00:57 - 14/02/2021

Γεια σας! Με λένε Κλάους Σουάμπ και μέσω αοράτου θα κάνω αόρατη την ιδιοκτησία σας

Διαφημίσεις

Γεια σας! Με λένε Κλάους Σουάμπ και μέσω αοράτου θα κάνω αόρατη την ιδιοκτησία σας

Γεια σας!
Με λένε Κλάους Σουάμπ και για σας φτιάξαμε τον αόρατο εχθρό που ήρθε για να μην φύγει ποτέ…!!!

Σας το δήλωσε ο ΚΑΤΑΡΑ-κούλης πέρσι τον Μάρτιο, ένα χρόνο πριν και σαν ηλίθιοι που είστε μας πιστέψατε…να είστε καλά παιδάκια να καθήσετε κάτω και να διαβάσετε το βιβλίο μου που σας εξηγώ τι είναι η ΓΕΝΝΑ του the GREAT RESET.

Διαβάστε το βιβλίο μου σαν ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, που δείχνω σαν παράδειγμα, και αγκαλιάζω το «δημοκρατικό» σύστημα της Κίνας και εξηγώ ανοιχτά τι είναι η παγκόσμια ηλεκτρονική κυβέρνηση.

Εάν θέλετε να διαβάσετε το βιβλίο μου, ίσως θα συμπεράνετε ότι είμαι λίγος άρρωστος….και μέσω αοράτου θα κάνω αόρατη την ιδιοκτησία σας…αυτό ήταν το κόλπ από την αρχή και δυστυχώς είστε εξαιρετικά ανόητοι για να καταλάβετε πους σας οδηγούμε…Λυπάμε πολύ, αλλά είναι πραγματικά αδύνατο να κάνουμε αλλιώς γιατί πρέπει να εδραιώσουμε ένα παγκόσμιο κομμουνιστικό καθεστώς “όπως το” δημοκρατικό “σύστημα που χρησιμοποιεί η Κίνα τώρα.

Μερικά αποσπάσματα από το βιβλίο μου:

“Επειδή οι καταναλωτές θέλουν και προτιμούν τις αυτοματοποιημένες υπηρεσίες μέσω αλληλεπίδρασης πρόσωπο με πρόσωπο […]. “(σελ. 55)

ή

“Οι φορητές συσκευές μας βοηθούν σε πολλά διαφορετικά μέτωπα, να προβλέψουμε τις ανάγκες μας, να μας ακούσετε και να μας εντοπίσετε, ακόμα και όταν δεν ρωτήθηκε … “(σελ. 152)

Δεν θα σας ρωτάμε τίποτα, γιατί θα γνωρίζουμε απόλυτα τις ανάγκες σας πριν εσείς τις αντιληφθείτε. Για αυτό διαβάστε όλο το βιβλίο μου για να γνωρίζετε το μέλλον σας και να είστε καλά παιδιά, διαφορετικά θα στείλω τους υπαλλήλους μου, τους πολισμάνους να σας μάθουν πως να γίνεται καλά παιδιά!!

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. <ΣΑΝ Π#ΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΛΑΟΥΣ Η ΣΑΝ KINDER ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΥΓΟ

    ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΟΥΡΑΙΟ CΑΤΑΝΟΠΟΥCΤΑ

    ΑΟΡΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΙ ΑΙΩΝΙΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΠΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΕΝΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΖΟΜΠΙ ΕΥΡΩ ΣΙΩΝΟΠΡΟΒΑΤΟΠΙΘΗΚΙΑ

  2. Πολύ ενδιαφέρον!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*