12:20 - 24/03/2021

ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ ΑΝ ΑΜΒΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ-19 ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ, ΟΠΩΣ Ο ΗΡΩΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΑΝΖΑΝΙΑΣ

Διαφημίσεις

ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ ΑΝ ΑΜΒΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ-19 ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ, ΟΠΩΣ Ο ΗΡΩΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΑΝΖΑΝΙΑΣ

Η καρδιακή προσβολή είναι της μόδας αν αυξάνεται η δημοτικότητα σας
Ευτυχώς, αυτές τις μέρες υπάρχουν καθαρότερες μέθοδοι για να δολοφονήσεις τους εχθρούς του αοράτου-19, μπορει όμως να πάθεις κάτι άσχημο σαν μια καρδιακή προσβολή όπως αυτό συνέβη στον John Magufuli, πρόεδρο της Τανζανίας.

Ο John Magufuli, ο πρόεδρος αυτής της χώρας, αντέδρασε σε ολόκληρο τον κόσμο κατά της απάτης (της κορώνα) και μάλιστα ντροπιασε και εξέθεσε ολόκληρο τον ΠΟΥ ως μια ομάδα απατεώνων.

Το 2020 γράψαμε ενα άρθρο για τα τεστ Παπάγιας, κατσίκας, λάδι μηχανής κτλ. βρέθηκαν θετικά σε μια σειρά τεστ κορώνας!!!

Όλα τα τέστ απάτης ήταν θετικά εκτός από αυτά σε ανθρώπους, γι αυτό ο John έπρεπε να αποχωρήσει από αυτό τον κόσμο των σατανάδων…

Μπορεί να μην τους βλέπετε αλλά όλοι (σχεδόν) οι πολιτικοί είναι σατανάδες σίγουρα όταν ηγηθείς κάποιο μεγάλο κόμμα σε οποιαδήποτε χώρα. Αν είσαι καθαρός παθαίνεις καρδιακές προσβολές ή καρκίνους, ή σε χτυπάει κανα αμάξι, ή κάποια αδέσποτη σφαίρα.

Στην περίπτωση των καθαρών πολιτικών η αιτία του θάνατου πρέπει να μην βρεθεί και οι σατανάδες γνωρίζουν μύριους τρόπους….

Επαναλαμβάνουμε, έχετε να κάνατε με ΑΡΧΙ-ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ και όχι ανθρώπους οι εμβολιασμοί θα γίνουν όλοι υποχρεωτικοί σύντομα γιατί ο αόρατος ήρθε για να μην φύγει ποτέ!!!

Το δήλωσε ο ΤΡΙΣ-ΚΑΤΑΡΑ-κουλης…ακριβώς πριν από ένα χρόνο!!!!

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*