Διαφημίσεις

Σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη αναφέρθηκε στην υποχρεωτική μασκοφορία και για το πότε αναμένεται αν πετάξουν οι πολίτες τις μάσκες.

Η Ματίνα Παγώνη ισχυρίστηκε πως αυτό θα γίνει στα μέσα Σεπτέμβρη, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχει εμβολιαστεί το 90% (!) του πληθυσμού, ένα ποσοστό που φαντάζει αδύνατο να επιτευχθεί, όχι μέχρι τον Σεπτέμβριο, αλλά ίσως και ποτέ.

Παρόλα αυτά η Μ.Παγώνη εμφανίστηκε -μάλλον- αισιόδοξη σε δηλώσεις της, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά πως «μέσα Σεπτέμβρη θα πετάξουμε τις μάσκες», συμπληρώνοντας πως «όταν τελειώσει το 90% των εμβολιασμών, θα πετάξουμε τις μάσκες. Και τότε αναμένουμε να το έχουμε πετύχει».

Όπως τόνισε όμως, πρέπει να παραμείνουμε προσεκτικοί. Εξάλλου, βασική προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι οι εμβολιασμοί να έχουν προχωρήσει σύμφωνα με το πρόγραμμα και το ποσοστό των εμβολιασμένων πολιτών με δύο δόσεις είναι αρκετά μεγάλο.

«Μεγάλο το ιικό φορτίο, να είμαστε προσεκτικοί»

«Οι εμβολιασμένοι μέχρι να γίνουν πάρα πολλοί πρέπει να φοράνε τη μάσκα όταν ας πούμε πάνε σούπερ μάρκετ ή όταν πηγαίνουν σε κάποιο νοσοκομείο. Το ιικό φορτίο είναι ακόμα μεγάλο, ειδικά στην Αττική και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί», εξήγησε.

Και συμπλήρωσε: «Πρώτο μας όπλο για την ανάσχεση του κορωνοϊού είναι ο εμβολιασμός. Ελπίζω να πάρουμε τις ποσότητες και τέλος Ιουνίου να κάνουμε τη σχετική ανοσία», ανέφερε δίνοντας τα συγχαρητήριά της στους νέους που έχουν δηλώσει άμεσα συμμετοχή στο εμβολιαστικό πρόγραμμα.

Ερωτηθείσα για το φετινό καλοκαίρι, αναγνώρισε πως «θα είναι διαφορετικό. Θα πάμε διακοπές με κάποιες προφυλάξεις» και σχολίασε ότι τα νεαρά άτομα «έχουν δίκιο. Δεν είναι εύκολο, όλοι έχουμε περάσει από τη θέση τους. Θέλουν να βγουν». Σχετικά με το άνοιγμα των γυμναστηρίων, είπε ότι θα μπορούσαν ανοίξουν σε 10 ημέρες.

Τέλος, για το άνοιγμα της εστίασης επανέλαβε πως όταν υπάρχει μουσική αναγκαζόμαστε να μιλάμε δυνατά με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος μετάδοσης ειδικά σε κλειστούς χώρους. Πάντως, όπως τόνισε, σε λίγες μέρες, όσο προχωρούν οι εμβολιασμοί θα υπάρχει και μουσική.

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Μ.Παγώνη: «Αν δεν εμβολιαστείτε όλοι δεν θα σταματήσει ποτέ η υποχρεωτική μασκοφορία»!”
  1. καραμουζααααααααααααααα σκασε ψοφα να ησυχάσουμε εσυ και το παρεακι σου κλοουν ε κλοουν

  2. Πάντως ο κ. Γώγος και χωρίς να έχει εμβολιαστεί το 90%του πληθυσμού την μασκουλα του δεν την φόραγε,σα ξέχασα είναι και αυτός στους ακαταδιωκτους

  3. Και όταν από τον Οκτώβριο θα αρχίσουν οι μεταλλάξεις και η διασπορά από τους εμβολιασμένους να δούμε τί θα λέει η ηλίθια η κρατικοδίαιτη συνδικαλίστρια της Νέας Δικτατορίας! Ήθελα να ήξερα όλες αυτές οι μαριονέτες που όλη μέρα είναι στις τηλεοράσεις πότε δουλεύουν!!!!!! ΟΥΣΤ απατεώνες!!!!

  4. Βτρε ηλίθια Παγώνη, γιατί δεν κάνετε δωρεάν τεστ αντισωμάτων σε όλους τους Έλληνες και όσοι έχουν αντισώματα να μην εμβολιαστούν και να απαλλαγούν από τα μέτρα;;;;; Αυτό δεν το σκεφτήκατε γιατί είστε βλάκες ή γιατί εκτελείτε αλλότρια σχέδια γενοκτονίας των Ελλήνων;;;;; Άντε να χαθείτε δούλοι!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *