Διαφημίσεις

Κάτι το περίεργο συμβαίνει… όποιος έχει άποψη τον παρακαλώ να με διαφωτίση arisjust@hotmail.com

Λοιπόν έχουμε και λέμε…

Από τη μια το μοντέλο πρόβλεψης σεισμών του Ηλία Τσιάπα προέβλεπε μεγάλο σεισμό την 6η Δεκεμβρίου

Τώρα έρχεται η ανακοίνωση της NASA για σκοτεινές μέρες στις 6 Δεκεμβρίου

Έχουμε και την τετράδα των κόκκινων φεγγαριών

Ας δούμε τώρα τι γράφει και η Αποκάλυψη !!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

58 σχόλια στο “Περίεργα, πολύ περιέργα γεγονότα προαναγγέλονται !!”
  1. Ηλίας Τσιάπας,Hoax είδηση της πλάκας και η Αποκάλυψη και θέλεις να σε πάρουμε στα σοβαρά.

    1. Οι Μάγιας δεν είχαν δώσει ημερομηνία αλλά αστρολογικό φαινόμενο το οποίο έλαβε χώρα στις 21/12/2012. Αυτό το φαινόμενο δεν είναι άλλο από την είσοδο του Ηλιου, του Αστρου μας στην "Ζώνη του Μεσσία" ή αλλιώς το Φωτονιακό νέφος! Οταν λοιπόν ολοκληρωθεί η είσοδος ολοκλήρου του Αστρου και ενεργοποιηθεί πλήρως ο Ηλιος, τότε θα εισχωρήσει και η Γη, και τότε θα λάβουν χώρα πάνω στον πλανήτη καταστάσεις πρωτόγνωρες για εμάς με βάση τις γνώσεις και την ελλειπή προετοιμασία μας!

  2. Την ίδια ακριβώς περιγραφή μας έχουν δώσει και οι Πλειάδιοι, μόνο που δεν θα λάβει χώρα τώρα αλλά μετά τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

    "Όταν το ηλιακό σας σύστημα Ήλιος – Απόλλων εισχωρήσει μέσα στο νέφος φωτονιών, για σαράντα οχτώ ώρες περίπου θα επικρατήσει απόλυτο σκοτάδι και μέχρι να εξισορροπηθούν οι συνθήκες φωτισμού ο ήλιος δεν θα φαίνεται πότε δύει και πότε ανατέλλει. Η Γαία θα βιώνει συνθήκες κόλασης. Ο Ουρανός θα φαίνεται γεμάτος από αστέρια που θα πέφτουν αλλά δεν θα φωτίζουν. Όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί μετά την παρέλευση δύο ημερών σκότους, θα κολυμπούν στο φως και για όσες μέρες το νέφος των φωτονίων θα καλύπτει την Γαία, οι άνθρωποι και τα ζώα θα μεταβληθούν σε φωτεινές πηγές ενέργειας και θα αυτοφωτίζονται από το φως που θα εκπέμπουν. Το σώμα τους θα γίνει διάφανο.

    Ανάλογα με την πυκνότητα του νέφους και τις ενεργειακές συνθήκες της περιοχής θα συμβαίνουν γεγονότα πρωτόγνωρα και ασύλληπτα από τους ανθρώπινους νόες. Οι επικοινωνίες για όλο το διάστημα επικάλυψης της Γαίας από το νέφος θα νεκρώσουν. Τα γήινα ηλεκτρομαγνητικά πεδία του πλανήτη θα μηδενιστούν και η μόνη ενέργεια που θα υπάρχει θα είναι η εκπεμπόμενη από το νέφος των φωτονίων. Η έλλειψη ενέργειας θα επηρεάσει τον χώρο και τον χρόνο και την ομαλή ροή των χρονικών γεγονότων. Τα πάντα θα αναιρούν τα πάντα. Αδυνατείτε να καταλάβετε τον ορισμό του αδιάστατου χωροχρόνου. Θα σας δημιουργηθεί η εντύπωση οτι βιώνετε σε άχρονο κόσμο. Θα ζείτε στο πουθενά ' τα πάντα θα γίνονται ακαριαία και αφύσικα.

    Στον ουρανό θα δημιουργηθούν παράξενα φωτεινά νέφη με παράξενα χρώματα, που θα μοιάζουν με πολύχρωμες φλόγες φωτιάς. Θα οξυνθούν όλες οι ανθρώπινες αισθήσεις, ιδιαίτερα η όραση και η ακοή. Θα υπάρξουν προβλήματα όρασης, λόγω έντασης και διάρκειας του απολύτου φωτός.

    Κάτω από τον συνεχή βομβαρδισμό των φωτονίων του νέφουυς, θα μεταβληθεί η μοριακή δομή των ζωντανών οργανισμών και του ανθρώπου, ο οποίος θα είναι σε θέση να παρακολουθεί τις μεταβολές του οργανισμού του. Το ανθρώπινο σώμα θα αραιώσει μέχρι το σημείο της αεριώδους κατάστασης, χωρίς να απολέσει τίποτα από τα ανθρώπινα γνωρίσματα. Θα είναι μια διαφανής ενεργειακή φιγούρα με απίστευτες δυνατότητες. Όσοι βρίσκονται σε υπόγειες εγκαταστάσεις θα παραμείνουν στην υλική τους κατάσταση. Πολλοί ανθρώπινοι οργανισμοί θα παρουσιάσουν φαινόμενα υπερφόρτισης και θα μεταπέσουν σε αιθερικές οντότητες ή ενεργεικά ολογράμματα.

    Την περίοδο αυτή της Γαίας, οι άνθρωποι θα έχουν δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με υπερβατικές οντότητες τέταρτης και πέμπτης διάστασης. Τα διαστρικά ταξίδια στους πλανήτες του ηλιακού σας συστήματος θα είναι θέμα επιθυμίας του ανθρώπου. Ο άνθρωπος θα ανακαλύψει τις κοσμικές γέφυρες που χρησιμοποιούν οι ουράνιες οντότητες όταν επισκέπτονται την Γαία.

    Η σκέψη παράγει αόρατο φως, άγνωστο στη γήινη τεχνολογία και αυτό είναι που μορφοποιεί και μεταφέρει τις εικόνες της σκέψεως, αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο όταν ανακαλύπτει την ύπαρξη και τη χρήση του."

    Νομίζω πως απλά περιγράφουν το ίδιο φαινόμενο!

    1. Παντως φιλε υπομονη που την εχεις να γρσψεις ολο συτο..εγω βαριεμαι μια γραμμη να διαβασω …τρωω και παστουρμα…–παρεπιπτοντως οι πλειαδιοι παστουρμα εχουν?

    2. Τι αορατος φωτισμος !!!που σε βρηκε!!!Ο Τζον Τρα βολτ!α εισαι ???αυτοι οι Πλειαδιοι σου τ'αποκαλυψαν ολαααα!
      Αμφιβαλω εαν καταλαβαινεις τα γηινα κι επιασες τα εξωγηινα!!!
      Αυτον το αχταρμα που εφτιαξες τραβα πουλα τον στο Λιακοπουλο η σε κανενα αλλο παλαβο που απευθυνεται σε πιο παλαβους απο αυτον.
      Που στηριζεις οοολα αυτα που γραφεις στους Πλειαδιους?στις ουρανιες οντοτητες?πες μας για τις επαφες τριτου τυπου που εχεις,ψοφαω να μαθω…..
      ΝΙΚΟΣ(Ο Ανδρομεδιος)

    3. Οι Ανδρομεδιοι παντως πινουν τσιπουρο και τρων λακερδα,οι Πλειαδιοι το ριξαν στους μπαφους!!τραβηξαν μαζι με το Στρατητις τζουρες και χαθηκαν στο φφωτονιακομπαφονικο νεφος!!!!
      Το αλλο φρουτο ο Σιμωνιδης που χαθηκε πηγε κατα Σειριο να μας φερει νεα???η του εσκασε η γκομενα και θρηνει???
      ΝΙΚΟΣ

        1. Την περικεφαλαια καλως την έβαλες για να καταλαβαινουμε πριν διαβασουμε τα σχολια σου περι τινος πρόκειται!!! Ετσι τουλαχιστον τα διαβαζουμε με δικη μας ευθύνη, τουλάχιστον εισαι ειλικρινής , μας το δειχνει το συμβολο το συμβολο που επελεξες(βλακας με περικεφαλαια!!!
          Συμβουλη:βαλε και λοφίο!!(για τρελα με λοφίο), διαπιστώνω μια εμμονη με τον πουτσο σου, του φορας περικεφαλαια η ειναι εξυπνοτερος απο σενα και δε θελει! Συνεχεια σ'αυτον με παραπεμπεις, μάλλον ειναι εξυπνοτερος απο σενα τελικα……
          ΝΙΚΟΣ

          1. Αχ Νικολάκη, Νικολάκη,
            λούτσο που θες να φας,
            μέσα σ' αυτό το ιστοτοπάκι,
            τον πάτο σου κουνάς!
            κουκουΝΙΚΟΣ

          2. Κατι ποιο ευρηματικο υπαρχει???ολο για πουτσες και κωλαρακια γραφετε,αυτο δεν ειναι ουτε εξυπνο ουτε αστειο,προσπαθηστε να συνδυασετε πουτσες ,κωλους καλυτερα…
            ΝΙΚΟΣ

    4. καλά….σιμωνιδη…..κάθε φορά που γράφεις επιβεβαιωνεται η θεωρία που λέει πόσο μαλάκας είναι ο νεοέλληνας…
      Νικόλα μην ασχολείσαι άλλο
      κάτι τυποι σαν αυτον με κάνουν να χαίρομαι για την πορεία μας στον πάτο
      το κακό ειναι οτι ο βλάκας δεν εχει ελπιδα για ν αλλάξει
      βλάκας θα φυγει απ αυτη τη ζωή
      Τον βλέπεις?
      ο βλακας εχει βαλει και περικεφαλαία

      1. Μαλάκα μου εσύ δεν χρειάζεται να ξοδεύεις λεφτά στις απόκριες! Φαντάζομαι ντυνεσαι δύτης! Προσπάθησε να βρεις γκομενα, μην παθεις κανένα λουμπάγκο! Δύσκολο το να αυτοπιπώνεσαι!

    5. 9:04 κι εγω μετα απο τεσσερα χρονια ειμαι ευχαριστημενος,με τοσα και τετοια φρουτα δεν παθαμε τιποτα…. φτηνα τη γλιτωσαμε!!!
      ΝΙΚΟΣ

    1. Εύκολο το έχεις;Και τι να της λένε;Για την Αποκάλυψη,την δευτερα παρουσια και τι τους λένε οι Πλειάδιοι;

    2. Γιατι κι αυτες εχουν μια τρελα…αδε που θελουν λεφτα συνηθως γαμους και πανηγυρια..εδω τουλαχιστο γελαμε …

    3. Και τι θα πουν στη γκομενα??οι φιλοι μου οι Πλειαδιοι και οι ουρανιες οντοτητες με επισκεπτονται και τα λεμε???
      Δεν υπαρχουν τοσες πολλες χαζες γυναικες για να βολευτουν ολοι αυτοι οι παλαβοι….
      Ξερεις πολλες γυναικες που ενδιαφερονται για τις αποκαλυψεις των πλειαδιων???
      ΝΙΚΟΣ

      1. ΝΙΚΟΣ και λοιποι γαμικουλες , κατουρατε και λιγο γιατι θα παθει τιποτα το γαμιστιρακι σας . Κριμα θα ηταν να μην γεμισετε τον τοπο πιθηκια σαν κι εσας απο την πολυ καταχρηση…της ασυγκρατητης χουφτας σας .

        1. Ουτε γαμικουλες ειμαστε ουτε τιποτα, πολλες φορες με στειλανε κι εμενα να βρω γκομενα, το σιγουρο ειναι πάντως πως οσες φορες να στειλεις κάποιος να βρουν γκομενα οπως τους παραπανω αν δε βγαλουν την περικεφαλαια δε θα συμβει αυτο….
          Επισης δεν παρεπεμψα κανεναν μεχρι τωρα σε συγκεκριμενο οργανο μου, αν βρισκεις λογικα αυτα που γραφουν φορεσε περικεφαλαια ,λοφιο και καλο βόλι! !
          12,42 αυτα που γραφουν οι δυο κρανοφοροι με ξεπερνανε κατα πολυ!!! Μιλαμε για κυβικα σπερματος…..
          ΝΙΚΟΔ

          1. ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΑΝΑΔΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΟΤΙ ΞΕΦΤΙΛΗΖΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?ΕΓΩ ΧΕΣΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΩ,….ΕΣΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ….ΕΣΥ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΣ….ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ…ΕΣΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ….ΚΟΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗ…..ΕΣΥ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΗΣΜΕΝΕ…
            ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΛΑΚΑ…ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΚΙΟΛΑΣ….ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟ "ΚΡΑΧΤΕΣ"-ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΕ ….Ε ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΘΕΣΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ…ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΙΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ….ΠΟΥ ΘΥΧΤΗΚΕς ΚΙΟΛΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ….ΕΣΥ ΕΠΟΙΑΣΕΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ….ΕΣΥ…ΕΣΥ,ΕΓΩ ΧΕΣΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΩ….ΕΣΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ-δεν ε'ιναι τυχαίο ότι και ο Γιάννης αλλά και άλλοι σταμάτισαν να γράφουν
            – Εγώ δεν ξαναγράφω καλή σας ημέρα…και αν πρόσβαλα κάποιους με το λεξιλόγιο μου ζητώ συγνώμη.
            να σε δω μαλάκα ΝΙΚΟ όταν δεν θα γράφει κανείς να δω πως θα τον "ΠΑΙΖΕΙΣ"

          2. Ρε συ Μπαμπη δε θιχτηκα,ενταξει εχεις γυναικα,εστω και φανταστικη,παντως ζεις πολυ εντονα αυτη τη φαντασιωση σου,αν σταματησουν ολοι να γραφουν θα ''ζησω''κι εγω τη δικη μου φαντασιωση,θα γραφω και για ολους τους αλλους!
            θα απαντω,θα διαφωνω με τους φανταστικους σχολιαστες,να ξερεις θα ''βαλω'' να γραφουν πολλες γυναικες θαυμαστριες μου!!!αν συνεχισεις να γραφεις εγω δε θα σ'αφησω ετσι,θα επινοησω θαυμαστριες και για σενα και θα ''παιζουμε'' μαζι…..!!!!!
            ΝΙΚΟΣ(Φανταστικα φανταστικος πρακτορας)

      2. Ελα γραφικουλη, μερες ειχα να διαβασω καμια μαλακια σου. Σημερα του εδωσες και καταλαβε….

  3. Φίλε μου δεν ισχύει καμία τέτοια είδηση για 6 ημέρες σκοτάδι. Προκέιται για μια είδηση η οποία προέκυψε από το σατυρικό ψυχαγωγικό wesite Huzlers.com και αναπαράγεται τις τελευταίες μέρες. Δείτε σχετικά http://m.theepochtimes.com/n3/1041573-6-days-of-total-darkness-in-december-2014-is-fake-nasa-confirmed-3-days-of-darkness-also-a-hoax/

  4. Λοιπόν συμβαίνει το εξής συμπτωματικό-μάλλον 5 συμπτώσεις θα έλεγα…που τώρα το είδα.
    -Σύμπτωση 1.Διαβάζοντας Υδροχόο,έμαθα για ένα στοιχάκι της αποκάλυψης(εγώ ποτέ δεν την διάβασα την αποκάλυψη)…όλα θα ξενικήσουν από ένα ΤΑΦΟ που θα βρεθεί.
    -Σύμπτωση 2.Ξαφνικά μιλάνε για ΗΟΑΧ για τις 6 μέρες τον Δεκέμβριο θα σκοτινιάση ο Ήλιος
    -Σύμπτωση 3.Μετά το 20/12/ 20-12 δηλαδή 2012-2012….είναι η αρχή και όχι το τέλος…από αυτήν την ημερομηνία έχουμε τα ματωμένα φεγγάρια τα οποία "κρατάνε 2 χρόνια"…εώς το 15 αν δεν κάνω λάθος….και έχουμε και τον Ήλιο που δραστηριοποιήτε.
    -Σ'υμπτωση 4.Ξαφνικά ο Ήλιος κάνει διάφορα τον τελευταίο μήνα με αυξάνουσα πορεία…..ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ…και έχουμε πολλά ηφαίστεια να ενεργοποιούνται
    -Σύμπτωση 5.ο τάφος της αμφίπολης βάση των αρχαιολόγων ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ
    ———–Η Σύμπτωση ΤΩΝ Θεων,αν θέλουν να σου δώσουν σημάδια στα δίνουν….υπάρχει μια ταινία του ΓΙΓΑΝΤΑ ΙΣΑΑΚ ΑΣΙΜΟΒ…το NIGHTFALL στο οποίο όλα ξεκινάν απο΄ένα τάφο …..και καταλήγουν σε συσκότηση ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ!!!!!!!!!!Εγώ εχτές με το ΗΟΑΧ που κυκλοφόρησε θυμήθηκα την ταινία που είχα δει πριν χρόνια…και είπα να την ξαναδω……ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟ …..ΤΑΦΟΣ(ΑΜΦΙΠΟΛΗ)+(ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ) ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ μου ήρθε στο μυαλό Η ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ που δίαβασα,το ΗΟΑΧ 6 ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ "ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ",Ο ΤΑΦΟΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΤΟΝ "ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ"
    —-Στην ταινία υπάρχουν 2 κάστες …οι φανατισμένοι ιερείς και οι ακολουθοί τους(Κρόνιοι όπως τους αποκαλώ εγώ)…και οι επιστήμονες και οι ακολουθοί τους(Έλληνες-δυτικός πολιτισμός)….εδώ υπάρχει ένας παραλληλισμός…..οι τζιχαντιστές που είναι σε όλοι την Ευρώπη(ΚΡΟΝΙΟΙ)
    https://www.youtube.com/watch?v=YEYoUuYvanQ
    και ποιός μου λέει εμένα αν όντως γίνει σκοτάδι δεν αρχίζουν όλοι αυτοί οι Σελινιασμένοι βάρβαροι να φάνε φρίκη και αρχίζουν να σκοτώνουν…..στο όνομα του ΑΛΑΧ?
    ποιός μου λέει εμένα ότι "ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΝΑΣΑ" ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ …ΘΑ ΓΙΝΗ ΑΥΤΟ…ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ???ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ…ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΗΟΑΧ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ….ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ…..ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ….ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ…ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ…ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΩΡΑ.

    1. Αν μπορείς να γράφεις πιο συχνά,τέτοιο γέλιο και τζάμπα μάλιστα δύσκολα το βρίσκεις

      1. Πως τα λες έτσι, τσαχπινογαργαλιάρικο μικρό μου που ξεκαρδιζεσαι στα γέλια; Παλιοσαλιάρα μου εσύ!

    2. Μπάμπη συνέχισε να γράφεις, υπάρχει κόσμος που σε ψάχνει στα σχόλια και δεν εννοώ μόνο τον εαυτό μου. Οι άλλοι κάνουν σχόλια της αλάνας, μην πτοείσαι, αν και εντάξει δε σε βλέπω να μασάς 🙂 Χ

      1. Καλα κανεις και του λες να συνεχισει,εμαι μαζι σου,τετοια ανεκτιμητα επιστημονικα σχολια βασισμενα σε ατρανταχτες αποδειξεις!!!!!…………
        Μπαμπη κι αν ειπαμε κατι που εθιξε την φανταστικη η απο φυσικο λατεξ γυναικα σου -συγνωμη.
        ΝΙΚΟΣ(αλανιαρης πρακτορας)

  5. ΞΑΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΟ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ ΤΗΣ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ Ν. ΥΟΡΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΛΑ.
    Γ.Δ.

  6. ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΝΤΩΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΝΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΡΕΤΑΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ 'Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ…ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ…

    1. ωχ….κόλλησες κι εσύ?
      η βλακεία ειναι κολλητική τελικά…..τι έμπολα και μαλακίες…….μπάμπολα…..θα μας κολλήσουνε

  7. βρε νικολα ανδομεδιε εχεις ωραιο σκεπτικο αβνεβαζεις τα αιματα με τον ισοπεδογηοτικο χαρακτηρα και ετσι ανεβαζεις την μαχητικοτητα δηλαδη οτι εκαναν οι ελληνες μαχητες πριν την μαχη αλλα και σημερα για να ειναι θυμωμενοι και ετοιμοπολεμοι
    Ο ΣΤΡΑΤΗΣ απλα αντεγραψε απο που εγραφαν τα σαιτ για το 2012 και ο καθενας εννωνονταν με οτι ηθελες και καλα
    ΜΠΑΜΠΗ ΤΟ ΝΑ ΔΙΒΑΣΕΙς ΤΟΝ ΦΙΛΤΑΤΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ διχνει οτι η ανευρεση τησ λογικης ειναι το χομπι σου
    εκει φυσικα διαβασες και αυτο που ελεγα καποτε οτι αν δεν ησουν απ τα μερη που πατησε ο Χρηστος η τουλαχιστον πρεπει ακομα και σημερα να παραμεινει και να ταυτιστεις 20 χρονια για να αναλαβεις ιεραρχικα αξιωματα διαχωρισμος λαου ιερατειου
    εαν βρουν οτι υπερασπιζεσαι τα συμφεροντα των ελληνων [εθνικων] παθαινεις οτι ο ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ Εξαλλου δεν ειναι τυχαιο οτι οταν κατεληφθει η πολις το πρωτο πραγμα ηταν η υπογραφη φιρμανιου οτι τα ιεροσολημα και γυρω ανοικουν στην εκκλησια των ορθοδοξων παρα το οτι το ισραηλ εγινε κρατος κανενας δεν πειραξε ακομα και τωρα αυτη την συμφωνια
    παρα την κληση μου στα μαθηματικα οταν ημουν 15 χρονων βλεπω ενα ονειρο οτι πρεπει να μελετήσω τον ΙΩΑΝΝΗ και την αποκαλυψις γιατι ειναι ο μονος μαθητης που —περασε —ακομη και ο πετρος εδω πιο πανω εμεινε ,,,πηρα ενα χοντρο λογιστικο βιλιο και εγραφα ανάλυα μεχρι τα 30 τα χοντρ βιβλια γινανε τρια ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ τον ρολο και την αποστολη που ειχε ο ΙΩΑΝΝΗΣ καθως επισης οτι ηταν ο μονος μαθητης που ενω διδασκονταν την αγαπη εγραψε μονο για την λογικη και η εκκλησια ενω ηταν ο μονος αυτοπτης μαρτυς δεν τον θεωρει αξιοπιστο ενω αυτους που ακουσαν .εμαθαν απο τριτους ειναι πρωτοκλασατοι
    Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΣ Ο ΤΥΑΝΕΥΣ ΕΙΧΑΝ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΑΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ.. η σπηλια ιδιον των στωικων φιλοσοφων [[το απαυγασμα του αναξαγορα και των κυνικων]] που διδασκαν την φιλοτητα στους ανθρωπους,, το βρησκουμε και στον ΧΡΙΣΤΟ- ΙΩΑΝΝΗ -ΤΥΑΝΕΑ καθως επισης και στη –αμφιπολη –και σε ολα τα μυστηρια αφου περασουμε τα πρωτα σταδια του εντυποσιασμου

  8. Μια μέρα λοιπόν από
    ότι κατάλαβα
    θα γίνουμε ….
    φωτεινές φούσκες.
    Μάγκα επιασες το
    νόημα σίγουρα από
    το μάθημά?
    Όνειρα κι αυτα….
    Φούσκες…
    Άντε να πας μπροστά
    σαν …Φούσκας..!
    Τι να κλασει ο χουλκ &
    ο καπταιν αμέρικα….
    Φούσκας ο πολυδιαστατος ..!

  9. Μερα η νυχτα ειναι τωρα? Ρωτα ολους που γραφουν εδω σχολια, οι περισσοτεροι απο τους μισους δεν θα ξερουν!!! Μας κανανε ολους, η μαλλον σχεδον ολους, να μη βλεπουμε μπροστα μας, τι μας γινεται!!! τρολλ απο καποιους, αλλοι ψευτικες πληροφοριες, διασπορα τρομου εντεχνως,και στη πραγματικοτητα σχεδον, δεν εχει αλλαξει ΤΙΠΟΤΑ!! Αν γυρισει καποις το μυαλο του λιγα χρονια πισω, το μονο που θα διαπιστωσει, ειναι οτι μας εχουν ριξει στα διχτυα του τρομου!!! Μας εχουν πεισει, οτι ερχεται το τελος, οτι θα γινει πολεμος, και οτι ολοι ειμαστε τελειωμενοι!! Ειμαστε λοιπον, ρωταω εγω? Για σκεφτειτε… Μας επαναλαμβανουν συνεχεια οτι αυτοκτονουν, χωρις να μας δειχνουν κανεναν!! Μας δειχνουν συνεχεια αστεγους, ( 30 χρονια πριν στην ομονοια ειχε πιο πολλους!!) και οτι ερχεται το τελος του κοσμου!!! Και εμεις με αυτες τις "βομβαρδισμενες σκεψεις" δεν εχουμε ορεξη, ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!! Μας δημιουργησαν, ενα "ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ" και εμεις το ρουφηξαμε, σαν σφουγγαρι!!! Υ.Γ κοιταξτε να δειτε μολις το παρουν χαμπαρι, τα τρολλακια τους, τι ΕΝΤΕΧΝΗ επιθεση θα φαει το σχολιο μου!!! "ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ"

  10. Μπάμπη, αν περάσει ο Δεκέμβρης και δε γίνει τίποτα απ' όλα αυτά που μας λες, θα κάτσεις να σε γαμήσουμε? (με την καλή την έννοια πάντα)

  11. ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ,ΚΑΘΗΣΤΕ ΦΡΟΝΙΜΑ!!
    ΑΜΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ,Η ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΠΕΡΙ ΣΚΟΤΟΥΣ ΕΞΙ ΗΜΕΡΩΝ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΕΝΕΡΓΙΕΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ.ΔΛΔ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.
    ΕΙΠΑΜΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ,ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Θ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΤΕ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΟΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ?

  12. Καλύτερα δεν είναι να ξαναδιαβάσουμε όσα γράφαμε για το melenium και τους δορυφόρους που θα πέσουν ( η ιστορία διδάσκει και ΌΧΙ οι προφητείες.)

  13. Last but not least, και η δικη μου ψηφος.
    Απο τον καθε χιουμορηστα του κολου ονοματι "Νικο" και τ'@ρχι@ια μας κουνιουντε, προτιμω σαφεστατα τον καθε Μπαμπη,τον Γιαννη Κοζανη, τον "καποιον που βλεπει" και οποιον αλλον εχει να καταθεσει το κατι παραπανω που αυτος πιστευει, και η διαφορα ειναι πολυ απλη:
    Ο ενας εχει "χιουμορ" που μονο αυτος γελαει ενω οι υπολοιποι εχουν σκαλησει και εχουν ψαξει να συγκρηνουν και να συνδιασουν πραγματα που ειναι αρχικα δισδιακρητα να ειδωθουν με την πρωτη ματια..!!
    Κανεις δεν ειπε και κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να πεφτει μεσα στις προβλεψεις του και σε οτι λεει, αλλα σιγουρα στο site αυτο δεν ειναι το γυφτικο χιουμορ που ψαχνουμε αλλα οι υποδειξεις και τα σχολια οσων εχουν να πουν το κατι παραπανω…
    Ελπιζω να συνεχισουμε να διαβαζουμε και νεα σχολια απο τα παιδια, και να μην εχει νικησει η καφριλα.ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    1. Δεν υπάρχει νικητής,μόνο χαμένος,και ο χαμένος είναι η συζήτηση και η Δημοκρατία.Ο άνθρωπος αυτός παίζει να είναι και ο μεγαλύτερος φασίστας,διότι αυτό που κάνει είναι φασιστικό,θα θέσω ένα παράδειγμα.Ας υποθέσουμε ότι τα κατοχικά είναι ένα μπλοκ το οποίο μιλάει μόνο για ποδόσφαιρο και όλα τα άτομα μπαίνουν για να μιλήσουν για αυτό,ο άνθρωπος αυτός που έχει εμμονές αποδεδειγμένα,μπαίνει στο μπλοκ και θέλει με το έτσι θέλω να ασχοληθούμε να μιλάμε για το μόντελινγ,αλλά το κυριότερο,να μιλάμε με αυτόν τον ίδιο,από αυτό τρέφετε,δεν πάει σε μπλοκ που μιλάει για το μοντελινγ αλλά έρχεται εδώ,άρα σε ερωτώ,ποιός είναι ο βλαμμένος?Αυτοί που έρχονται εδώ γουστάρουν να μιλάνε για ιστορία,μυθολογία,αποκρυφισμό κλπ κλπ,αυτός εδώ έρχεται για να στην πει,αυτό σημαίνει άτομο με εμμονές,κοινός σε όλους σαν βλαμμένος.Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει νικητής,ο μόνος χαμένος είναι η συζήτηση και η μαγεία,το να θέλουμε να ξεφύγουμε από τα προβλήματα μας και να ασχοληθούμε με κάτι διαφορετικό από την πεζή μας πραγματικότητα,μια πραγματικότητα που δυστυχώς είναι γεμάτη με τέτοιους ανθρώπους.Δεν υπάρχει γιατρεία δυστυχώς,δεν υπάρχει φάρμακο για τη βλακεία που δέρνει τους ανθρώπους(μέσα στους βλάκες βάζω και τον εαυτό μου μιας και για κάποιον άλλον θα είμαι βλάκας και εγώ).Την καλημέρα μου.

    2. Τι σημασια εχει Δημητρης η Μπαμπης η Στρατης,εχουν χασει την επαφη με την πραγματικοτητα -ισως να μην ειχαν ποτε,ειναι μεσα στο συνολο του πληθυσμου κι αυτες οι φυσιολογικες απωλειες …
      Οσους περισσοτερους απο αυτους εχει μια κοινωνια τοσο πιο πισω ειναι,αυτοι ειναι το υλικο που θελει καθε εξουσιαστης,αυτοι νομιζουν οτι ειναι εξυπνοι και επαναστατες και με ενα παραμυθακι γινονται βουτυρο στο ψωμι του καθε επιτειδιου,οι κυβερνοντες ουτε που ασχολουνται,απλα ασχολουνται οι μικροαπατεωνες και τους δουλευουν…..ειναι Τα θυματα!!!!
      Ας μιλησουμε καλυτερα για μοντελινγκ….τουλαχιστον ειναι υπαρκτο!!!τους Πλειαδιους,Σειριους,κλπ δημοκρατικες δυναμεις τους καλουμε μα δε φανηκαν ακομη οποιος εχει νεα ας μας γραψει τουλαχιτον τη γνωμη εχουν για το μοντελινγκ!!!!
      ΝΙΚΟΣ(πρακτορας σουπερ μοντελ)

      1. Τελικά μου απέδειξες με την απάντηση σου στην ερωτησεί μου,ότι έχω δίκιο.Έχεις εμμονές.Ξανακάνεις το λάθος και μου απαντάς με την υποτιθέμενη ερώτηση που έφερα σαν παράδειγμα,λέγοντας προτιμώ το μόντελινγκ.Φίλε Νίκο,σε κρατάει κανείς εδώ εγκλωβισμένο?Τι θέλεις εδώ σε ένα μπλοκ που είναι γεμάτο καμένους?Καταρχήν όντως είσαι Φασίστας διότι τους λες όλους καμένους.αυτό δείχνει άνθρωπο απολυταρχικό,εγωμανή,ξερόλα.Τον Στρατή,τον Μπάμπη,τον Δημήτρη και τον Γιάννη τους ξέρεις προσωπικά?Μιλάς λες και είσαι 17 χρονών έφηβος,όπως τότε που ήμασταν μικρά παιδιά και όταν έτρωγες μία χυλόπιτα έλεγες,όλες είναι π….,ενώ τώρα που μεγαλώσαμε ξέρουμε ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάθε κατάσταση διαφορετική.Είσαι εγωμανής,λες στον 2.55 τον Δημήτρη ότι είναι ο Μπάμπης,μήπως επειδή κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια,μιλάω για τους υποτιθέμενους κράχτες,μήπως νομίζεις ότι στο Μπλοκ είσαστε εσείς οι δύο,ο Μπάμπης και εσύ?Μήπως νομίζεις ότι είσαι το μόνο ανθρώπινο ον το οποίο εκφέρει γνώμη?Αν ήσουνα έξυπνος,όπως νομίζεις ότι είσαι,θα έβλεπες ότι ο γραφικός χαρακτήρας,το συντακτικό είναι διαφορετικό στα δύο άτομα.Φίλε Νίκο είσαι βαρετός και συνηθισμένος αλλά κυρίως βαρεμένος,ο Σωκράτης έλεγε φοβάμαι τους ανθρώπους που έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη μόνο στον εαυτό τους,πρέπει να βρεις επειγόντως γυναικά,όχι για να γ$^&^&% αλλά για να σε προφυλάξει από τον ίδιο τον εαυτό σου.Στην αρχή δεν κατάλαβα γιατί ο Μπάμπης δεν συνέχισε να στην λέει αφού μπορεί μια χαρά,όμως τώρα καταλαβαίνω και γιατί και οι άλλοι δεν σου απαντάνε πλέων,γιατί απλά δεν καταλαβαίνεις,δεν έχει νόημα,το να μιλάς με ένα άτομο σαν εσένα είναι τριβή,αντινόηση,παράσιτα,δεν βγαίνει τίποτα θετικό,πάρα να ρίχνεις τον εαυτό σου στο επίπεδο ενός βλάκα,που σίγουρα θα σε νικήσει λόγο μακράς εμπειρίας.Φυσικά υπάρχει και το άλλο ενδεχόμενο, να μιλάμε για πράκτορα όπως αυτοαποκαλείσε,τότε το πράγμα αλλάζει,σου εύχομαι καλή δύναμη,είναι δύσκολο να είσαι μια αρσενική πόρνη.Χαιρετίσματα στον νταβατζή σου.

        1. Απο 'δω απο 'κει καταληγετε ολοι σε συγκεκριμένα οργανα η σημεια του σωματος-σε νταβαντζηδες πορνες κλπ, τι να πει παραπανω ο Μπαμπς ο Γιαννς ο Στρατς η εσυ, ποιος 17χρονος …….
          Ξέρεις αραγεβενα χρονο σχεδον εδω μεσα ποσες φορες με στειλανε για γυναικα?????μαλλον οχι, σιγουρα η βλακεια ειναι ανίκητη!!!παντως η διασκεδαση που μου προσφερετε εδω μεσα ειναι σιγουρη, συνεχιστε!!!!δε μου κανει κοπο να διαβαζω τα ανυποστατα ασυνάρτητα και στερουμενα καθε λογικης γραφομενα σας !!!!επισης η απαντηση απο ενα κινητό δε μου ειναι κοπος, ακομη και το πρακτορας δικης σας επινόηση ειναι……οσο για το αν νομιζω οτι ο Μπαμπς ο Δημητρς ειναι το ιδιο ατομο δεν το νομιζω ουτε το υποπτευομαι ειναι πασιφανες πως δεν ειναι!!!!
          Η φραση τι Μπαμπς τι Δημητρς ηταν για την απαραιτητη "έμφαση"οτι ειστε πολλοι και πολυ!!!!!
          Συνεχιστε να μας διασκεδαζετε !!!!!ελπιζω να ειναι αμιδρομη ηδιασκεδαση διαδραστικα τρελοπαιδα!!!!!
          Η λεξη φασιστας δε λέει τιποτα , εχει χασει το νοημα της πιθανον και ποτε να μην ειχε ….ενα πολιτικο σύστημα χαρακτηριζε και ξεχωριζε και σ'αυτο παλι "λαθο εκανε"δεν ειναι τελικα καλυτεροι αυτοι που χρησιμποιησαν και χρησιμοπουν τον ορο για τους "αντιπαλους"……
          ΝΙΚΟΣ(πρακτορας φασιστας τοπ μοντελ, ερπετοειδες , σαυρα, μασονος, γραψτε κια αλλα για να μη γινεστε εσεις οι βαρετοι κι επαναλαμβανομενοι)
          ΥΓ δικο σας

  14. Για τον 11:26 που ρωταει, ειναι Δημητρης-Νικαια.
    Για τον πα@αρα που σχολιαζει παρακατω ειναι απλα οτι ακριβως περιγραφει ο φιλος 09:54…

    ΥΣ: Νικολακη ασε εμας το ψωνια να ψαχνουμε τις πλειαδες και τραβα στο σουπερ μοντελινκγ που σε ψαχνει απεγνωσμενα…
    Μετα τον CR7 δειξε το δικο σου six pack…της μπυρας..!!!
    Και ελεος μην μας δειξεις και τιποτ'αλλο γιατι εχουν δει πολλα να γινονται για να ψαρωνουμε με μικρο-πρεπειες.

    1. Εχεις δικιο μεγαλε επαναστατη , οι πλειαδειοι ειναι μια καποια λυση!!!!!αν βαλεις παντως στοιχημα για μπυρες και κοιλιες στανταρ το εχασες….
      Ας τον τρελο στην τρελα του και μην τον συνεφερνεις τι κρυβει μεσα στο μυαλο ενος τρελου δεν ξερεις, ξέρετε ποσες φορες μου ερχεται αυτος ο στιχος και αισθανομαι πως δεν πρεπει να σας πιέζω???
      ΝΙΚΟΣ

  15. ΕΔΩ Η ΝΑΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΙΓΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟ 2013 ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΥ "ΘΑ" ΜΑΣ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΑΥΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗ "ΝΑΣΑ" ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ???? ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ……..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *