Διαφημίσεις

Έχουν αρχίσει δειλά – δειλά στον Αριστερό Τύπο, την προπαγάνδα υπέρ των Αφγανών «προσφύγων», που αναμένονται να φτάσουν στα Μικρασιατικά παράλια το επόμενο διάστημα.

O Aλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Facebook, έγραψε ότι:

«Η ελληνική κυβέρνηση, αντί να καλεί την ΕΕ να συνεχίσει επιστροφές Αφγανών στο Αφγανιστάν, όπως έκανε πριν 10 (!) μέρες μαζί με την Αυστρία και τη Δανία, οφείλει να ζητήσει την έκτακτη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θέτοντας τους παραπάνω στόχους και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην κεντρική διαχείριση από την ΕΕ των αναπόφευκτων νέων προσφυγικών ροών, που δεν πρέπει να επωμιστεί για μία ακόμη φορά μόνη η Ελλάδα ή άλλες χώρες πρώτης υποδοχής».

Δηλαδή, με λίγα λόγια, ανοίξτε τις πόρτες να περάσουν οι «πρόσφυγες», αλλά να μην τους πάρουμε όλους εμείς, να αφήσουμε και κάτι «ψιλά» να πάρουν και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι.

Μη ξεχνάμε την οργή του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος «έκοψε» την παρασημοφόρηση του «διασώστη» Ιάσονα Αποστολόπουλου από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Το μίσος του ΣΥΡΙΖΑ για την Ελλάδα, τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία,, δεν έχει τελειωμό. Εάν δεν μετατρέψουν τη χώρα σε Ισλαμική αποικία, δε θα ησυχάσουν ποτέ. Μην έχει κανένας ψευδαισθήσεις, ότι άλλαξε το κόμμα αυτό και μετατοπίστηκε προς το κέντρο. Είναι ακραίοι, είναι διατεταγμένοι πράκτορες χρηματηστηριακών γυπών, όπως ο Σόρος και είναι γερμανογενείς, μισέλληνες. Αυτοί είναι και γι’ αυτό τους κρατάει η Καγκελαρία πολιτικά ζωντανούς, μέσω των κάλπικων δημοσκοπήσεων και των εκλογικών νοθειών.

Αλλά το πολύ το «ξύλο», πριν το φάνε οι πράκτορες της Τσιπραίας Αριστεράς, θα το φάνε οι εναπομείναντες Καραμανλικοί που τους στηρίζουν ακόμα. Εκεί να δείτε τι θα γίνει, όταν ασχοληθούμε με το πολιτικό σκουπιδαριό του Καραμανλή και του Παυλόπουλου, που είναι συνυπεύθυνο για την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς και την μετατροπή της χώρας σε Ισλαμικό Resort…

The Flag Report



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek