17:02 - 16/06/2021

Π.Πολάκης: «Χορηγούν εμβόλια χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι τρεις φάσεις ανάπτυξης»- ΝΔ: «Ο Τσίπρας να τον καταδικάσει»

Διαφημίσεις

Οι καταιγιστικές εξελίξεις στο ζήτημα των εμβολίων της Astrazeneca αλλά και πλέον το “άνοιγμα” της βεντάλιας για όλα τα εμβόλια για έναν ουσιαστικό έλεγχό τους έχουν ανοίξει τον “ασκό του Αιόλου” και στην πολιτική σκηνή ειδικά κάτω από το πρίσμα της κυβέρνησης που θέλει να επιβάλει όσο γίνεται νωρίτερα “προνόμια” στους εμβολιασμένους, επομένως θέσεις αντίθετες με αυτή βρίσκονται πλέον στο επίκεντρο των αντιδράσεων.

Έτσι σήμερα η ΝΔ μετά τα όσα ανέφερε στην ιστοσελίδα του στο facebook ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργό Υγείας Π.Πολάκης, ζήτησε από τον Α.Τσίπρα να τον βάλει στην “θέση του”.

Πολλοί βέβαια σχολίασαν γιατί δεν απαντούν στα ερωτήματά του καθώς σύμφωνα με την αναρτησή του αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, καθώς όπως υποστηρίζει δεν έχουν ολοκληρωθεί οι τρεις φάσεις των μελετών!

Ανάρτηση Π. Πολάκη

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ! ΜΟΛΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ JOHNSON & JOHNSON O ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – Ο ΠΟΛ ΖΙΠΣΕΡ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΩΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ!

  2. Χαρης Παυλος 06/16/2021 @ 5:26 ΜΜ

    ο Πολακης ειναι γνησιος αριστερος και ειναι οντως εναντια στο συστημα , και γι αυτο εχουν φαγωθει και η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΚΩΛΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

  3. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΑΚΗ! γ@ΜΗΣΕ ΤΟΥΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*