23:48 - 28/04/2021

Γερμανία: Οι μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν τους αρνητές του κορωνοϊού

Διαφημίσεις

Στο μικροσκόπιο των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών έχουν τεθεί οι κύκλοι των αρνητών της πανδημίας του κορωνοϊού και των οπαδών των θεωριών συνωμοσίας σε όλη τη χώρα, αποκαλύπτει το περιοδικό Der Spiegel.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Προστασία του Συντάγματος ελέγχει τους αρνητές και τους συνωμοσιολόγους για «εχθρική προς τη δημοκρατία απονομιμοποίηση του κράτους» και παρακολουθεί τη δράση τους σε όλη τη Γερμανία. Στο επίκεντρο των ερευνών φαίνεται ότι βρίσκονται ήδη από το τέλος του προηγούμενου έτους ομάδες της Βάδης – Βυρτεμβέργης, ενώ έχουν προστεθεί οργανώσεις στο Βερολίνο, τη Βαυαρία και το Αμβούργο. Η οργάνωση της έρευνας είναι ανάλογη με αυτή της παρακολούθησης της σκηνής των σαλαφιστών και, όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, στο πλαίσιο της παρακολούθησης οι μυστικές υπηρεσίες μπορούν να ελέγξουν συναντήσεις, ανταλλαγή ηλεκτρονικών μηνυμάτων, ακόμη και τραπεζικούς λογαριασμούς.

Ήδη το περασμένο φθινόπωρο η Υπηρεσία σε εμπιστευτικό της έγγραφο είχε επισημάνει ότι αν και οι ομάδες των αρνητών της πανδημίας δεν διέθεταν οργανωμένη πλατφόρμα, υπήρχε η υποψία για έναν «νέας μορφής εξτρεμισμό». Επιπλέον, πριν από λίγες ημέρες ο υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ δήλωσε ότι έχει αυξηθεί σημαντικά η χρήση βίας στους κύκλους των αρνητών της πανδημίας, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση σκέφτεται να χαρακτηρίσει αυτή τη σκηνή «αντικείμενο παρακολούθησης και σε επίπεδο προστασίας του Συντάγματος».

Πηγή: ΑΜΠΕ

zougla.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Καίσαρας 04/29/2021 @ 1:05 ΜΜ

    Αν δεν τελειώσουμε με αυτήν την συμμορία που παριστάνει το κράτος δεν υπάρχει σωτηρία όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά για ολόκληρο τον κόσμο…Η Γερμανία δεν πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει…Δεν δικαιούται να υπάρχει….Δεν συμφέρει την αθρωπότητα να υπάρχει. Πρέπει να διαλύσει αυτό το χαφιεδομάγαζο των τοκογλύφων που έφτιαξε ο Χίτλερ….Αν δεν το καταλάβουμε εγκαίρως θα το ξαναπληρώσουμε….Εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρών και άπειρη καταστολή έχει κοστίσει αυτό το κτήνος στον κόσμο…

  2. Γιωργος 04/29/2021 @ 5:50 ΜΜ

    Μονο που παρακολουθουν τους αρβητες του κοροιδοιου ειναι αποδειξη οτι κοροιδοιος δεν υπαρχει.
    Την πραγματικοτητα δεν θα μπορουσαν να την αλλαξουν καποιοι ψεκασμενοι οπως λενε.
    Ομως ξερουν καλα οτι ολα ειναι ψεμματα και καταπεφτουν καθημερινα τα ψεμματα τους.

  3. Γιωργος 04/29/2021 @ 5:54 ΜΜ

    Ο γερμανικος λαος ειναι λαος προβατων υπακουων και για αυτο τους χρησιμοποιουν οι εβραιοσιωνιστες παντα.
    Το ιδιο ειναι και η ιαπωνια η η αμερικη.
    .ξεχασες τους νεκρους του κουμουνισμου που παλι οι εβραιοσιωνιστες εφτιαξαν.
    Οι ιδιοι ειναι παντου φιλε μου σε καθε εγκλημα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*