εχουμε σκοταδι, παντως σιγουρα ρευμα δεν θα εχουμε

  21. Ανώνυμος 10/29/2014 @ 10:24 ΜΜ

    oti tus katevi sto mialo auto lene pustarades

  22. Ανώνυμος 10/30/2014 @ 8:48 ΠΜ

    καλο ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  23. Ανώνυμος 10/30/2014 @ 8:49 ΠΜ

    αιντε αιντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  24. Ανώνυμος 10/30/2014 @ 2:19 ΜΜ

    θα φτάσει μέχρι της χώρες Ελλάδα και Κύπρος?

  25. Ανώνυμος 10/30/2014 @ 8:00 ΜΜ

    ΕΔΩ Η ΝΑΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΙΓΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟ 2014 ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΥ …"ΘΑ" ΜΑΣ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:
    http://science.nasa.gov/science-news/science-at-nasa/2014/23jul_superstorm/
    ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΑΥΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗ "ΝΑΣΑ" ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΣΟΥΠΕΡ ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ???? ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ HOAX Η …"ΕΙΔΗΣΗ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΝΑΣΑ… ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ……..

  26. Ανώνυμος 11/05/2014 @ 11:47 ΠΜ

    Ψεματα ειναι παιδια

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*