Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:23 - 08/02/2021

ΈΚΤΑΤΟ ΑΠΕΛΑΣΗ ΡΩΣΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΏΝ από Γερμανία Σουηδία και Πολωνία.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τα υπουργεία Εξωτερικών Γερμανίας της Σουηδίας και της Πολωνίας ανακοίνωσαν ταυτόχρονα ότι απελαύνουν από ένα Ρώσο διπλωμάτη από κάθε χώρα κι αυτό καθώς η Ρωσία πριν τρεις μέρες είχε απελάσει διπλωμάτες από τις συγκεκριμένες χώρες με την κατηγορία ότι συμμετείχαν σε παράνομες συγκεντρώσεις της αντιπολίτευσης στη Μόσχα και στην Αγία Πετρούπολη.

Η Μόσχα έχει ήδη χαρακτηρίσει αυτές τις ενέργειες παράλογες και εχθρικές. Το Υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας απέλασε έναν υπάλληλο της ρωσικής Πρεσβείας στο Βερολίνο ως απάντηση στην απέλαση ενός υπαλλήλου της γερμανικής διπλωματικής αποστολής από τη Μόσχα ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας Αναφέρθηκε στο άρθρο 9 της σύμβασης της Βιέννης για τις διπλωματικές σχέσεις τις 18ης Απριλίου του 1961.

Το γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε την απόφαση της Μόσχας να απελάσει Ευρωπαίους διπλωμάτες αδικαιολόγητη. Ο υπάλληλος της Πρεσβείας που κατηγορείται για παρέμβαση στα εσωτερικά της ρωσικής Ομοσπονδίας το γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών λέει ότι εκτελούσε τα τυπικά επίσημα καθήκοντα του σύμφωνα με τη σύμβαση της Βιέννης. Τώρα το σουηδικό Υπουργείο Εξωτερικών ζήτησε από το Ρώσο πρέσβη την απέλαση ενός αξιωματούχου από την πρεσβεία από τη Σουηδία. Στο ίδιο μήκος κύματος συντονίστηκε και η Πολωνική κυβέρνηση χαρακτηρίζοντάς προσωπικότητα non grata για υπάλληλο του γενικού προξενείου της Ρωσίας Στο Πόζναν.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Πολωνίας χαρακτήρισε Επίσης την απέλαση του διπλωμάτη της που εργαζόταν στο Γενικό προξενείο της Αγίας Πετρούπολης ως αδικαιολόγητη. Το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι στις 5 Φεβρουαρίου πάτε από τη Σουηδία την Πολωνία και τη Γερμανία εκδιώχθηκαν από τη Ρωσία οι οποίοι στις 23 Ιανουαρίου λάβανε μέρος σε παράνομες ενέργειες υπέρ του Αλεξέι Ναβάλνι οι ενέργειές τους χαρακτηρίστηκαν ασυμβίβαστες με το διπλωματικό τους καθεστώς. Με την απόφαση τις απελάσεις διπλωματών η Μόσχα έδειξε ότι δεν προτίθεται να ανεχθεί εξωτερική παρέμβαση στις εσωτερικές της υποθέσεις δήλωσε ο Ντιμίτρι Πεσκόφ γραμματέας τύπου του Ρώσου προέδρου.

https://www.interfax.ru/world/749958



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ονειρευτης 02/08/2021 @ 9:22 ΜΜ

    …”αν θελειε να εισαι φανταμενταλιστης και μουσουλμανος ελα στη ρωσια θα σου βρω εναν δικο μου γιατρο για περιτομη και να εισαι σιγουρος οτι δεν θα σου ξανασηκωθει ποτε”..
    ταδε εφη πουτιν σε δημοσιογραφο σε καποιο επισημο φορουμ .οταν του ειχε πει οτι χυνει αιμα στο τσατσικισταν [αν θυμαμαι καλα]
    ….ολοι ειναι ευπροσδεκτοι στην αυτοκρατορια..με την φιλοξενεια να ειναι παντα αναλογη της συμπεριφορας μεσα σε αυτην…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*