Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:06 - 24/02/2021

Κραυγή αγωνίας απο Κτηνοτρόφο στη Μυτιλήνη: «Καλύτερα να έσφαζαν εμένα..»

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σοκαρει με τη μαρτυρία του κτηνοτρόφος από τη Μυτιλήνη που μίλησε σήμερα στο Focus FM και στο Στέφανο Δαμιανιδη.

Παράνομοι μετανάστες οπλισμένοι με μαχαίρια χωρίας να τους εμποδίσει το lockdown, πήγαν νύχτα στο ποιμνιοστάσιο του και έσφαξαν 10 αρνιά και κατσίκια για να πάρουν το κρέας.Σε απόγνωση ο κτηνοτρόφος κατήγγειλε το περιστατικό που δεν ειναι το μόνο και αναρωτήθηκε τι θα μπορούσε να συμβεί αν εκείνη την ώρα στο σημείο βρισκόταν ο 10χρονος γιός του που πολλές φορές τον βοηθάει με τα ζώα.

Ακούστε το χαρακτηριτικό απόσπασμα απο την καταγγελία του κτηνοτρόφου Φώτη Γιούνη στο παρακάτω ηχητικό:

Ακούστε όλη τη συνέντευξη με τον κτηνοτρόφο στο ηχητικό που ακολουθεί:



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Κάποιος 02/24/2021 @ 10:11 ΠΜ

    Νύχτα δεν βλέπεις ποιός βαράει με καραμπίνα….hint hint

  2. Η καραμπινα ειναι μια συμβουλη που στη δυσκολη ωρα ειναι αχρηστη. Προτιμα καποιος να παει στον ταφο παρα να μπλεξει με τα οργανα του νομου και της ταξης. Εκει την γαμησε κυριολεκτικα. Στον ταφο εχει και την πιθανοητητα να παρει συγχωροχαρτι απο τον Πετρρο ως αδικοχαμενος εδω θα παει στη στενη και θα βριζει αμαρτανωντας πραλληλα το γαμημενο συστητμα και εισαγγελεις….Αρα κανουμε οτι ειπε ο Τοσκας και ο Ιησους …γυρναμε απο την αλλη…η βαραμε πρωτα τους νομοθετες……..

  3. Ειπαμε σκοτωνεις με οπλα =πας φυλακη αν ομως μαζευτουν 100 με οπλα τοτε το σκουπιδι που λεγετε κυβερνηση (ροζ η΄μπλε -μη χεσω ενα πραμα-)τα μαζευει και εξαφανιζεται οπως εκανε στην Χιο και την Μυτηληνη προ κορωνοιου κριση.Αυτα δεν γινονται ομως με πρακτορες που εβαλαν βομβες σε κινηματογραφους και μετα ανελαβαν ευθηνη για δολοφονους πρωην(????) κκουεδες (αληθεια η ΝΔ ανελαβε ευθηνη για την δολοφονεια Τεμπονερα?????)ουτε με παρταλια τυχοδειωκτες πλασιε της κηραλοιφης.

  4. Καποιος 02/24/2021 @ 5:47 ΜΜ

    Χαχα η κανουμε ότι κοιμόμαστε…τωρα σοβαρα ο συγκεκριμένος που θα βρει το δίκιο του ? ,μπορεί και να καταστράφηκε οικονομικά…..

  5. Περιπολα πολιτοφυλακης η αλλιως ολοι με βαρδια κ thermal. Εαν δεν μπορουν να συνεννοηθουνε 100 οικογενειες να πανε να γαμηθουνε.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*