Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

02:53 - 23/03/2021

TS-19 – The.Walking.Dead – Spike Insertion – B.1.214 – Ζόμπι – Όταν η Φαντασία πιθανόν αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα uhutv

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο κορονοϊός και άλλες μεταδοτικές ασθένειες προκαλούν πανικό. Οι κυβερνήσεις παίρνουν μέτρα. Αλλά και οι πολίτες πρέπει να βρίσκονται σε ετοιμότητα. Το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) από το 2018 δίνει οδηγίες με ένα πρωτότυπο κόμικς στο οποίο τα ζόμπι απειλούν τον πλανήτη.

Σύμφωνα με το σενάριο, μια μέρα σαν όλες τις άλλες και χωρίς καμιά προειδοποίηση (πάντα έτσι δεν γίνεται;), ξεσπά μια άγνωστη επιδημία που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι. Οι πρωταγωνιστές πρέπει να σώσουν τις ζωές τους από τους αιμοδιψείς και ανθρωποφάγους ζωντανούς-νεκρούς και να προστατεύσουν τους οικείους τους. Πώς θα τα καταφέρουν να γλιτώσουν; Μέσω της ιστορίας, το CDC περνά τα μηνύματα με σαφή και εύληπτο τρόπο: μην πανικοβάλλεστε, οργανώστε πριν είναι αργά ένα πλάνο διαφυγής, έχετε πάντα μαζί σας ένα σετ με είδη πρώτης ανάγκης (γάζες, μάσκες, αντιβιοτικά, παυσίπονα, ξηρά τροφή, νερό, ραδιόφωνο, μπαταρίες, σφυρίχτρα, χάρτη κ.λπ.), κανονίστε ένα σημείο συνάντησης με τα μέλη της οικογένειάς σας, ακολουθήστε κατά γράμμα τις οδηγίες των αρχών, βοηθήστε όσους το χρειάζονται με πρώτους τα παιδιά, τους ηλικιωμένους, τα ζώα κ.λπ.

Παράλληλα O (FEMA) Αμερικάνικος Κυβερνητικός Οργανισμός που παρέχει βοήθεια σε καταστάσεις Έκτακτης Ανάγκης εγκαταστάθηκε στο Ισραήλ. Aν και το 80% του πληθυσμού εμβολιάστηκε με Pfizer κάτι πολύ σοβαρό περιμένουν!!!

Πρόσφατα  Βρετανοί γιατροί, διαγνώσαν τώρα μια σπάνια εγκεφαλική διαταραχή πολύ πιο συχνά από ό, τι πριν από την πανδημία.

Ο κορονοϊός επηρεάζει όχι μόνο τους αεραγωγούς, τα νεφρά, τα αιμοφόρα αγγεία και τα έντερα. Βρετανοί ερευνητές από το University College του Λονδίνου και το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ έχουν επίσης σημειώσει διάφορες εγκεφαλικές βλάβες σε αρκετές μελέτες ασθενών με COVID-19.

Αυτά συμβαίνουν όχι μόνο σε άτομα με σοβαρή εξέλιξη της νόσου της κορώνας ή σε ηλικιωμένα άτομα που έχουν ήδη ορισμένες καταστάσεις. Οι νέοι και τα άτομα με ήπια εξέλιξη της νόσου μπορούν επίσης να υποστούν σοβαρή νευρολογική βλάβη. Αυτά περιλαμβάνουν παραλήρημα, εγκεφαλίτιδα, εγκεφαλικό επεισόδιο και φλεγμονή των νεύρων.

Μερικές από αυτές τις νευρολογικές επιπλοκές εμφανίζονται κατά την έναρξη της νόσου, άλλες μόνο εβδομάδες αργότερα. Η ερευνητική ομάδα εντόπισε μια συνήθως σπάνια και μερικές φορές θανατηφόρα φλεγμονώδη νόσο, γνωστή ως ADEM ( Οξεία διαδεδομένη εγκεφαλομυελίτιδα ).

Αυτό φαίνεται να αυξάνεται σε συχνότητα ως αποτέλεσμα της πανδημίας. Υπήρχε επίσης μια ομάδα ασθενών που παρουσίασαν χωρίς αναπνευστικά προβλήματα. Μεταξύ αυτών των ασθενών, η νευρολογική διαταραχή ήταν η πρώτη και πιο σημαντική ένδειξη του COVID-19. Παραμένει να δούμε αν η κορώνα οδηγεί σε επιδημία βλάβης στον εγκέφαλο «Έχουμε εντοπίσει περισσότερα άτομα με νευρολογικές καταστάσεις όπως η εγκεφαλίτιδα από ό, τι περιμέναμε. Και αυτό μπορεί να μην συσχετίζεται πάντα με τη σοβαρότητα των αναπνευστικών συμπτωμάτων », λέει ο ανώτερος συγγραφέας της μελέτης, Δρ. Michael Zandi του UCL Queen Square Institute of Neurology και του University College London Hospitals. «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να προσέχουμε αυτές τις επιπλοκές σε άτομα που έχουν COVID-19. Απομένει να δούμε αν η πανδημία θα οδηγήσει σε επιδημία εκτεταμένης εγκεφαλικής βλάβης. Μπορεί να είναι παρόμοιο με το ξέσπασμα της εγκεφαλίτιδας lethargica στις δεκαετίες του 1920 και του 1930 μετά την πανδημία της γρίπης του 1918 ». Φλεγμονή και αποτυχία των περιφερικών νεύρων ή του νωτιαίου μυελού.

Ερευνητές από τα δύο πανεπιστήμια εξέτασαν συνολικά περισσότερες από 900 περιπτώσεις COVID-19 ασθενών ηλικίας 16-85 ετών. Από αυτήν την ομάδα, κάποιοι ανέπτυξαν παροδική εγκεφαλοπάθεια και υπέφεραν από παραλήρημα. Άλλοι είχαν εγκεφαλίτιδα (φλεγμονή του εγκεφάλου) ή είχαν εγκεφαλικά επεισόδια. Επιπλέον, οι επιστήμονες διαγνώστηκαν επίσης φλεγμονή και αποτυχία των περιφερικών νεύρων ή του νωτιαίου μυελού. Παρατήρησαν επίσης άλλα συμπτώματα εξασθενημένης νευρικής λειτουργίας και βλάβης των νεύρων όπως το σύνδρομο Guillain-Barré .

Πρόκειται για μια προσωρινή παράλυση που προκαλείται από φλεγμονή των νεύρων. Μια μελέτη από την ομάδα του University College London διαπίστωσε οξεία διάχυτη εγκεφαλομυελίτιδα (ADEM) σε εννέα στους δώδεκα ανθρώπους με εγκεφαλίτιδα.

Αυτή η ασθένεια είναι συνήθως εξαιρετικά σπάνια και εμφανίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε παιδιά. Μπορεί να προκληθεί από ιογενείς λοιμώξεις. Συνήθως, οι γιατροί διαγιγνώσκουν έναν ενήλικα ασθενή με ADEM ανά μήνα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, ο αριθμός αυτός αυξήθηκε σε τουλάχιστον μία την εβδομάδα. “Αυτή η αύξηση είναι ανησυχητική.” Δεν εντοπίστηκε ιός στο εγκεφαλονωτιαίο υγρό.

Ωστόσο, ο κοροναϊός δεν μπορούσε να ανιχνευθεί στο εγκεφαλονωτιαίο υγρό ενός από τους ασθενείς που εξετάστηκαν. Οι επιστήμονες, επομένως, υποθέτουν ότι ο ιός δεν προσβάλλει τον ίδιο τον εγκέφαλο άμεσα.

Αυτό υποδηλώνει ότι ορισμένες από τις νευρολογικές επιπλοκές του COVID-19 μπορεί να οφείλονται όχι τόσο στον ίδιο τον ιό, αλλά ίσως περισσότερο στην ανοσοαπόκριση του ίδιου του σώματος.

Απαιτείται περαιτέρω έρευνα για να εξακριβωθεί εάν αυτές οι νευρολογικές επιπλοκές προκαλούνται από τον ίδιο τον κορανοϊό ή έμμεσα από το συμβιβασμένο ανοσοποιητικό σύστημα. «Δεδομένου ότι η ασθένεια έχει υπάρξει μόνο για λίγους μήνες, ίσως ακόμα δεν γνωρίζουμε ποια μακροπρόθεσμη ζημιά μπορεί να προκαλέσει το COVID-19», λέει ο Δρ Ross Paterson του Ινστιτούτου Νευρολογίας του Queen Square, ένα από τα επικεφαλής συγγραφείς της μελέτης, η οποία δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Brain. «Οι γιατροί πρέπει να γνωρίζουν τις πιθανές νευρολογικές επιπτώσεις, επειδή η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να βελτιώσει τα αποτελέσματα για τον ασθενή. Τα άτομα που αναρρώνουν από τον ιό θα πρέπει να αναζητήσουν επαγγελματική συμβουλή εάν εμφανιστούν νευρολογικά συμπτώματα. “

 

Και σε λίγο καιρό το κερασάκι στην τούρτα θα είναι ότι το  Πεντάγωνο είναι έτοιμο να αποκαλύψει τη μυστική αναφορά των UFO που σπάζουν το ηχητικό φράγμα.

Ο πρώην διευθυντής εθνικής νοημοσύνης των ΗΠΑ Τζον Ράτκλιφ δήλωσε ότι η χώρα έχει «μυστικά στοιχεία» για τα UFO να σπάσουν το ηχητικό φράγμα χωρίς ηχητική έκρηξη.

Σε μια τηλεοπτική συνέντευξη, ο Ratcliffe είπε ότι «υπάρχουν πολύ περισσότερες προβολές από ό, τι έχουν δημοσιοποιηθεί. Ωστόσο, μερικά από αυτά έχουν αποχαρακτηριστεί. “Όταν ρωτήθηκε για τις προβολές του UFO, ο Ratcliffe είπε ότι «έχουν ληφθεί από δορυφορικές εικόνες που εμπλέκονται ειλικρινά σε ενέργειες που είναι δύσκολο να εξηγηθούν».

Αυτά είναι μερικά από τα κομμάτια του πάζλ και όποιος μπορεί ας ενώσει τα κομμάτια του …

Περιμένω τα σχόλιά σας. Με εκτίμηση uhutv .

Πηγές : https://innovationorigins.com/risk-of-brain-damage-also-in-milder-cases-of-covid-19/

https://unknownboundaries.com/cia-document-could-be-smoking-gun-proof-u-s-recovered-ufo-uap-material/?fbclid=IwAR0293uJDbb2HdmMd7od7ntBz5mQmMkRIqeQxBr38HRRtATjj1tV-zlKvRI

https://skotinoprosopo.blogspot.com/2021/03/o-fema-80-pfizer.html?fbclid=IwAR07C29JrRTb6-ZLawmjkdtdn_SEII0vrBWkr0h5beWpbd-xwFd0bbbZ444

https://www.wionews.com/science/pentagon-ready-to-unveil-secret-report-of-ufos-breaking-sound-barrier-372357

 

 

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Traveler (ΜΑΝΤΗΣ) 03/23/2021 @ 11:13 ΠΜ

    Εχω δει κατι απο το μελλον/ παρελθον απο οπου οι ανθρωποι θα αρρωσταινουν απο ιο μεσα σε ωρες το πολυ μερες εξαρταται απο την αντισταση του οργανισμου και θα ειναι σαν ζομπι αλλα οχι ακριβως σαν τις ταινιες απλα θα ειναι πολυ επιθετικοι. Κατα καποιο τροπο η αρρωστια θα ενεργοποιει την εχθροτητα του ανθρωπου την ταση να σκοτωνει και να καταστρεφει.
    Σε εξαιρεση με τις ταινιες ζομπι θα υπαρχει αντιδοτο αλλα θα ειναι λιγο και θα πεφτουν κορμια για αυτο.

  2. Traveler (ΜΑΝΤΗΣ) 03/23/2021 @ 11:13 ΠΜ

    Φυσικα ολα εξαρτωνται απο την κινηση του χρονου γιατι εδω και μερικα χρονια εχουμε κολλησει σε ενα κυκλο που επαναλαμβανεται συνεχεια και συνεχεια εγω εχω τρελαθει στο dejavu δηλαδη δεν γινεται αυτο το πραγμα μεχρι το 2019 επαναλαμβανοταν ενας χρονος 2 το πολυ κι ο δευτερος μονο για ενα γεγονος. Απο το 20 κι επειτα γινεται ο χαμος εχουμε επαναληψη πολλων χρονων μαζι.
    Απο το Νοεμβρη του 20 ως τωρα ειναι σε τροχια επαναληψης 4 χρονοι μαζι ελεος δηλαδη.
    Πρεπει να βρω λυση στο παζλ και γρηγορα…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*