14:09 - 27/08/2021

Μελέτη: Εμβολιασμένοι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης εχουν Φορτίο ιού 251 φορές περισσοτερο,Αποτελούν απειλή για τους ανεμβολίαστους ασθενείς και τους συναδέλφους τους

Διαφημίσεις

Μια προδημοσιευμένη εργασία από τη διάσημη ομάδα κλινικών ερευνών του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, που δημοσιεύθηκε στις 10 Αυγούστου στο The Lancet, διαπίστωσε ότι τα εμβολιασμένα άτομα φέρουν 251 φορές μεγαλύτερο φορτίο ιών COVID-19 στα ρουθούνια τους σε σύγκριση με τα ανεμβολίαστα άτομα.

Μια πρωτοποριακή προδημοσιευμένη εργασία από την έγκριτη ομάδα κλινικών ερευνών του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, που δημοσιεύθηκε στις 10 Αυγούστου στο The Lancet, περιλαμβάνει ανησυχητικά ευρήματα καταστροφικά για την ανάπτυξη του εμβολίου COVID.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι τα εμβολιασμένα άτομα φέρουν 251 φορές μεγαλύτερο φορτίο ιών COVID-19 στα ρουθούνια τους σε σύγκριση με τα ανεμβολίαστα άτομα.

Ενώ μετριάζει τα συμπτώματα της λοίμωξης, το εμβόλιο επιτρέπει στα εμβολιασμένα άτομα να φέρουν ασυνήθιστα υψηλά ιικά φορτία χωρίς να αρρωσταίνουν αρχικά, μετατρέποντάς τα ενδεχομένως σε προσυμπτωματικούς υπερδιακινητές.

Αυτό το φαινόμενο μπορεί να είναι η πηγή των σοκαριστικών μεταεμβολιαστικών εξάρσεων σε πληθυσμούς που έχουν εμβολιαστεί σε μεγάλο βαθμό παγκοσμίως.

Οι συγγραφείς της δημοσίευσης, Chau et al, κατέδειξαν εκτεταμένη αποτυχία εμβολιασμού και μετάδοση του ιού υπό αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες σε ένα νοσοκομείο με αποκλεισμό στην πόλη Χο Τσι Μινχ, στο Βιετνάμ.

Οι επιστήμονες μελέτησαν εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που δεν μπορούσαν να φύγουν από το νοσοκομείο για δύο εβδομάδες. Τα στοιχεία έδειξαν ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι εργαζόμενοι – περίπου δύο μήνες μετά την ένεση με το εμβόλιο COVID-19 της Oxford/AstraZeneca (AZD1222) – απέκτησαν, μετέφεραν και πιθανώς μετέδωσαν την παραλλαγή Delta στους εμβολιασμένους συναδέλφους τους.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι μετέδωσαν επίσης τη λοίμωξη Delta σε ευαίσθητα μη εμβολιασμένα άτομα, συμπεριλαμβανομένων των ασθενών τους. Η αλληλούχιση των στελεχών επιβεβαίωσε ότι οι εργαζόμενοι μετέδωσαν μεταξύ τους τον SARS-CoV-2.

Αυτό είναι σύμφωνο με τις παρατηρήσεις στις ΗΠΑ από τον Farinholt και τους συναδέλφους του και σύμφωνο με τα σχόλια του διευθυντή των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων που παραδέχτηκε ότι τα εμβόλια COVID-19 απέτυχαν να σταματήσουν τη μετάδοση του SARS-CoV-2.

Στις 11 Φεβρουαρίου, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανέφερε την αποτελεσματικότητα του εμβολίου AZD1222 σε ποσοστό 63,09% έναντι της ανάπτυξης συμπτωματικής λοίμωξης SARS-CoV-2. Τα συμπεράσματα του εγγράφου Chau υποστηρίζουν τις προειδοποιήσεις κορυφαίων ιατρών εμπειρογνωμόνων ότι η μερική, μη αποστειρωτική ανοσία από τα τρία διαβόητα “διαρρέοντα” εμβόλια COVID-19 επιτρέπουν τη μεταφορά 251 φορές του ιικού φορτίου του SARS-CoV-2 σε σύγκριση με δείγματα από την εποχή πριν από τον εμβολιασμό το 2020.

Έτσι, έχουμε ένα βασικό κομμάτι του παζλ που εξηγεί γιατί η επιδημία στο Δέλτα είναι τόσο τρομερή – οι πλήρως εμβολιασμένοι συμμετέχουν ως ασθενείς του COVID-19 και δρουν ως ισχυροί υπερ-διαδότες της λοίμωξης τύπου Typhoid Mary.

Τα εμβολιασμένα άτομα εκτοξεύουν συμπυκνωμένες ιικές εκρήξεις στις κοινότητές τους και τροφοδοτούν νέα κύματα COVID. Οι εμβολιασμένοι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης είναι σχεδόν βέβαιο ότι μολύνουν τους συναδέλφους και τους ασθενείς τους, προκαλώντας τρομακτικές παράπλευρες απώλειες.

Η συνέχιση του εμβολιασμού θα επιδεινώσει το πρόβλημα, ιδίως μεταξύ των εργαζομένων γιατρών και νοσηλευτών πρώτης γραμμής που φροντίζουν ευάλωτους ασθενείς.

Τα συστήματα υγείας θα πρέπει να εγκαταλείψουν αμέσως τις εντολές εμβολιασμού, να κάνουν απολογισμό των ανακτημένων εργαζομένων COVID-19 που έχουν ισχυρή ανοσία στη Delta και να εξετάσουν τις επιπτώσεις των σημερινών εμβολιασμένων εργαζομένων υγειονομικής περίθαλψης ως πιθανές απειλές για ασθενείς και συναδέλφους υψηλού κινδύνου.

Οι απόψεις και οι γνώμες που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές των συγγραφέων και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις της Children’s Health Defense.

childrenshealthdefense.org



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. μελέτες εν Ελλάδι

    clinical trials in Greece.

    clinicaltrials.gov/ct2/results?cond=&term=&cntry=GR&state=&city=&dist=

    πχ. Trial record 42 of 3391 for:

    The Effects of Pythagorean Self-Awareness Intervention on Young Adolescents in Primary School-Α One Arm Clinical Trial

  2. ΘΕΛΩ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΈΝΗ ΑΠΆΝΤΗΣΗ 08/27/2021 @ 9:56 ΜΜ

    ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ δεν κάνουν το εμβόλιο AstraZeneka . ΤΟΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΈΓΙΝΕ Η ΜΕΛΈΤΗ ΠΆΝΩ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ ;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*