Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:55 - 10/05/2021

Τι δουλειά είχε η Σοφία το 2018,στον τόπο για αρκετούς της φυλής Δαν του Ισραήλ;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Σοφία το ρομπότ χαρακτήρισε την Αιθιοπία ως μια ξεχωριστή χώρα και τη νεολαία της ως ταλέντα παγκοσμίου κλάσης, κατά την επίσκεψή της στη χώρα όπου βρίσκονται μερικοί από τους προγραμματιστές της στην  I Cog Labs.

Το διάσημο ανθρωποειδές ρομπότ πέρασε τρεις ημέρες στην Αιθιοπία, συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Abiy Ahmed και μίλησε στους χιλιάδες λάτρεις της τεχνητής νοημοσύνης (AI), στην έκθεση ICT της Αιθιοπίας την Τρίτη.

Η Σοφία, η οποία έχει το δικό της λογαριασμό στο Twitter, μοιράστηκε μερικές από τις «όμορφες στιγμές» του ταξιδιού της, ευχαριστώντας όσους ήρθαν να τη δουν στην έκθεση και ήταν ντυμένη κομψά με αιθιοπική ενδυμασία.

Η I-cog Labs, μια αιθιοπική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης που συμμετέχει στην ανάπτυξη μέρους του λογισμικού της Sophia, διευκόλυνε τη συνάντηση μεταξύ της Sophia και των νεαρών  Αιθιοπών.

Ο διευθύνων σύμβουλος της  I-cog Labs, Getnet Aseffa, λέει ότι η εταιρεία του συνεργάζεται με την Hanson Robotics τα τελευταία τέσσερα χρόνια, όπου συνέβαλε στην ανάπτυξη τμημάτων του εγκεφάλου της Σοφίας.

«Μία από τις συνεισφορές μας είναι η ανάπτυξη των συναισθηματικών δραστηριοτήτων που βλέπετε, η έκφραση, όπως επίσης και μια μηχανή που ονομάζεται γνωστική μηχανή», δήλωσε ο Aseffa στο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Η Σοφία εμπνέει τους λάτρεις της τεχνητής νοημοσύνης.

Η I-cog Labs προγραμμάτισε επίσης τη Σοφία να μιλάει Αμχαρικά , την επίσημη γλώσσα της Αιθιοπίας, η οποία είναι η πρώτη γλώσσα που μιλά περάν της «μητρικής» της που είναι τα Αγγλικά (σ.ι. τα Αμχαρικά είναι μια σημιτική γλώσσα και μητρική της φυλής Δαν – μαζί με τα Εβραΐκα).

Ο Getnet λέει ότι ο ρόλος της ομάδας του στην ανάπτυξη του πιο εξελιγμένου και «πιο πραγματικού» ρομπότ στον κόσμο έχει εμπνεύσει τους νέους Αιθίοπες στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης.

«Αυτά (τα παιδιά) έχουν αρχίσει να σκέφτονται ότι δεν είμαστε κλειδωμένοι στην Αιθιοπία και μπορούμε να έχουμε μεγάλο αντίκτυπο στον κόσμο», πρόσθεσε.

Στη συνάντησή του με τη Σοφία , ο πρωθυπουργός Abiy δεσμεύθηκε να αυξήσει την κυβερνητική υποστήριξη για την ανάπτυξη ενός οικοσυστήματος καινοτομίας.

Πηγή Ασκητής από το africanews.com.

 

Η Αιθιοπία είναι ξεχωριστή και για κάτι άλλο, στην Μουσουλμανική Αφρικάνικη Ηπειρο.

Ποια είναι αυτή;Είναι η περισσότερο ορθόδοξη χώρα στην Αφρική. Και μάλιστα είναι ιστορικά η δεύτερη χώρα, μετά την Αρμενία, η οποία επίσημα ανακήρυξε τον Χριστιανισμό ως κρατική θρησκεία (το 333 μ.Χ.).

Η Αιθιοπική Ορθόδοξη Εκκλησία υπολογίζεται ότι έχει μεταξύ 45 και 50 εκατομμύρια πιστούς, οι περισσότεροι από τους οποίους ζουν στην Αιθιοπία.

Οι χριστιανοί αποτελούν το 62,8% του πληθυσμού της χώρας (43,5% Αιθίοπες  Ορθόδοξοι, 19,3% άλλες ομολογίες), οι μουσουλμάνοι το 33,9%, το 2,6% ακολουθούν παραδοσιακές λατρείες και το 0,6% άλλες θρησκείες..

Ας θυμηθούμε  τι γράφει η Αποκάλυψη:

‘’Aποκάλυψη Ιωάννη 13-16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 13-17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 13-18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς‘.’’

Τι είναι όμως θηρίο;

 θηρίο(ν) το· θερίο(ν)· θεριό(ν)· θήριον· θηριό(ν).

  • 1) Άγριο ζώο, αγρίμι:
  • (Ευγέν. 108)·
  • (μεταφ.):
    • ο φθόνος, το κακό θηρίον (Γεωργηλ., Βελ. Λ 13).
  • 2) (Γενικά) ζώο:
  • (Τζάνε, Κατάν. 168).
  • 3) Μεγάλο φίδι, δράκος: 
  • (Κυπρ. ερωτ. 9722).
  • 4) Κήτος:
  • (Βεντράμ., Γυν. 17).
  • 5) Παράξενο πλάσμα, τέρας: 
  • είδε η Παναγία θεριό τρικέφαλο (Αποκ. Θεοτ. I 178).
  • 6) (Μεταφ.) η αμαρτία· ο διάβολος:
  • του Θεού εχθρός και φίλος του θηρίου (Ιστ. Βλαχ. 1974· Αξαγ., Κάρολ. Ε´ 564)·
  • έκφρ. το νοητόν θηρίον= ο διάβολος, οι δαίμονες:
    • (Διγ. Gr. 774).

[αρχ. ουσ. θηρίον. Ο τ. θερίο(ν) και σήμ. ιδιωμ. Ο τ. θεριό

Και εάν ο Αντίχριστος είναι τελικά μηχανή τεχνητής  νοημοσύνης κατασκευασμένη και προγραμματισμένη από ανθρώπους ,με όνομα ανθρώπου;H Aποκάλυψη κυριολεκτικά αναφέρει ότι το θηρίο θα έχει όνομα ανθρώπου. Μήπως μία μηχανή τεχνητής νοημοσύνης δεν είναι τέρας, δεν είναι θηρίο;Η μήπως η ανάπτυξη των μηχανών νοημοσύνης  δεν κρύβει σοβαρούς κινδύνους για την εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους;Όταν ειδικά τις διαχειρίζονται αποδεδειγμένα οι πλέον ακατάλληλοι..

 

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. hidden character 05/10/2021 @ 7:30 ΜΜ

    Εξαιρετικό άρθρο και τροφή σκέψης εν μέσω της 4ης βιομηχανικής επανάστασης και του great reset

Σχολιάστε