22:00 - 11/02/2021

Δεν ειναι ολα τα μεταλλα ιδια ..!!

Διαφημίσεις

Ειναι γνωστο να το λεμε και να το ακουμε , εγω θελω να στο αναλυσω ομως !

Δεν ειναι ολοι οι ικανοι ανθρωποι ικανοι για ολα , οπως δεν μπορεις να βαλεις εναν πιλοτο της φορμουλα ενα να οδηγησει ενα υπερωκεανιο η εναν καπετανιο πλοιου να οδηγησει ενα τζετ … ετσι πρεπει να βρεις τον τροπο παρα του οτι γυρω μας ειναι αρκετοι οι ικανοι να δωσεις την θεση που το καθε μεταλλο αντεχει να κρατησει !

Και οι δυο πανω περιπτωσεις εχουν να κανουν με ανθρωπους που εχουν γνωση και ταλεντα ..σπανια ταλεντα ..δινοντας ομως λαθος θεση στα σπανια ταλεντα το μονο που μπορεις να καταφερεις ειναι η αποτυχια ! Δεν αντεχουν ολα τα μεταλλα της ιδιες πιεσεις οσο και σπανια και αν ειναι !

Μπορεις να παρεις ενα κοματι χρυσου και να το βαλεις να σταματησει μια ορμη αλφα και παρα το οτι ειναι χρυσος αυτο να γινει λιωμα ..εκει πρεπει να βαλεις ατσαλι ..απλο !

Θα μου πεις τι μας λες τα αυτονοητα ρε φιλε ;;

Θα σου πω οτι κανω μια δηλωση για το μελλον οπου η ηθικη μου μου επιβαλει να ενημερωσω οσο μπορω για πραγματα που θα χρειαστουν να ειναι μεσα στην συνειδηση σου ..με γερες βασης και πιστη !

Οταν εχεις λοιπον εργαλεια , εργαλεια απο μεταλλο αυτο που σε κανει ικανο , που θα σε κανει ενα φανταστικο μαστορα ειναι να βρεις της καταλληλες θεσεις για αυτα τα εργαλεια !

Αλλλα ..ΞΑΝΑ ΛΕΩ αλλα οι εξισωσεις δεν υπαρχουν με βαση τα δικα σου εργαλεια-μεταλλα, υπαρχουν απο μονες τους και μπορει να ειναι τοσο πολυπλοκες που να χρειαστει να περασεις σε αλχημεια μεταλων για να βρεις τα καταλληλα να τα βαλεις εκει που πρεπει ..!

Τωρα μολις γινεσαι λοιπον και καλος μαστορας αλλα και καλος αλχημιστης … οπου θα επιλεξεις με σοφια που θα παει το καθενα , με την ιδιοτητα του , με το ταλεντο του , την αντοχη του σε θερμοκρασια , σε σκληροτητα ωστε να κανεις το γριφο να λυγισει μπροστα σου !

Υπαρχουν ομως φορες που οι πιεσεις μια διαμαχης , ενος πολεμου, ενος φαινομενου που για αιωνες αντιμαχεται το ενα το αλλο που δεν φτανουν ακομα και τα αλχημιστικα σου νεα εργαλεια …δεν φτανει το περιοδικο δεντρο των στοιχεων που μπορεις να μετουσιωσεις για να νικησεις !!Τι κανεις τοτε ; Εγκαταλειπεις ; Δηλωνεις ηττα και δεν δινεις την μαχη ;

Στον πολεμο υπαρχουν πολλες στρατηγικες , υπαρχουν οι ενεδρες , οι μπλοφες , η προπαγανδα , η λαθος αντιληψη του εχθρου για σενα , ο αιφνιδιασμος και πολλα ακομα που μπορει να καλυψουν την μικρη σου υστερηση σε εργαλεια-οπλα-μεταλλα!

Αρα τωρα εισαι και Μαστορας και Αλχημιστης αλλα και μπακαλικα αναγκαστικα ψευτης ..υποκριτης .. Ενας που μπορει να υιοθετηση νεους αναγκαιους ρολους ωστε να ερθει η νικη !

Θα πεις ψεματα μονο στον εχθρο; ..οχι αναγκστικα ιδιως αν δεν γνωριζεις ακριβως ποιος ειναι ο εχθρος και που μπορει να εχει μολυνει το περιβαλο σου , Θα πεις ψεματα εργαλεια σου..Ισως αν θες να τα φερεις στο οριο αντοχης τους ωστε να σταματησουν ενα κυμα επιθεσης, ισως αν θελεις να κανουν μονο ενα συγκεκρικενο εργο απο της ιδιοτητες τους αλλα να μην χρησιμοποιησουν της λαθος ιδιοτητες τους … !Ολα ομως ειναι για τον μοναδικο στοχο ..να ερθει η νικη !

Αρα αφου μαθαμε οτι δεν μπορεις να βαλεις αυγα να χορευουν με πετρες αλλα ταυτοχρονα θα εισαι και μαστορας και αλχημιστης και ψευτης ..ωστε αν χρειαστει και ειναι απολυτα αναγκαιο να πεις ακομα και στα αυγα οτι μπορουν να χορεψουν λιγο ροκ με τα βοτσαλα ..κατανοουμε λιγο την εννοια της πραγματικης φιλοσοφιας του πολεμου !..

Ενας πολεμος ποτε δεν ειναι καθαρος , ποτε δεν ειναι ισος η δικαιος ..και αν πλεον χρειαστει να τον δωσεις πρεπει να νικησεις με καθε κοστος ..!

Αυτο το αρθρο το αφηνω εδω για αυτους που στο Μελλον θα εχουν την αναγκη να βγαλουν ακρη του τι συμβαινει , τι αλλαξε , τι εγινε … η αναλογα την εκει πληροφορια να μπορουν να παρουν θεση στην ερωτηση που θα τους δινει η συνειδηση τους για συγκεκριμενα ατομα και καταστασεις !

Εμπιστεψου το Σχεδιο των Ελληνων ..και κανενος αλλου !

Ο θεος να με βοηθησει …συνηθισε το να το ακους !

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Οτι γνώρισα προστατεύω , κατακτώ οτι με απειλεί
    ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΧΗ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΣΟΥ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
    Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΔΙΟΓΕΝΗΣ
    ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΣΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

  2. Ο ΣΑΛΟΣ 02/12/2021 @ 6:12 ΠΜ

    Είσαι σκληρός,
    Επίμονος,
    Όμως κοίτα*
    Περί ονομάτων
    Είχες φτιάξει ένα σχέδιο
    Και τού έδωσες το όνομα
    Αχιλλέας (Α) Χιλιας (Λ)
    Θυμάσαι? Είχε τρωτό σημείο
    Τήν Πτέρνα,
    Όμως
    Υπάρχει τό Ουράνιο Σχέδιο Ν
    Ο Ν* Γονε
    Πτερ(ν)α
    Πέτρα(ν)
    Πάτερ

  3. Einai h nikh mono aytoskopos?apo egwismo (nikitis) i me kinitro to genikotero kalo ?Stin deyteri periptwsi ginesai martyras , oxi aparaitita igetis …an kai einai ligo thola ayta ta dyo stin antilipsi moy mias kai osoys igetes eixame toys kaname martyres.Oso kairo eimai sta katoxika ematha na min akolouthw kanenan giati aytos pou tha mou prosferei ti lysi prosferei kai tin ypodoulwsi moy ..dystyxws kai ayto einai ligo tholo ayti ti stigmi .pyrrios niki ?poios einai aytos poy tha balei to kefali

  4. ston torba ?MALLON DEN KATALABA THA TO KSANADIABASW .ALLA I NIKI MESW TIS AYTODYNAMIAS ME BRISKEI PIO SYMFVNO KAI PIO KONTA SE OLA OSOA EMATHA APO TA KATOXIKA /oi monternes texnikes xeiragwgisis den einai toso toy xaraktira moy an kia se polles periptwseis deleastikes kai isws aparaitites gia na paizeis to idio paixnidi me ton exthro soy , ofeileis na ksereis toys kanones .H epilogi omws einai atomiki .

  5. Με σύμβουλους τους Γκάρι Κασπάροφ και Μπρους Παντολφίνι, για μένα η καλύτερη σκηνή από Το Γκαμπί της Βασίλισσας

    και από όλη τη σειρά – αναφορικά με τη μουσική επένδυση, ξεχώρισα το Classical gas

    Να το πάω παρακάτω; Vox populi, vox Dei & Simulacra Simulation;

    Ας το αφήσω για μελλοντική αναφορά.

    Το μόνο σίγουρο είναι η ακλόνητη πίστη μου στο Θεό. Το Ανέσπερον Φως, την στενήν και τεθλιμμένην οδόν.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*