14:39 - 02/02/2021

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ!

Διαφημίσεις

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ!

Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι να ανοίξουμε το ΝΟΥ μας και να κοιτάξουμε τους συμβολισμούς πίσω από την εικόνα ή την είδηση. Και μπροστά στα μάτια μας να είναι, εμείς καταγράφουμε αλλά δεν βλέπουμε, γιατί ο απροπόνητος ΝΟΥΣ δεν μπορεί να αντιληφθεί την λεπτομέρεια ή τις λεπτομέρειες.
Μας δείχνουν την Βίβλο όμως το άρρωστο μυαλό των μαύρων εξουσιών, τα γυρίζει όλα ανάποδα, όλα είναι αντίθετα, προβάλλοντας ξανά την αρρώστεια του δολοφονικού και ανθρωποκτόνου μυαλού τους στον ανάποδο σταυρό.

Κάθε μαύρη εξουσία έχει τον συμβολισμό της, γιατί φυσικά πίσω απ’ όλα είναι ο ανθρωποκτόνος αρχαίος όφις. Αν δεν ήταν έτσι, τότε γιατί ο Τζο ορκίζεται επάνω στον ανάποδο σταυρό; Μας κάνει πλάκα; Φυσικά μας κάνει/κάνουν πλάκα γιατί είμαστε το κοπάδι τους που οδηγείτε στην μεγάλη σφαγή. Όχι με σφαίρες και βόμβες αυτή την φορά, αλλά μέσα από την πιστή σε εσάς επιστήμη τους. Στην Τελική Συγκομιδή οι ειδικοί θα φροντίσουν να τους μαζέψουν όλους μέσω των υποχρεωτικών μαζικών εμβολιασμών. Τα γκοίμ να σκάσουν και να βάλουν την μάσκα πιο σφικτά. Αυτό σας έχουν επιβάλει οι σατανάδες ΚΑΤΑΡΑ-ΚΟΥΛΗΔΕΣ της κρυφής λέσχης Μπίλντεμπεργκ.

Αντισταθείτε αν έχετε ελληνική ψυχή, πριν είναι αργά, και είναι αργά…

Σε κάθε τελετή που κάνουν οι εξουσίες, θα δείξουν για ποιον γίνεται όλο αυτό το θέατρο… το σόου, γιατί και ποιον βάζουν να τραγουδαει, για πιο λόγο στήνουν τόσο θέατρο σαν επιδειξίες που είναι. Ο Σατανισμός είναι η θρησκεία της αμερικανικής τραγικής χώρας, αν υπάρχουν κάποιοι που δεν το γνωρίζουν ακόμη ας ανοίξουν την πόρτα και να επικοινωνήσουν με τον εγκέφαλο τους. Αν έχουν και είναι έμψυχα όντα αν είναι άψυχοι δεν έχουν σωτηρία και καμία επιστροφή στην πηγή των ΠΑΝΤΩΝ!

Όλα όσα σας δείχνουν είναι ανάποδα, όμως για να το καταλάβετε καλύτερα, πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε ανάποδα!

Μπορείτε όμως;;;

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. γιωργος τιμπολης 02/02/2021 @ 4:09 ΜΜ

  2. ΡΕ ΣΥ ΚΟΡΑΚΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟ

    https://esquire.com.gr/Content/ImagesDatabase/73/73f517e058f044629bda0501ed8eda06.png?v=1&maxwidth=760&

  3. ΒΑΣΙΛΗ ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ

    https://www.harpersbazaar.com/culture/film-tv/a35130192/how-to-stream-2021-presidential-inauguration/

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ…ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

  4. Έλληνας 02/03/2021 @ 1:27 ΠΜ

    Η φωτογραφία που ανέβασε o Κόρακας είναι από την ορκωμοσία του Μπάιντεν ως αντιπρόεδρος του Ομπάμα. Ο Βασίλης έχει ανεβάσει την φετινή. Ενδιαφέρον.

  5. ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑ Η ΜΙΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ;
    ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ 12 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΝΕ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΚΟΝΣΕΡΒΑ.
    ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

  6. Βασιλη να εισαι καλα το διορθώσαμε
    https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2021/02/edeixan-se-olo-ton-planiti.html

  7. Σωστο ελλην εδω το χθεσινο μας αρθρο…οταν ψαξεις για την φετινη ορκωμοσια δειχνει αυτη του 2009 με τον Ομπαμια προεδρο για να μας μπερδευουν…
    https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2021/02/edeixan-se-olo-ton-planiti.html

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*