Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:32 - 11/08/2021

Το παραμύθι της κλιματικής αλλαγής και τα κλιματικά false flag

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Θυμάμαι στην Αμερική ορισμένες φωτιές, στην Καλιφόρνια, όπου είχαν καεί σχεδόν τετραγωνισμένα κάποια οικόπεδα ενώ κοντά σε αυτά δέντρα δεν είχαν πάθει τίποτα από τη φωτιά.

Παρόμοια στη φωτιά στο Μάτι, είδαμε ότι είχαν λιώσει ζάντες αλουμινίου αυτοκινήτων ενώ διπλανά δέντρα είχαν μείνει άθικτα. Τότε είχαν ακουστεί απόψεις σχετικά με τη χρήση όπλων κατευθυνόμενης ενέργειας (DEW).

Στις τωρινές φωτιές όπου η Ελλάδα έχει υποστεί τεράστιο κακό, η φύση, τα ζώα, οι άνθρωποι έχουν χάσει σπίτια, είναι ένα οργανωμένο σχέδιο το οποίο έσπευσαν οι πολιτικοί απατεώνες τύπου κούλη και τσίπρα να συνδέσουν με την κλιματική αλλαγή. Φυσικά δεν αναφέρουν τίποτα για τις ευθύνες τους, για αντιπυρικές ζώνες που έπρεπε να έχουν γίνει, για τους περίπου 5000 δασοπυροσβέστες που δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις τους, για την αργοπορία στην κατάσβεση και για τόσα άλλα. Όπως ανέφεραν κάτοικοι στην Εύβοια, οι πυροσβέστες είχαν πάρει εντολές να εκκενώσουν και να αφήσουν τη φωτιά να συνεχίσει την πορεία της. Υπάρχουν εντονότατες συνδέσεις των γεγονότων με εταιρείες ΑΠΕ που αποσκοπούν στην εκμετάλλευση της περιοχής.

Και το πολύ σοβαρό στοιχείο είναι ότι απαγόρευσαν την κίνηση των πολιτών σε δάση. Βλέπουμε λοιπόν ότι τώρα αρχίζουν οι περιορισμοί, μετά από αυτό το false flag με τις φωτιές. Μην ξεχνάμε ότι το παραμύθι της κλιματικής αλλαγής όπως χρησιμοποιείται από τους πολιτικούς, τα διάφορα ιδρύματα, τους διάφορους “επιστήμονες” στο τέλος θα φέρει τεράστιους περιορισμούς στη ζωή μας και στέρηση ελευθεριών. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να σου επιβάλει εγκλεισμό ή στέρηση ελευθεριών για κανένα λόγο. Μόνο αν το δεχτούμε μπορούν να το κάνουν. Όταν πας κούλη να στερήσεις τις ελευθερίες των πολιτών να κάνεις δημοψήφισμα και να ρωτήσεις αν το επιθυμούν οι πολίτες. Τα ύπουλα στη λέσχη bilderberg. Εδώ δεν θα περάσουν τα πο@στικά σου. Έβαλε και τον ανώτατο δικαστικό να μας ρίξει στάχτη στα μάτια για τους εμπρησμούς λες και δεν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες.

Το θέμα είναι τους πιστεύουμε; Πιστεύεις τους πολιτικούς που συγκαλύπτουν παιδεραστές, φοροδιαφεύγουν, είναι μπλεγμένοι σε άπειρα σκάνδαλα, σε φτωχοποιούν, ενώ αυτοί καλοπερνάνε, ανήκουν σε μυστικές εταιρείες, δεν είναι Έλληνες, όταν σου λένε ότι θέλουν το καλό σου; Ότι η κλιματική κρίση μας απειλεί; Πραγματικά τους πιστεύεις; Το να σου προκαλούν φόβο είναι το κύριο όπλο τους. Πρόκειται για παλιανθρώπους που σε εξαπατούν συνεχώς, λένε τερατώδη ψέματα συνέχεια. Είναι μορφωμένοι βάρβαροι.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί μια πληροφορία για το όπλο haarp το οποίο αναφέρεται ότι είχε τη δυνατότητα να προκαλεί κλιματικές αλλαγές (βροχές, πλημμύρες, ακόμη και σεισμούς).Ο Ούγκο Τσάβες ο πρώην πρόεδρος της Βενεζουέλας είχε δηλώσει το 2010 ότι οι αμερικανοί είχαν προκαλέσει έναν μεγάλο σεισμό στην Αϊτή με ένα τέτοιο όπλο. Αφού το δήλωσε αυτό, το 2011 έπαθε καρκίνο και μετά το 2013 απεβίωσε.

Είχα δει επίσης ένα βίντεο στο οποίο ένας άνθρωπος μπορούσε με μια συσκευή να διαλύει σύννεφα από το έδαφος, αλλά δεν θυμάμαι που το είχα δει αυτό το βίντεο.

Στο Ντουμπάι χρησιμοποιούν από το 2004 το cloud seeding, δηλαδή τον ψεκασμό σύννεφων με χημικές ενώσεις για πρόκληση βροχής (https://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_seeding).

Ο Μπιλάκος ο Γκέιτς επηρεάζει κι αυτός το κλίμα θέλοντας να μπλοκάρει τον ήλιο (https://www.forbes.com/sites/arielcohen/2021/01/11/bill-gates-backed-climate-solution-gains-traction-but-concerns-linger/?sh=5856e0cb793b).

Επίσης, η NASA, κάνει πειραματισμούς με το κλίμα. Βίντεο του BBC για βροχομηχανή της NASA. Αν αυτά τα δείχνει το BBC τόσο φανερά, τι θα γίνεται στα κρυφά με την τροποποίηση του κλίματος, ούτε να φανταστώ δεν μπορώ.

Εδώ γεννιούνται πολλά ερωτήματα. Βλέπουμε ότι κυβερνήσεις, κρατικές υπηρεσίες κλπ. επιδρούν στο κλίμα και το αλλάζουν. Πώς γνωρίζουν τις συνέπειες που έχουν αυτές οι επεμβάσεις; Όταν παρεμβαίνεις σε κάτι το οποίο έχει τη σοφία που του έχει δώσει ο Δημιουργός πώς είσαι σίγουρος ότι δεν θα επιφέρεις μεγάλο κακό;

Και μετά ακούμε ότι έχουμε μεγάλη κλιματική αλλαγή και στη ρητορική τους όπως είπε πρόσφατα και ο κούλης η ενοχή μεταβιβάζεται στον άνθρωπο γενικά. Ενοχοποιείται όλο το ανθρώπινο είδος από τους ζάμπλουτους νεοταξίτες. Τι μπορεί να σημαίνει αυτή η ενοχοποίηση; Περιορισμούς, στερήσεις δικαιωμάτων μετακίνησης; Φακέλωμα; Σίγουρα κάτι σε αυτό το πλαίσιο.

Εδώ θα αναφέρω μια πληροφορία για τους σεισμούς στην Ηλεία το 2018. Ένας ξάδερφός μου μένει εκεί και μου είπε ότι τότε είχαν γίνει πάρα πολλοί σεισμοί και μάλιστα ακούγονταν και περίεργοι θόρυβοι (βόμβοι) στην ατμόσφαιρα κατά την περίοδο εκείνη. Μάλιστα μου ανέφερε ότι κάποιοι άνθρωποι είχαν πάθει ψυχολογικά προβλήματα από τους θορύβους εκείνους που ακούγονταν συχνά.

Επίσης, για τον μεγάλο σεισμό στην Ελασσόνα είχα ακούσει κάποιον σοβαρό άνθρωπο να λέει ότι υπήρχε κάποιου είδους φόρτιση στην ατμόσφαιρα πριν γίνει. Είναι κάποιου είδους ηλεκτρομαγνητική φόρτιση αυτό και πώς προκαλείται; Έχω λόγους να πιστεύω ότι ισχύει αυτό το γεγονός.

Ένα άλλο στοιχείο που αφορά τα “περίεργα” κλιματικά γεγονότα είναι το ξεσπίτωμα και η μετακίνηση του πληττόμενου πληθυσμού. Αυτό είναι γενικά τραγικό. Τι επιτυγχάνεται με αυτό από την πλευρά των ατόμων που χρησιμοποιούν τις καταστροφές; Εκτός από την καταστροφή της φύσης, των αγροτικών καλλιεργειών, ο κόσμος τίθεται σε κατάσταση φυγής, απόγνωσης, αγώνα για την επιβίωση και ξεχνά σκάνδαλα, φοροδιαφυγές, offshore εταιρείας, πολιτικές ευθύνες κλπ. Δεν είναι πολύ βολικό για τους πολιτικούς αυτό;

Σχετικά με την “κλιματική αλλαγή” ενώ ο κούλης έσπευσε να κλείσει τα εργοστάσια ηλεκτροπαραγωγής λιγνίτη στη Βόρεια Ελλάδα στα πλαίσια της απολιγνιτοποίησης (https://www.naftemporiki.gr/story/1723003/kozani-oristiki-diakopi-leitourgias-tou-ais-kardias-tis-dei-meta-apo-47-xronia), πρόσφατα η Γερμανία ανακοίνωσε τα εγκαίνια ενός νέου εργοστασίου ηλεκτροπαραγωγής λιγνίτη (https://kafeneio-megalopolis.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%BF%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BF-%CE%BB%CE%B9%CE%B3%CE%BD%CE%AF%CF%84/?cn-reloaded=1). Κάτι δεν πάει καλά εδώ.

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Γεώργιος Παπαδόπουλος 08/11/2021 @ 8:05 ΠΜ

    Με την σημερινή τεχνολογία, μπορείς να φτιάξεις εργοστάσιο λιγνίτη, με σχεδόν 0% ρύπους. Ενώ οι υποτιθέμενα πράσινες ΑΠΕ, είναι ακόμα πολύ μακρυά από οικολογικές… . Οπότε μην απορείτε που η Γερμανία φτιάχνει λιγνίτη.

    • Συμφωνώ. Το θέμα είναι ότι η Ελλάδα προχωρά την απολιγνιτοποίηση για να έρθουν εταιρείες με ΑΠΕ για γερή κονόμα κυρίως από Γερμανία και δεν συνεχίζουμε την ηλεκτροπαραγωγή με λιγνίτη που παράγουμε άφθονα. Οι εργαζόμενοι σε αυτά τα εργοστάσια που έχασαν τις δουλειές τους θα αποκατασταθούν όπως πρέπει;

    • Ενδιαφέρον άρθρο. Σίγουρα θέλουν να μας κλείσουν σε πόλεις φυλακές. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι μόνο αν δεχτούμε αυτές τις ύπουλες ενέργειες των πολιτικών, αυτοί μπορούν να προχωρήσουν. Η ελίτ δεν μπορεί να κάνει τίποτα απέναντι σε πολίτες που έχουν καταλάβει τι παίζει και λένε όχι.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*