00:29 - 16/06/2021

H ζωή του 21χρονου γιου μου δεν θα είναι ποτέ ίδια μετά τη 2η δόση του εμβολίου της Moderna λέει ο Timothy Harrington

Διαφημίσεις

Ο 21χρονος Justin Harrington υπέστη σοβαρή καρδιακή φλεγμονή μετά το εμβόλιο της Moderna
Ένας 21χρονος μαθητής στο New Jersey, ο Justin Harrington υπέστη σοβαρή καρδιακή φλεγμονή αφού έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου για COVID-19 της Moderna. Ο Justin Harrington, από τον οποίο το σχολείο ζήτησε να κάνει το εμβόλιο ώστε να μπορεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα το φθινόπωρο, παρουσίασε συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη και στη συνέχεια καρδιακό άλγος εντός οκτώ έως 12 ωρών από τη λήψη του εμβολίου.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο The Defender, ο πατέρας του Justin, Timothy Harrington, είπε ότι ο γιος του αισθάνθηκε διαφορετικά μετά το δεύτερο εμβόλιο. «Κάθε φορά που η καρδιά του χτυπούσε ένιωθε πίεση και έναν πόνο χαμηλά στους δύο ώμους».

Ο Harrington, είπε ότι ο γιος του, ο οποίος δεν έχει υποκείμενα νοσήματα, δεν παρουσίασε καρδιακό πόνο με την πρώτη δόση του εμβολίου.

Στις 24 Μαΐου, δύο ημέρες μετά τη λήψη του δεύτερου εμβολίου, ο πατέρας του τον έβαλε στη ΜΕΘ στο Morristown Memorial Hospital, επειδή τα συμπτώματα είχαν επιδεινωθεί.

«Οι γιατροί αρχικά δεν το συνέδεαν με το εμβόλιο έως ότου ενημέρωσα τους γιατρούς ότι ο γιος μου μόλις έλαβε το εμβόλιο και μοιράστηκα μαζί τους τις πληροφορίες που βρήκα σχετικά με τη μυοκαρδίτιδα», δήλωσε ο Harrington. “Δεν πίστευα ότι οι γιατροί ήταν ανόητοι, αλλά μερικές φορές οι γιατροί βλέπουν με τα blinders.”

Οι γιατροί έλεγξαν τα επίπεδα αίματος του Justin, τα οποία έδειξαν υψηλούς αριθμούς πρωτεϊνών. Οι μη φυσιολογικές σαρώσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός EKG, οδήγησαν σε διάγνωση μυοκαρδίτιδας. Ο Justin νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες ενώ οι γιατροί προσπάθησαν να ελέγξουν την κατάσταση.

Ο Harrington είπε ότι παρόλο που ο γιος του έχει βγει από την εντατική, εξακολουθεί να έχει πόνο στο στήθος και η ζωή του δεν είναι η ίδια με πριν.
Ωστόσο, και στους δύο γιους της οικογένειας το σχολείο έβαλε ως προυπόθεση ότι έπρεπε να εμβολιαστούν για να φοιτήσουν στο σχολείο – παρόλο που και οι δύο είχαν προηγουμένως περάσει COVID-19, είπε ο Harrington.

Όπως ανέφερε το The Defender την περασμένη εβδομάδα, μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε από την Κλινική του Κλίβελαντ διαπίστωσε ότι τα άτομα που είχαν προηγουμένως μολυνθεί με SARS-CoV-2 ήταν λιγότερο πιθανό να μολυνθούν εκ νέου από τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα που δεν είχαν ποτέ τον ιό – κάτι που υποδηλώνει ότι το εμβόλιο δεν ωφελεί τους ανθρώπους που είχαν ήδη COVID.


kourdistoportocali.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*