Διαφημίσεις

Πλέον δεν είναι κρυφό!

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι λάτρης της διεθνιστικής πολιτικής για την Μεγάλη Επανεκκίνηση από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), η οποία αποσκοπεί στην εγκαθίδρυση παγκοσμίου αριστερόστροφου καθεστώτος, με αφορμή την κρίση του κορωνοϊού (ΕΔΩ).

Τόσο η φωτογραφία στο γραφείο του, όπου φαίνεται το βιβλίο «Μεγάλη Επανεκκίνηση» του επικεφαλής του WEF, Κλάους Σβαμπ, όσο και η ίδια η σχετική αναφορά του στην Βουλή επιβεβαιώνουν του λόγου το ασφαλές:

Μια άλλη φωτογραφία όμως ρίχνει περισσότερο φως στο τι θα επακολουθήσει στην χώρα μας!

Πριν ασχοληθεί με την πολιτική ο πρωθυπουργός, εργάστηκε επί μία δεκαετία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε οικονομικός αναλυτής στην Chase Investment Bank και σύμβουλος στην κορυφαία εταιρία συμβούλων McKinsey and Company στο Λονδίνο. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος επενδύσεων στην Alpha Ventures της Alpha Bank και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Διατέλεσε για τρία χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών, την οποία και ανέδειξε σε κορυφαία εταιρεία στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά του private equity και του venture capital.

Για την επαγγελματική του δραστηριότητα -και εδώ είναι το ζουμί- έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις, με σημαντικότερη, ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ, την βράβευσή του το 2003 από το World Economic Forum ως “Global Leader for Tomorrow”(Διεθνής ηγέτης του Αύριο).

Ποιος είναι αυτός που τον βραβεύει στην φωτογραφία;;;

Πολύ σωστά, ο φαινομενικά επικεφαλής του WEF της Μεγάλης Επανεκκίνησης, Κλάους Σβαμπ, ο οποίος φυσικά υπηρετεί την παγκόσμια αρχή.

Τι ακολουθεί λοιπόν στην Ελλάδα;

Δείτε τα βίντεο και κρίνετε μόνοι σας!

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
4 σχόλια στο “«Global Leader for Tomorrow»! Τίποτα δεν είναι τυχαίο – Η ΦΩΤΟ που θα σας λύσει όλες τις απορίες”
  1. Ο/Η ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΦΑΛΑΚΡΟΣ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΜΕ λέει:

    Επίτηδες το βγάλαν έτσι ώστε να φανεί το βιβλίο. Κανένας πολιτικός δεν κάνει τίποτα τυχαία.
    Από την γλώσσα τις διπλωματίας, μέχρι και τις χειρονομίες, μέχρι και τις πόζες τους, είναι μέρος του πολιτικού τους προγράμματος, εμφάνισης και επικοινωνίας.
    Απλά και γνωστά πράγματα που μαθαίνει κάποιος και στους τομείς των πολιτικών επιστημών. Αλλά ο μέσος κόπανος, θα πει ”Είσαι συνωμοσιολόγος” ε εντάξι αφού οι πολιτικές επιστήμες είναι συνωμοσιολογία καληνύχτα και όνειρα γλυκά χαχαχα

  2. ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ… ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΡΕ? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΘΕΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

  3. Σαφως και εχει σχεση η αριστερα γιατι σας εκπαιδευσαν ως αριστερα να τρωτε σανο με ΚΚΕ κ.α Εδω αριστερα ειναι η απολυταριχκη τεχνοκρατεια των ελιτ που απλα θελουν παγκοσμιο ελεγχο και να μην ανεικει τιποτα σε κανενας.
    Το οποιο ηδη εφαρμοζεται αδερφε και δη τωρα μεσω την δηθεν πανδημιας!

  4. Ρε σαχλαμάρα, δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι δεν υπάρχουν ιδεολογίες και ότι όλες οι ιδεολογίες που έχουν μαγκώσει τον κοσμάκη είναι στην πραγματικότητα η ίδια με παραλλαγές;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek