16:57 - 10/08/2021

Οι ευγονιστες θα επρεπε να εχουν πεθανει απο την εποχη των Ναζι ..!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δε μαθαινουμε σαν ανθρωποι , ακουμε και καταπινουμε το αφηγημα απλα …γινομαστε ορθια ζομπι απο υποσχεσεις και τρομολαγνεια ..! Ειναι τοσο χαμηλο το επιπεδο των ανθρωπων σε γνωση που κινδυνευουμε να ζησουμε την μεγαλυτερη χουντα στην παγκοσμια ιστορια!

Οχι δεν ειναι θεμα θαρρους , δεν ειναι θεμα πατριωτισμου , οχι δεν ειμαστε κοτες ..απλα το 95% στερειτε γνωσης πανω στην αληθεια του τι συμβαινει πραγματικα στην ζωη τους !Μαλιστα ..κατι που ειναι και χειροτερο αυτου ..ειναι οτι το 95% πιστευει οτι γνωριζει !!…

Νικηθηκαμε απο την επιφανεια πληροφοριας , χανουμε μεχρι στιγμης παρα της προσπαθειες οι ανθρωποι να αφυπνιστουν και να αντιμετωπισουν τον εχθρο , να τον αναγνωρισουν και να δωσουν την μαχη για την ελευθερια τους και την ζωη τους !

Και εχει ακομα γκρεμο μπροστα μας , εχει ακομα παγιδα και κινδυνο, με μικρα νουμερα συνειδησεις θα μπορουσαμε να αλλαξουμε το πεδιο και να εχουμε ελπιδες …αλλα οταν ο αλλος νομιζει οτι γνωριζει το παιχνιδι γινεται απολυτο …χαμενος κοπος !

Ο εχθρος ειναι μεσα μας , ειμαστε εμεις οι ιδιοι που ζηταμε το πασχα μας και την θυσια μας !..

Δεν ειναι ισχυροι οι δυναστες μας , ειμεις ειμαστε οι ισχυροι ..αλλα εμεις ειμαστε και ο εχθρος μας !

Ενα χαρτακι βοηθειας για τους ανθρωπους ..που τους εκαψαν για να κερδισει μια εταιρια περισσοτερα ..!

Μεσα σε αυτο το χαρτι εξηγει την καταντια μας σε νοηση , σε ηθικη , σε συνειδηση …ο εχθρος μας λεει το χαρτι ειστε εσεις οι ιδιοι που μπορειτε να το διαβασετε και να συμφωνησειτε η το λιγοτερο να μην δωσετε σημασια !

Μας εμαθαν να μιλαμε με λεξεις ..μη ρατσισμου , να σεβομαστε υποτιθεται το διαφορετικο αλλα η διαφορετικοτητα αγγιξε μεχρι το σωμα , μεχρι την καυλα και το βιτσιο και οχι το πνευμα και την ελευθερια … !

Ειναι πολυ πιο σπουδαιο λοιπον σε αυτον τον πολιτισμο να σεβεσαι τον κωλο του αλλου παρα το πνευμα του , παρα τον ερευνητικο νου του που αμφισβητει για το καλο ολων το αφηγημα των λυκων !

Βρισκομαστε σε ιστορικο χαμηλο βλακειας , αντινοησης , διαστrεβλωσης , βιασμου ενοιολογιων στο ανθρωπινο κοπαδι ..και αυτο θα το πληρωσουμε με πολυ δακρυ συντομα !

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Dr. Kobi Haviv, earlier today on Chanel 13
    “95% of the severe patients are vaccinated”.
    “85-90% of the hospitalizations are in Fully vaccinated people.”
    “We are opening more and more COVID wards.”
    “The effectiveness of the vaccine is waning/fading out”
    https://t.co/SpLZewiRpQ

  2. Βασίλης 08/10/2021 @ 6:22 ΜΜ

    Ο πάτος αυτού του βαρελιού μέχρι που φτάνει;

  3. hidden character 08/10/2021 @ 6:47 ΜΜ

    Στην κοινωνία αυτή με αυτήν την νοοτροπία δν υπάρχει πάτος..

  4. Τώρα έτσι απλά γίνεται η σύνδεση στην προ-υπόθεση που γράφει το χαρτί – δηλαδή στον προηγούμενο κρίκο της αλυσίδας, που ταλαιπωρεί τον πλανήτη εδώ και 1,5 χρόνο – και που θα ξαναμπει ως επόμενος κρίκος.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*