11:04 - 02/09/2021

Καθηγητής Μικροβιολόγος Sucharit Bhakdi: Συμβουλεύω έντονα όλον τον κόσμο να μην εμβολιαστεί. Μην εμβολιάσετε ποτέ τα παιδιά.

Διαφημίσεις

”Συμβουλεύω έντονα όλον τον κόσμο να μην εμβολιαστεί. Μην εμβολιάσετε ποτέ τα παιδιά. Αν εμβολιάστε το παιδί σας είστε εγκληματίας…” κραυγή αγωνίας από τον Γερμανό Καθηγητή Μικροβιολόγο Sucharit Bhakdi.

”Ονομάζομαι Sucharit Bhadki είναι γιατρός κι ερευνητής. Αυτό το ”μαγικό φάρμακο” το εμβόλιο υποτίθεται ότι ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα για να πολεμήσει τον ιό…ήμουν πάντα πολύ ανήσυχος ότι αυτή η ουσία μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις που μπορούν να επιφέρουν θρομβώσεις στα αιμοφόρα αγγεία. Θρομβώσεις που κανείς δεν μπορεί να δει παρά να αισθανθεί. Αν οι θρομβώσεις σχηματιστούν στον εγκέφαλο θα έχετε σοβαρές κεφαλαλγίες, ιλίγγους, εμετούς και παράλυση. Πολλά από αυτά τα συμπτώματα μεταφέρθηκαν από πολυάριθμα πρόσωπα. Πως το ξέρουμε;;;

Aκούστε υπάρχει ένα εργαστηριακό τεστ το D -dimere που αν η τιμή σας αυξάνει μέσα στο αίμα αυτό είναι μια απόδειξη ότι υπάρχουν θρομβώσεις μέσα στα αιμοφόρα αγγεία. Ή πολλοί γιατροί Γερμανοί ανέλυσαν τις τιμές D -dimeres στο αίμα των ασθενών πριν και μετά τον εμβολιασμό ανεξάρτητα από την ύπαρξη των συμπτωμάτων και στην πραγματικότητα ανακαλύπτουν ότι ο σχηματισμός των θρομβώσεων στο αίμα είναι ένα γεγονός πολύ συχνό με όλα τα εμβόλια κόβιντ.Αυτό σημαίνει ότι καθώς δέχεστε αυτό το εμβόλιο εξουσιοδοτείτε μέσα στον οργανισμό σας ξεσπάει μια αντίδραση που μπορεί να σας αποβεί μοιραία. Κατά συνέπεια συμβουλεύω έντονα όλον τον κόσμο να μην εμβολιαστεί. Αλλά αν θέλετε να το κάνετε ως ενήλικος κάντε το αλλά να είστε συνειδητοποιημένοι ότι εκτίθεστε σ΄έναν σοβαρό κίνδυνο.Μην εμβολιάσετε ποτέ τα παιδιά.Είναι στη απόλυτη αδυνατότητα ν΄αμυνθούν( ν΄ ανταπεξέλθουν). Αν εμβολιάστε το παιδί σας διαπράττετε ένα έγκλημα.”

dimpenews.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. TO ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ…..

    ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ, ΦΩΝΑΖΟΥΝ! ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

    https://www.bitchute.com/video/QJPZck6ZPF0i/

  2. Ευχαριστω ANGEL
    απο 20/8 το’χω σηκώσει και ειναι ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ
    το ίδιο βιντεο.

  3. Σε παρακολουθώ Vasoula.
    Σ’ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις ΜΕΤΑΦΡΆΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ
    ΠΡΟΣΦΈΡΕΙΣ.

  4. Εγω ευχαριστώ που παρακολουθείς… αλλά είναι κρίμα να μπαίνει ατίτλιστο σε όλα τα ελληνικά σάιτς το ίδιο βίντεο επειδή το ανέβασε ατίτλιστο σε τουιτ μια Γαλλίδα στις 1/9 ενώ εγώ το’χα εντοπίσει και ανεβάσει από 20/8… μόνο στα Κατοχικά ειχε ανέβει και το τιτλισμένο από Χειραγώγηση του Νου.
    Οι υπόλοιποι… όλη η φύσις ησυχάζει… τι να τους κάνω

  5. Και διά του λόγου το αληθές, ιδού πότε το ανέβασαν
    (το ίδιο βίντεο) τα Κατοχικά και μπράβο τους

    ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ, ΦΩΝΑΖΟΥΝ! ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*