Διαφημίσεις

Δεν πήρε το μήνυμα από το βιτριόλι . Ο Μητροπολίτης Κηφισίας Κύριλλος επιμένει ότι πρέπει να κατανοήσουν όλοι την υποχρεωτικότητα των «εμβολίων». Επιμένει ότι το ζήτημα του «εμβολίου» δεν είναι θεολογικό, δεν αφορά την Πίστη αλλά είναι μόνο ιατρικό και συμπληρώνει ότι οι ιατροί πρέπει να πάψουν να διαφωνούν μεταξύ τους. Δηλαδή σαν Ιεράρχης δεν έχει τίποτα να πει από πνευματικής πλευράς αλλά θέλει να φιμώσει και τους ιατρούς που ελέγχονται από την συνείδησή τους και τις επιστημονικές τους γνώσεις.

Να μην σχολιάσω τον τραγικό διάλογο με τους δημοσιογραφίσκους, οι οποίοι υποδεικνύουν, όπως πάντα, στον κατ’ όνομα «Ιεράρχη», τί να κάνει με το ποίμνιο, τους Ιερείς και με δογματικά θέματα της Εκκλησίας. Ούτε να σχολιάσω το ότι μετά από έναν χρόνο κάνει πως δεν ξέρει τη διαφορά των mRNA πειραματικών σκευασμάτων με τα εμβόλια. Είναι τραγική η κατάσταση, δεν είναι σχήμα λόγου πια. Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα αδέλφια, τούτοι εδώ κατεβαίνουν τα σκαλοπάτια τέσσερα-τέσσερα και απαιτούν από εμάς τυφλή υπακοή διότι μας λένε ότι είναι αυτοπροσώπως «η Εκκλησία»! Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, παρουσιάζει και ένα βιβλίο κάποιου συνταγματολόγου Μάνεση, ο οποίος σύμφωνα με τον Μητροπολίτη λέει στο βιβλίο ότι για λόγους υγείας μπορούν να περιοριστούν τα ατομικά δικαιώματα και να γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός. Και συστήνει στην κυβέρνηση να κοιτάξει το θέμα.

Πως γίνανε αυτοί Ιεράρχες βρε παιδιά; Τους φτιάξανε κι αυτούς σε εργαστήριο όπως τον ιό;

«-Κηφισίας: Και η Πολιτεία πρέπει λιγάκι να το φέρει το θέμα, να το ξαναδεί, διότι κοιτάω τώρα εδώ πέρα.. θα σας δείξω κάτι… Κοιτάω τώρα εδώ… «Ατομικά δικαιώματα… Μάνεσης». Ήταν καθηγητής μου, νομική σχολή. Κορυφή ο Μάνεσης. Γιατί ξέρετε; Βλέπετε και συνταγματολόγους… δεν θα πω ονόματα τώρα, λέω τον καθηγητή διότι είναι κεκοιμημένος. Διότι μιλάνε για ατομικά δικαιώματα, μιλάνε για μη-υποχρεωτικότητα. Ο Μάνεσης εδώ πέρα λέει ότι υπάρχει περιορισμός των ατομικών δικαιωμάτων με υποχρεωτικό εμβολιασμό για την προστασία της δημόσιας υγείας. Μιλάω νομικά το ζήτημα. Το λέει ο Μάνεσης, δεν το λέω εγώ.

-Δημοσιογράφος: Ότι προβλέπεται λέτε.
-Κηφισίας: Προβλέπεται. Ότι άμα θελήσει η Πολιτεία, απλώς δεν θέλει η Πολιτεία να ‘ρθει σε σύγκρουση.. Δηλαδή αν φτάσουμε σε σημείο που να μην μπορούμε να ελεγχθεί η κατάσταση, θα πρέπει να λάβει μέτρα, τα οποία είναι μέσα στα πλαίσια του Συντάγματος… »

tasthyras.wordpress.com

*Που είναι ο Χριστός;Που είναι η Eλευθέρα βούληση + η΄Λογική;Που είναι ο Πατερικός ο Λόγος;

Κοσμικά λόγια να φάνε και οι κότες,καμία αναφορά στον Σταυρό ,στην Θυσία ,αντ αυτού Πυραμίδα με κορυφή τον Πατριάρχη των οικουμενιστικών διαλόγων και επίκληση Συνταγματολόγου.

Τελείως ασυμπτωματικά με την Επίκληση της νομιμότητας ,ο Αννας και ο Καιάφας για λόγους δημοσίου συμφέροντος και το καλό του Καίσαρα,σταύρωσαν πρώτοι τον Χριστό..

Θεέ μου συγχώρεσε με



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
4 σχόλια στο “Κρίμα!Κατεβαίνουν τα σκαλοπάτια τέσσερα-τέσσερα και απαιτούν τυφλή υπακοή διότι μας λένε ότι είναι αυτοπροσώπως «η Εκκλησία»”
  1. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ , ΕΚΤΟΣ ΔΥΟ ΤΡΙΩΝ ΜΟΝΟ,ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.
    ΠΟΙΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ;;;;
    ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ.

  2. Ο/Η Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» λέει:

    Πάντοτε η Παρθένος – και σε τούτο δω, είναι ολικά αφιερωμένη, αγία και αγνή – δεν επιθυμεί και δε θέτει ως περιεχόμενο της ελευθερίας της παρά αυτό που θα ξεκινήση από το γενηθήτω της: τη γέννηση του Θεού. Ακόμα και ο Θεός δεν εφευρίσκει την αλήθεια, αλλά τη σκέφτεται αιώνια και μετά την «λέει, και τούτο γίνεται». Η ελευθερία του ανθρώπου κατ’ εικόνα του Θεού είναι ν’ αναπαραγάγη αυτή την ίδια την ανάβλυση της αλήθειας που προϋπάρχει του ανθρώπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek