Διαφημίσεις

Αντιμέτωπη με μια ασύμμετρη απειλή είναι ολόκληρη η Ελλάδα, με δεκάδες πύρινα μέτωπα να βρίσκονται σε εξέλιξη σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι πολλαπλές εστίες που ξέσπασαν ταυτόχρονα σε διαφορετικά σημεία δημιουργούν εύλογα ερωτήματα, με τους κατοίκους τόσο στην Αττική, όσο και στην Εύβοια, την Ηλεία και τη Μεσσηνία να μιλούν σαφώς για εμπρησμό.

Κάτοικος της Βαρυμπόμπης επικοινώνησε με το Newsbomb.gr και προχώρησε σε μια καταγγελία που προκαλεί έκπληξη και πολλά ερωτήματα. Όπως είπε, το μεσημέρι της Πέμπτης και ενώ η οικογένειά της προσπαθούσε να σώσει ορισμένα αντικείμενα από το καμένο της σπίτι, είδε δύο άτομα να μπαίνουν σε διπλανό κτήμα και να βγαίνουν με γρήγορες κινήσεις.

Βγαίνοντας ο θείος της να δει τι γίνεται, αντίκρισε τρεις άνδρες με στολή αστυνομικού να κινούνται στην περιοχή. Ρωτώντας τους, τι συμβαίνει και γιατί βρέθηκαν μέσα στο κτήμα, εκείνοι υποστήριξαν ότι πήγαν να ελέγξουν μία αναζωπύρωση που μόλις είχε ξεσπάσει. «Γύρισε το κεφάλι να δει τι γίνεται και ξαφνικά η φωτιά είχε πάρει διαστάσεις», είπε.

Όταν ζήτησε ο ίδιος από τους δύο άνδρες που έφεραν στολές αστυνομικών να πάρουν κλάρες και να βοηθήσουν στην κατάσβεση, εκείνοι φέρονται να του έριξαν κάποιο χημικό, από το οποίο λιποθύμησε. Όταν επανέκτησε τις αισθήσεις του, οι 3 άνδρες είχαν εξαφανιστεί.

Σημειώνεται ότι εκείνη τη ώρα δεν έπνεαν άνεμοι που θα μπορούσαν να προκαλέσουν την αναζωπύρωση της φωτιάς. Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά, η πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη είχε πάρει ξανά ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Θα πρέπει να διευκρινίσουμε πως δεν γνωρίζει κανείς αν τα άτομα που φέρονται να δήλωναν αστυνομικοί ήταν πραγματικοί ή «μαϊμού».

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “Καταγγελία- «βόμβα» για Βαρυμπόμπη: «Είδα άνδρες ντυμένους αστυνομικούς να βάζουν φωτιά»!”
  1. Δεν με πείθει το προβοκατόρικο ρεπορτάζ του Newsbomb.gr. Ειδικά τώρα, που ο κόσμος άρχισε να ενώνει τις τελίτσες μεταξύ του τι βλέπουμε σε πλάνα σημερινά και τι είχαμε δει σε πλάνα από το Μάτι.

    https://www.youtube.com/watch?v=7wColk87xG8

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek