Διαφημίσεις

«Εγκληματικό» αυτό που συμβαίνει…

Νέο σοκ!!! Γυναίκα που λόγω σοβαρών αλλεργιών δεν έχει εμβολιαστεί ακόμη είδε τον εργοδότη που ήδη την εκπαίδευε να της κλείνει την πόρτα πριν την επίσημη πρόσληψη.

Η γυναίκα, η οποία περίμενε τον γιατρό της να την καθοδηγήσει, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό, καταγγέλλοντας τα τεράστια προβλήματα που έχει δημιουργήσει η σύνδεση εμβολιασμού και εργασίας από την κυβέρνηση.

«Έψαχνα δουλειά ένα μήνα. Έχω ένα πάρα πολύ δυνατό βιογραφικό. Πήγα σε γνωστό πλαστικό χειρουργό και, μόλις είπα ότι δεν έχω εμβολιαστεί μου λένε “λυπούμαστε πάρα πολύ, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε στην πρόσληψη”», χωρίς να ερωτηθεί για τους λόγους που δεν έχει εμβολιαστεί.

«Δεν παρουσιάζομαι ως αρνητής, έχω κάποιους λόγους που προς το παρόν δεν μπορώ να κάνω το εμβόλιο. Ενδεχομένως να το κάνω αργότερα … έχω κάποιες σοβαρές αλλεργίες», είπε η γυναίκα.

Μάλιστα, η πρόσληψη θεωρείτο σίγουρη, καθώς όπως είπε η ίδια «είχα πάει τέσσερις ημέρες, να εκπαιδευτώ, να δω το χώρο. Και όταν ήταν να γίνει η πρόσληψη, είπαν “λυπούμαστε πολύ, δεν μπορούμε να κάνουμε την πρόσληψη” … δεν με ρώτησε καν».

Δείτε:


el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
7 σχόλια στο “Δεν έκανες εμβόλιο ακόμη και για ιατρικό λόγο;;; ΔΕΝ θα δουλέψεις!!! Νέο ΣΟΚ στην Ελλάδα”
  1. Τα πράγματα είναι απλά, πρέπει να αρχίσουν να πέφτουν οι μηνύσεις βροχή μόνο τότε θα σταματήσουν

  2. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?

  3. Πρέπει να αρχίσουν οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί των φοιτητών και να απαγορεύεται οι ανεύθυνοι αρνητές να εισέλθουν στο πανεπιστήμιο και στις σχολές τους γενικότερα, άντε γιατί πολύ μας κούρασαν που για τους ψεκασμένους συμφοιτητές μας δεν θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε πάλι τα μαθήματά μας! Μας έχει κουράσει η τηλεκπαίδευση. Εδώ και τώρα απαιτούμε να στηθούν εμβολιαστικά κέντρα μέσα σε ΤΕΙ και ΑΕΙ κι όποιος αλήτης φοιτητής δεν έχει το πράσινο πιστοποιητικό να παίρνει πόδι. Ο πρωθυπουργός ακούει;

  4. Ζωή, πιστεύω να κάνεις κάποιο είδους χιούμορ τώρα και να μην εννοείς αυτά που γράφεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek