00:50 - 24/02/2021

Δημήτρης Κούβελας: «Παράνομες οι απαγορεύσεις – SMS δεν στέλνει ούτε ο Κουφοντίνας όταν βγαίνει απ τη φυλακή! – Πήραμε μέτρα που δεν έχει πάρει κανένας άλλος!»

Διαφημίσεις

Στον Focus FM και στην εκπομπή “Σχολιάζοντας την επικαιρότητα” με τον Γιάννη Πηλίδη μίλησε σήμερα ο καθηγητής φαρμακολογίας του Α.Π.Θ Δημήτρης Κούβελας ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα μέτρα που λαμβάνονται για τον κορωνοϊό και τον αντίκτυπό τους στην οικονομία.

Ο κ.Κούβελας τόνισε πως είναι παράλογο να στέλνεις μήνυμα sms για να βγεις από το σπίτι χαρακτήρισε παράλογες τις απαγορεύσεις και τα μέτρα που λαμβάνονται επισημαίνοντας ότι
δεν λαμβάνονται μέτρα προστασίας των ευπαθών ομάδων αλλά περιορισμού των υγειών ανθρώπων.Παράλληλα εξέφρασε την αμφιβολία του για το ποιός προτείνει αυτά τα μέτρα λέγοντας χαρακτηριστικά «ποιος ξέρει ότι τα μέτρα τα προτείνει η επιτροπή;»

Ακούστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο ηχητικό που ακολουθεί:

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του καθηγητή Δημήτρη Κούβελα στον Γιάννη Πηλίδη στο παρακάτω ηχητικό:



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Γιωργος 02/24/2021 @ 2:16 ΜΜ

    Καλα ειναι και αυτος ενα παρταλι!
    Τα εμβολια λεει ειναι ασφαλη αλλα δεν ξερει τι θα κανουν μετα και το λεει το απλα ο γελειος που σου πεφτουν τα σαγονια.
    Φιλος βεβαια του ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ μην το ξεχναμε.
    Μαγκες η επιστημη και ειδικα η ιατρικη εχει τελειωσει για το ανθρωπο.
    Ειναι σε χειροτερη σαπιλα απο τους σιωνιστες.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*