00:09 - 19/02/2021

Ιμάμης στέλνει τους λεγόμενους πρόσφυγες – όλοι οι μουσουλμάνοι – στην Ευρώπη για να ποτίσουν τις γυναίκες με ισλαμικό σπέρμα και να γεννήσουν παιδιά.

Διαφημίσεις

Ιμάμης στέλνει τους λεγόμενους πρόσφυγες – όλοι οι μουσουλμάνοι – στην Ευρώπη για να ποτίσουν τις γυναίκες με ισλαμικό σπέρμα και να γεννήσουν παιδιά.

Ο Sheikh Muhammad Ayed (الشيخ محمد عايض), μια εξέχουσα προσωπικότητα των Μουσουλμάνων, προέτρεψε τους Μουσουλμάνους σε μια ομιλία στο Τζαμί Al-Aqsa: «Κάνετε παιδιά με Δυτικές γυναίκες, έτσι ώστε να μπορούμε να κατακλύσουμε τους Ευρωπαίους, αν θέλει ο Αλλάχ».
«Σε όλη την Ευρώπη – σύμφωνα με τον Σέιχ Μωάμεθ Ayed – οι άνθρωποι μισούν τους μουσουλμάνους. Μας θέλουν νεκρούς, αλλά έχουν χάσει τη γονιμότητά τους. ”

«Θα τους δώσουμε γονιμότητα. Θα γεννήσουμε και θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας μέσω αυτών, γιατί πρέπει να κατακτήσουμε τα εδάφη τους.”

https://www.youtube.com/watch?v=rfIRidJT3iY&feature=emb_title

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 02/19/2021 @ 8:53 ΜΜ

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΙΜΑΜΗ. ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΣΕ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΧΛΩΜΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*