15:54 - 03/06/2021

Και στου βοδιου το Κερατο να κρυφθεις θα σε βρουν! Μπορεις να με πεις τρελο αλλα εχω να αντιμετωπισω τρελους !

Διαφημίσεις

Αναγκαστικα με την σειρα θα παω ..αν και δεν την συμπαθω την σειρα !

Τις τελευταιες μερες ασχολουμε με τις εννοιες Προστασια και Αντιδοτο !

Για το θεμα προστασιας βρηκα ακρη ..αλλα αυτο το αρθρο δεν γραφεται για αυτο το θεμα …θα ενημερωθεις απο αλλο αρθρο !

Για το αντιδοτο ..λειτουργουν ηδη ομαδες παγκοσμια , κρυφα , κατασκοπικα …ουτε σε ταινια κατασκοπικη !

Γιατι επιμενω ; Μαλλον εχω δει , εχω γνωρισει πραγματα που δεν ειναι καθολου ευκολο η επιτρεπτο πια να τα μοιρασεις !.. Γνωριζω οτι το επιπεδο που βρισκομαστε ειναι πολυ πιο σκοτεινο απο οτι οι περισσοτεροι αφυπνισμενοι νομιζουν ! Το επιπεδο επιθεσης που νομιζουμε οτι εχουμε αυτη την στιγμη οι περισσοτεροι ..ειναι απλα λαθος ..! Νομιζουμε οτι μπαινουμε στην συγκομιδη ..αλλα τελικα ειμαστε πολυ βαθια μεσα στην συγκομιδη και με στοχους που ανατριχιαζουν !

Κυκλοφορουν διαφορες πληροφοριες , διαφορες ιστοριες , οπως πχ ..ανθρωποι που ειχαν πλαστα χαρτια εμβολιασμου στο αεροδρομιο δεν τους επετρεψαν να ταξιδεψουν γιατι με ενα μαγικο τροπο , η με καπιο τροπο σκαναρισματος …τους εμποδισαν να μπουνε στο αεροπλανο! Με καποιο τροπο γνωριζαν οτι δεν εχουν κανει το εμβολιο !…

Αλλη ιστορια ειναι του Ρωσσου χακερ που εδειξε οτι ..μπορει να καταγραφει ποιος και που !

Αλλη , που εχει γεμισει το Ιντερνετ με αυτο ειναι η ιστορια με νομισματα και τους εμβολιασμενους που τα μαγνητιζουν !

Αλλη ειναι η ιστορια με τα bLuetooth που καταγραφουν αριθμους μακ οταν ειναι κοντα σε εμβολιασμενους !…

Κανεις σας δεν γνωριζει την αληθεια και αυτο ηταν ο σκοπος των εχθρων μας , ακομα συνηθιζουν οι ιδιοι εχθροι να εφαρμοζουν το φυτεψε 2-3 εμφανη ψεμματα σε μια μεγαλη αληθεια και τοτε η αληθεια θα καταριφθει !… Βλεπεις οταν καταφερουν να κανουν τους ανθρωπους να μην ξερουν πια τη ειναι αληθεια και τι ειναι ψεμα τοτε θα τους εχουν φερει στην κατασταση να μην εχουν και σωστη κριση ..!

Απο την αλλη σε αυτο τον πολεμο , σε εναν πολεμο που τελικα ο εχθρος ειναι πολυ πιο αποφασισμενος για τα σχεδια του, πολυ πιο αμειλικτος … αν ανακαλυψεις κατι απλα δεν πρεπει να το πεις !

Αν τωρα αναλυαμε ποιος ειναι ο εχθρος και ελεγες με την μια η εξουσια , οι προδοτες , οι μαριονετες ..δεν θα ειχες απολυτο δικιο ..μιας και ουτε αυτοι που εκτελουν εντολες ..δεν γνωριζουν γιατι τις εκτελουν !…

Θελω να σε ενημερωσω οτι κανω οτι μπορω να φτασω στο αντιδοτο , βεβαια με της νεες γνωσεις που αποκτω καθε μερα αλλαζει και ο τροπος και ο στοχος ..σε αυτο που ψαχνω !

θελω να σου πω οτι Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ και το ΑΝΤΙΔΟΤΟ ειναι τοσο σημαντικα οσο η Ζωη σου ….και λεω λιγα !

Καποτε ενας αγιος προφητης μας ειχε πει …Ακομα και στου βοδιου το κερατο να κρυφθεις θα σε βρουν.. !..Νομιζω οτι πρεπει να δειξουμε απολυτο σεβασμο πια σε αυτη την προφητεια !

Την πορεια της ερευνας πια δεν θα την ανακοινωσω ανοικτα , αν αποδειξω αυτο που ανακαλυψα δεν θα το ανακοινωσω ανοιχτα πια σε καμια σελιδα , επιλεκτικα και μονο δια του στοματος στους Ελληνες που μπορω να εμπιστευτω !

Ειμαστε σε πολεμο , οχι λογια , ΠΟΛΕΜΟ !… Στοχους τους η ζωη σου και οχι μονο , θα το αποδειξω σε αυτους που θα ειναι ετοιμοι να πραξουν τα αναλογα ενος πολεμου !…

Μεσα μου ειχα προσδιορισει λιγο την στιγμη της συγκομιδης , ειχα περιπου αντιληφθει τον τροπο … δεν περιμενα να ειναι τοσο καθετος ! Θα σε συμβουλευα να ξαναδεις με προσοχη τον Εξολεθρευτη την ταινια ..για να παρεις μια εικονα του τι πρεπει να αντιμετωπισουμε αμεσα !

Θα πρεπει να μαθουμε να πολεμαμε με της μηχανες ..ειτε ειναι δυο μετρα ψηλες ..ειτε ειναι νανοι !

Κλεινω με κατι τελευταιο ..εχω την αισθηση οτι θα πρεπει να κανεις οικονομια και να επενδυσεις οσο πιο γρηγορα μπορεις σε Jammers … μηχανακια που εμποδιζουν σηματα να εξερθουν η να εισελθουν !

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (17)

  1. Γιωργος Μαζαρακης 06/03/2021 @ 4:13 ΜΜ

  2. Γιωργος Μαζαρακης 06/03/2021 @ 4:15 ΜΜ

  3. Χαραλαμπης 06/03/2021 @ 4:16 ΜΜ

    δυστοπια… Terminator 1 1984, Cyborg 1989, Matrix 1999 προφητικες ταινιες…

  4. Χαραλαμπης 06/03/2021 @ 4:16 ΜΜ

    και Robocop 1987 επισης

  5. Γιωργος Μαζαρακης 06/03/2021 @ 4:25 ΜΜ

  6. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 06/03/2021 @ 4:59 ΜΜ

    Φίλε Νίκο δεν είναι λίγοι οι γιατροί που δέχονται απειλές να μην αναφέρουν παρενέργειες από τα εμβόλια και όταν λέμε απειλές εννοούμε από τι ίδιο το υπουργείο υγείας γιατί γιατί άραγε; άρα στο υπουργείο ξέρουν και δεν μιλάνε

  7. Φίλε Stranger “η αλήθεια είναι εκεί έξω” … Αναζήτησε ρίζες περίπου το 1520 και μετά … Στη Θεσσαλονίκη αρχικά. Μιά μεγάλη “ανατροπή”, μιά νέα “σέκτα” και μετά σχεδόν … παντού στην Ευρώπη και στην Οθ. Αυτοκρατορία! Ήρθαν τα πάνω κάτω γιά αιώνες … Και καλά κρατούν!

  8. ΠάνοςΓέριμου 06/03/2021 @ 7:40 ΜΜ

    έναν μεγάλον Ε Υ Γ Ε ! ! ! !

  9. Jamming και electronic counter measures ενδιαφέρον ακούγετε…

  10. ΙΩΑΝΝΗΣ Μ. 06/04/2021 @ 10:47 ΠΜ

    ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ = ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ = ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

  11. Γεράσιμος Μηνάς 06/04/2021 @ 6:43 ΜΜ

  12. Γεράσιμος Μηνάς 06/04/2021 @ 7:00 ΜΜ

  13. Γεράσιμος Μηνάς 06/04/2021 @ 7:07 ΜΜ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*