22:46 - 29/05/2021

Μεγιστοι στοχοι Προστασια και Αντιδοτο !

Διαφημίσεις

Θα πρεπει καποιος να ειναι τυφλος ωστε να μην εχει δει πως εχει εξελιχθει η Ιστορια του βιολογικου πολεμου που ζουμε ! Θα πρεπει να εχει χασει την οποια μνημη για να μην μπορει να θυμηθει οτι ολα οσα σημερα εξελισσονται σας τα εχουμε πει εδω και καιρο !

Σημερα βλεπουμε την παγκοσμια σκηνη να αλλαζει την αφηγηση της , βλεπουμε δηθεν τους Αμερικανους με ενα μιση χρονο καθυστερησης να θελουν να μας πεισουν οτι ξεκινουν τωρα να ερευνουν για το αν οι Κινεζοι εριξαν τον Ιο η αν ο Ιος ειναι απο εργαστηριο τελικα κοκ κοκ..! Λες και δεν γνωριζουν απο την πρωτη μερα !

Αυτα που συμβαινουν σημερα στον Κοσμο μας κανουν τους “συνωμοσιολογους” να φαινονται ως ηταν οι μονοι που πληροφορησαν σωστα , οι μονοι που ερευνησαν σωστα , οι μονοι που καλως αμφισβητησαν και προσπαθησαν να ενημερωσουν με αληθεια τους συνανθρωπους τους !

Απο την αλλη , στην μερια της Ευρωπης εχουμε την κλασικη μονιμη καθυστερημενη αντιδραση απο της εξουσιες ! Ανθρωποι που δεν μπορουν να δουν περαν απο την μυτη τους συνεχιζουν να εκτελουν εντολες που το μονο που εχουν να προσφερουν ειναι περισσοτερο θανατο απο εναν αορατο εχθρο !..

Ειναι σιγουρο οτι ολοι αυτοι θα αντιμετωπισουν συντομα την Νεμεσις ..!

Προσωπικα ερευνω τον Κοβιντ και τα παρελκομενα του απο την πρωτη μερα, προσπαθησα με οσα και οτι μπορουσα να κανω τους συνανθρωπους μας να δουν την μπλοφα και να αναρωτηθουν , να αμφισβητησουν και να ερευνησουν πριν αποφασισουν να γινουν σημερα …κινουμενα βιολογικα οπλα , να γινουν οι υπηρετες της παγκοσμιας συγκομιδης !

Καθημερινα μιλω με Γιατρους που τιμουν ακομα τον Ορκο του Ιπποκρατη , καθημερινα κατανοω οτι ΤΩΡΑ ξεκινα ο Βιλογικος πολεμος ..με μεσω πλεον της κινουμενες βιολογικες βομβες που ειναι οι εμβολιασμενοι συνανθρωποι μας !

Τα πραγματα που μαθαινω δεν με κανουν να νοιωθω χαρα επειδη επιβεβαιωνουν ολες τις θεσεις μου για αυτο το εγκλημα , αντιθετως θα πω ..οτι ξεκινησα για πρωτη φορα σε ολο αυτο τον θιασο που ζουμε να αισθανομαι φοβο για την εξελιξη του !..

Δεν θελω να σας μαυρισω την καρδια θελω ομως να σας κανω να με ακουσετε για μια φορα ΠΡΙΝ περασει ο χρονος για να ερθουν ολοι οσοι πιστευετε οτι ειναι οι αυθεντιες να σας το πουν … για το χρονος εχει μεγαλη σημασια για την υγεια ολων μας ! Αν με διαβαζεις για πρωτη φορα μπορεις ευκολα γυριζοντας σε παλαια αρθρα να κατανοησεις αν εχουμε καταφερει να ζωγραφισουμε το παρον και το μελλον ..απο το πολυ βαθυ παρελθον..αυτο θα σε κανει να αποφασισεις αν αξιζω την προσοχη σου η οχι !

Για μενα αυτη την στιγμη υπαρχουν δυο τεραστια θεματα που μπορουμε να ασχοληθουμε , Το αντιδοτο του Βιολογικου Οπλου και η Προστασια απο το διεσπαρμενο πια με εμβολια βιολογικου οπλου !

Μιλωντας προχθες με τον προσωπικο μου γιατρο και φιλο , τον ανθρωπο δηλαδη που εμπιστευομαι την υγεια μου , με προετρεψε να δω συγκεκριμενη πατεντα πανω στην υγεια ..η οποια μπορει να προσφερει παρα πολλα ..μα παρα πολλα !..

Απο την αλλη στην εποχη που ζουμε ..ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να βγει και να δηλωσει – γραψει οτι εχω αυτο και αυτο ..και κανει αυτο και αυτο ! (Βαλε την φαντασια να δουλεψει ) …Ειμαστε σε εναν παγκοσμο σχεδιασμο σκοτεινων δυναμεων που οποιος τολμησει να μπει εμποδιο δεν θα εχει καλη εξελιξη!

Μελετησα την πατεντα αυτη …ΞΑΝΑΛΕΩ ψαχνω το Αντιδοτο και την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ !

Ταυτοχρονα γνωριζω οτι ομαδα Ελληνων αλλα και ξενων ιατρων εργαζονται νυχθημερων να βρουν το αντιδοτο του Βιολογικου οπλου και οχι Ιου .!

Χωρις να πω περισσοτερα για την πατεντα , η για το ποιο προιον και τι θα σας δωσω ενα pdf να διαβασετε μονοι σας ..ολα οσα προφανως μπορει να γραψει και η εταιρια ..!

Γνωριζω οτι μεγαλο κομματι Γιατρων προστατευουν τον εαυτο τους με συγκεκριμενο προιον ..και αυτο ειναι σαν ομερτα μεταξυ τους ..! Βλεπεις λοιπον την παρουσιαση απο κατω , διαβαζεις με ηρεμια και μετα αν σε ενδιαφερει μου στελνεις ενα εμαιλ στο katohika@gmail.com για να σου κανω προσκληση για να μπορεις να αγορασεις !

Η εταιρια πουλαει και με λιανικη , θα μπορουσα απλα να βαλω μια φωτο και να το πουλαω αλλα αυτο δεν θα ηταν 100% η αληθεια και το πιο σωστο να γινει , πρωτο η λιανικη ειναι πολυ ακριβη ενω με προσκληση σαν σε δικτυο μπορεις να γλυτωσεις 30% και δευτερο ..δεν θα γνωριζεις ολα οσα δεν μπορουν να γραφθουν…αλλα και ποιο ειναι το καταλληλο για την δουλεια που μας ενδιαφερει !

Ελπιζω να εγινα οσο μπορω κατανοητος …αν δεν διαβαζεις με νου ..δεν θα εγινα αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο!

Το Pdf lavylites_sk_produkt-1-2-greek(1)(4)

Για μενα πλεον ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ σημασιας το Αντιδοτο και η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ σε ολο αυτο που ερχεται μπροστα μας , ουτε μασκα ουτε λοκ νταουν δεν μπορει να σταματησει τον διπλανο μας να ειναι σε αποσταση κινδυνου με εμας …αν αυτος εχει εμβολιαστει ειναι εν δυναμει φορεας βιολογικου οπλου …που τον εχουν πεισει μαλιστα οτι μπορει να κινειται και πιο ελευθερα για εμας τους “αρνητες” τους κακους που δεν ακουσαμε το συστημα που μας αγαπαει !

Πριν μηνες σας ειπα να κανετε ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμο σε εταιρια με ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΑ …Ο αμεσος χρονος θα δειξει αν εχω πεσει μεσα για το θεμα αντιδοτου ..αν δηλαδη ο τροπος η Ακιδα πρωτεινης να ερθει στα ισα της θα ειναι ο Βιοσυντονισμος ..! Τωρα ξερα προτεινω κατι ..αμεσα και απολυτα ..ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ !

Διαβαζεις pdf απο πανω και στελνεις μηνυμα στο katohika@gmail.com αλλιως δεν μπορω να σου δωσω τιποτα για να εχεις προσβαση ..!

Το ΕΜαιλ να εχει Τιτλο .. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Ελπιζω να εχεις καλη διαυγεια σημερα ..!

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. …ο κωρονοιος…”πειραμα πρωτη φαση “τελειωσε …μεχρι τον ιουλιο θα προσπαθησουν να εμβολιασουν οσο το δυνατον νεοτερες ηλικιες ωστε να δουν την εφαρμογη αλαγης γονιδιωματος σε πληρη γκαμα ολων των ηλικιων…λογω των συνεπειων και των επερχομενων θανατων του εγκληματος του αιωνα θολωνουν τα νερα εμεις δε ξεραμε καλυβουν τα νωτα τους δεν εχουν προβλημα να κανουν το μαυρο ασπρο στο τελος θα μας ζητησουν τα ρεστα που εμβολιαστηκαμε και εμβολιασμενοι και δαρμενοι…καραντινα τελος παμε για αλλα…

  2. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΑΣΟΣ 05/30/2021 @ 9:25 ΠΜ

    τα προιοντα βιοσυντονισμου της συγκεκριμενης εταιριας τα χρησιμοποιουμε οικογενειακος εδω και 5χρονια με πολυ καλα αποτελεσματα.θελω να μου στειλετε ενημερωση και τιμες για αγορα των νανο προιοντων.

    • Κατοχικά Νέα 05/30/2021 @ 6:39 ΜΜ

      Παρακαλω στειλτε μας εμαιλ στο Katohika@gmail.com , η εταιρια με τα προιοντα προστασιας δεν ειναι η ιδια με αυτη του βιοσυντονισμου , ανεφερα οτι ειμαι σιγουρος οτι το αντιδοτο θα δωθει απο την τεχνολογια του βιοσυντονισμου , η προστασια η αμεση σε μεταλλαξεις ,ιους , βακτηρια κοκ ειναι αυτη που θα σας δωσω οταν μας στειλετε εμαιλ !

  3. ΙΩΑΝΝΗΣ 05/30/2021 @ 11:38 ΠΜ

    ΤΕΛΕΙΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ = ΠΙΣΤΗ & ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ!!

  4. ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ 05/30/2021 @ 5:40 ΜΜ

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ lavylites.

  5. makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a3%ce%9f%ce%9a%ce%91%ce%a1%ce%95%ce%99-%ce%9e%ce%91%ce%9d%ce%91-%ce%9f-%ce%9a%ce%91%ce%98%ce%97%ce%93%ce%97%ce%a4%ce%97%ce%a3-%ce%9a%ce%9f%ce%a5%ce%92%ce%95%ce%9b%ce%91%ce%a3-%ce%a5%ce%a0%ce%91/

  6. καλησπερα με πολυ αγαπη φυσικα ιατρος και σωματων μονο ο κυριος ιησους χριστος ειναι και απο την πολυ του αγαπη εδωσε την ιατρικη των συχνοτητων με συνεδριες ολιγων λεπτων καταστρεφονται ολοι οι ιοι και τα βακτηρια ακομα και αυτα που προκαλουμ τον καρκινο οι νεοταξιτες αυτην την ιατρικη θα χρησιμοποιησουν για να θεραπευσουν οποιον θελουν για να φανουν οτι ειναι σωτηρες μεσο των συχνοτητων και κεραιων και του μικροτσιπ που θα βαλουν σε καθε εμβολιασμενο ανθρωπο και θα πουν δες εμεις για εσας

  7. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ;;;
    ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΠΟΥΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*