Διαφημίσεις

Εικόνες σοκ από τη Δυτική Αττική έφερε στο φως το Mega. Ανήλικος στη Δυτική Αττική βγαίνει στο μπαλκόνι του σπιτιού του και πυροβολεί.

Κρατά μια καραμπίνα και πατά την σκανδάλη δύο φορές. Ανεβάζει μάλιστα και το βίντεο στα social media.

Λίγες ημέρες συνελήφθη ο Εσκομπάρ του Μενιδίου που πυροβολούσε στους δρόμους της περιοχής αδιαφορώντας για το εάν τραυματίσει ή ακόμα και σκοτώσει κάποιον ανυποψίαστο πολίτη.

Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο που παρουσιάζει το MEGA σοκάρουν. Με πιστόλια των 9 χιλιοστών, πιστολιά μικρότερου διαμετρήματος, κυνηγητικά όπλα και επαναληπτικές καραμπίνες στα χεριά, μικρά παιδιά ποζάρουν και επιδεικνύουν τον οπλισμό τους.

Ανήλικοι πιστολέρο

Αγόρια που η ηλικία τους δεν ξεπερνά τα 15 έτη φωτογραφίζονται με βαρύ οπλισμό σε μια περιοχή όπου η εγκληματικότητα, σύμφωνα με τους κάτοικους, έχει μετατρέψει την καθημερινότητά τους σε εφιάλτη.

Την ιδιά ώρα ανήλικοι της Δυτικής Αττικής φοβούνται ακόμη και να κυκλοφορήσουν μονοί τους ενώ αποκαλύπτουν την δράση των συμμοριών.

Άγρια Δύση

Σε άλλες φωτογραφίες που φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA, φαίνονται δυο διαφορετικοί ανήλικοι να κρατούν και να απαθανατίζονται με κυνηγητικά όπλα και επαναληπτικές καραμπίνες. Σε μια μάλιστα περίπτωση ο ανήλικος έχει περασμένη στο στήθος του μια ζώνη με σφαίρες.

Σε άλλο φωτογραφικό ντοκουμέντο, ένας άνδρας είναι οπλισμένος σαν «αστακός». Στην κατοχή του έχει δυο όπλα, μια καραμπίνα και ένα πιστόλι, ενώ στο αριστερό του χέρι κρατά ένα μικρό σπαθί.

Καταστηματάρχες καταγγέλλουν στην κάμερα του MEGA πως οι συμμορίες καθημερινά αλωνίζουν στην περιοχή. Η Δυτική Αττική αποτελεί βάση πολλών εγκληματικών ομάδων που λεηλατούν επιχειρήσεις και σπίτια σε όλο το λεκανοπέδιο με τις υπηρεσίες όμως της ΕΛ.ΑΣ να είναι αποδυναμωμένες.

Οι κάτοικοι ζητούν να μπει τέλος στη, δράση των συμμοριών ώστε να μπορέσουν να έχουν μια φυσιολογική ζωή.

oparlapipas.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Δυτική Αττική: Ανήλικοι πιστολέρο φωτογραφίζονται με βαρύ οπλισμό”
  1. ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΦΛΩΛΡΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΥΡΑΔΟΜΠΕΡΓΚΕΡΑΔΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΟΠΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΑΚΙΑ

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΓΩΡΑΣΤΕ ΟΠΛΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΖΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΑ ΟΠΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΦΛΟΡΟΙ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΜΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΧΙ ΕΥΡΩΔΟΥΛΟΙ.

  2. ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΞΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΩΧΛΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΦΛΩΡΟΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΟ ΡΑΓΙΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΙΔΕΨΟΥΝΕ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ.

  3. ΟΙ ΚΑΤΙΚΟΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΩΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΕΣΤΟ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΒΡΩΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek