Διαφημίσεις

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ·

-Ερώτημα 1ο:

Αληθεύει ότι νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου «Γεννηματάς» στην Αθήνα, ο διοικητής του Θανάσης Μπούλιας με ισχαιμικό επεισόδιο;

-Ερώτημα 2ο:

Πριν από ένα μήνα πέθανε ο ιατρικός διευθυντής του ίδιου νοσοκομείου, Δημοσθένης Τσούτσος. Στα 65 έτη του, χωρίς προβλήματα υγείας. Οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ερευνήθηκε ο θάνατός του και η καθ´ οιονδήποτε τρόπο σύνδεσή του με τον εμβολιασμό του, και ποια τα αποτελέσματα της διερεύνησης αυτής;

Για τη σύνδεση ή μη της νοσηλείας του διοικητή του νοσοκομείου με τον δικό του εμβολιασμό, εάν αληθεύει η πληροφορία, δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε. Προέχουν οι ευχές μας για ταχεία ανάρρωση.

Αντιλαμβάνεστε την σοβαρότητα των ερωτημάτων και την αυτονόητη υποχρέωσή σας να απαντήσετε.

Αναμένουμε.

nikosantoniadis.tv



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
2 σχόλια στο “ΚΥΡΙΕ ΚΙΚΙΛΙΑ, ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΙΣΧΑΙΜΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ» ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΗ ΜΕΘ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ;;”
  1. Κύριε Αντωνιάδη γιατί ρωτάτε τον Κικίλια.. Ρωτήστε τον Ευαγγελάτο ή τον Βασιλακόπουλο ή την Παγώνη.. Αυτοί είναι οι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.. Θα σας τα εξηγήσουν ΟΛΑ… Ψάξτε και στα άλλα κανάλια.. γιατί δεν βγαίνετε να θέσετε εκεί τα ερωτήματά σας?? Αυτοί τα ξέρουν ΟΛΑ.. Έχουν ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ πληροφόρηση.. έγκυρα νούμερα.. μελέτες (που τους βολεύουν.. κ.ά.) Νομίζεται αυτός θα σας απαντήσει??? Α,, ΚΑΛΑ!! Μα και ο ίδιος του από αυτούς ενημερώνετε.. που χρόνος για τον ΥΠΟΥΡΓΟ… Καλή Δύναμη!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek