01:03 - 05/02/2021

ΑΔΕΙΑΣΕ Η ΚΟΛΑΣΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

ΑΔΕΙΑΣΕ Η ΚΟΛΑΣΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ

// Εκει στα Οξφορντ και στα Χαρβαρντ σπουδαξαν τα εξης:
1. Δημοκρατια ειναι το συστημα των απανταχου λαμογιων (π.χ. καποιος κουβαλαει τα ναρκωτικα με βαπορια, αγοραζει πεντε εφημεριδες και τρεις τηλεοπτικους σταθμους και κανενας δεν μπορει να τον αγγιξει, διοτι εχουμε δημοκρατια)
// 2. Λαοι με νοοτροπια ραγιαδων μπορεις να τους κουμανταρεις ευκολα ΜΕ ΦΟΒΟ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ. Η πολιτικη για τους ραγιαδες ειναι μια: εγκλεισμος – προστιμα – τρομοκρατια
// 3. Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
// 4. ΓΛΥΦΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΑΝΩ ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΤΩ
// 5. Οταν ενας λαος ειναι αμορφωτος και διεστραμενος, θα του κανεις ΚΑΚΟ για να σε σεβεται (γιατι αν του κανεις καλο, θα εχεις την τυχη του Καποδιστρια, του Πατακου και του Παπαδοπουλου)


// Τα ορια των τυρανων καθοριζοντε από την ΑΝΟΧΗ αυτων που καταπιεζουν. Κι εμεις ως γνωστον, ειμαστε κρατος ανοχης (όπως λεμε οικος ανοχης). Δηλαδη ΚΡΑΤΟΣ-ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ.
// Με Π.Ν.Π. (Πραξη Νομοθετικου Περιεχομενου) ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει δικαιωμα να ελεγχει τα οικονομικα του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ (δηλαδη τα οικονομικα του υπουργειου από οπου πληρωνοντε οι ΤΡΕΙΣ Μ.Κ.Ο. της εφιαλτικης μαφιοζικης φαμηλιας των Μητσοτακηδων). Αλωστε αυτό δεν θα πει δημοκρατια???
// ΠΑΝΔΗΜΙΑ – Μαιος 1968 (εποχη των ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΣΟΦΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΑΚΟΥ): τι εκανε τοτε ο Παπαδοπουλος? Εδωσε εντολη να βγουνε ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ και να τρωνε φρουτα και χορτο-λαχανικα για να δυναμωσει το ανοσοποιητικο συστημα. Αποτελεσμα: η Ελλαδα ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΘΥΜΑ
// ΕΔΩ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΘΗΚΙΑ, ΩΣΤΕ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ
// Γυναικα πολιτικος στον Λιβανο: «Όταν οι Μουσουλμανοι γινοντε πλειοψηφια σε καποιο μερος, ΣΦΑΖΟΥΝ τους Χριστιανους και τους αριστερους που τους βοηθησαν. Εμπαιναν στις Χριστιανικες πολεις και τους περνουσαν ολους από μαχαιρι»
// Στην Πελλα οι κατοικοι ΕΚΑΨΑΝ το ξενοδοχειο στο οποιο θα διεμεναν λαθρο-μουσουλμανοι. Ακομα ειμαστε στην αρχη.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥKORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΠάνοςΓέριμου 02/05/2021 @ 1:22 ΠΜ

    Πέστα Κόραξ πρίν έρθει τό ψαχνόν έχουν λίγο χρόνο…νά καταλάβουν…

  2. πολιτης 02/05/2021 @ 8:24 ΠΜ

    Ω κορακα αν και καθημενος (στο κομπιουτερ) ορθως εμιλησες , και ενγκρινω και επαυξανω!!

  3. ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΑΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΒΓΑΖΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΚΑΘΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΕΞΙΟΙ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*