12:57 - 16/01/2021

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΡΙΒΑΣ Με σκηνοθέτη τον Bill Gates, που ως Χίτλερ του 21ο αιώνα, υλοποιεί τις ρατσιστικές ιδεοληψίες του προκατόχου του

Διαφημίσεις

[Με διευθυντή παραγωγής το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, το Γενικό Επιτελείο της σχεδιαζόμενης πλανητικής «επιχείρησης κορωνοϊός» μέσω της οποίας θα επιδιωχθεί η ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ της παγκόσμιας οικονομίας και κοινωνίας]

Διαβάζουμε αποσπάσματα:

Ως γνωστόν, όλα τα εν χρήσει συμβατικά εμβόλια: Περιέχουν μικροοργανισμούς (κυρίως, ιούς), είτε εξασθενημένους είτε απονεκρωμένους.
Χορηγούνται για να προκαλέσουν παραγωγή αντισωμάτων έναντι των ιών που περιέχουν. Και
Απαιτούν 8 ως 10 ΧΡΟΝΙΑ για την παρασκευή τους.

Αντιθέτως, τα «εμβόλια»-Φρανκεστάιν που παρασκευάζονται από τους άπληστους για αναγνώριση, ισχύ και χρήμα, μανιακούς της γενετικής κοπτο-ραπτικής, δεν είναι εμβόλια. Αποκαλούνται έτσι, απλώς για να διασκεδαστεί ο βάσιμος τρόμος που τα συνοδεύει:

Δεν περιέχουν ιούς. Περιέχουν συνθετικό γενετικό υλικό (συνθετικό DNA ή αγγελιοφόρο mRNA), με εξαίρεση το πρώτο ρωσικό που ανακοινώθηκε, που περιέχει ιό.
Δεν χορηγούνται για να προκαλέσουν παραγωγή αντισωμάτων έναντι καθορισμένων ιών (δεν περιέχουν τέτοιους). Και,
Απαιτούν 8 ως 10 ΜΗΝΕΣ για την παρασκευή τους.

Τα μέλη της μαφίας της Big Pharma έβαλαν στόχο να αναπτύξουν ένα εμβόλιο για τον κοροναϊό εντός 8 έως 12 μηνών. Αυτό αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ εάν ληφθεί υπόψη ότι τα συμβατικά εμβόλια χρειάζονται 4 έως 34 χρόνια για να αναπτυχθούν (από τη σύλληψη μέχρι την έγκρισή τους). Και για ορισμένα, όπως αυτό για το εμβόλιο HIV/AIDS V η έρευνα συνεχίζεται επί 36 χρόνια τώρα.

[…]

Η προαναγγελία της τραγωδίας που επρόκειτο να βιώσει η ανθρωπότητα στον χρόνο που ακολούθησε (αλλά και στα χρόνια που θα ακολουθήσουν) έγινε στις 18 Οκτωβρίου 2019, από ένα ετερόκλητο περιοδεύοντα θίασο ποικιλιών, τα μέλη του οποίου εκπροσωπούσαν δυσώδεις ισχυρούς «κύκλους» που συνέβαινε να έχουν τους ίδιους στόχους. Τίτλος της παράστασης: Event 201. Επρόκειτο για μια προσομοίωση άσκησης για την αντιμετώπιση μιας «πανδημίας» η οποία θα μεταφέρονταν από τις οθόνες των εμπνευστών της στην πραγματική ζωή δισεκατομμυρίων ανθρώπων κατά τους επόμενους μήνρες.

Το Event 201 ανέβηκε στην «παράγκα» του John Hopkins,

Με σκηνοθέτη τον Bill Gates, που ως Χίτλερ του 21ο αιώνα, υλοποιεί τις ρατσιστικές ιδεοληψίες του προκατόχου του.
Με διευθυντή παραγωγής το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, το Γενικό Επιτελείο της σχεδιαζόμενης πλανητικής «επιχείρησης κορωνοϊός» μέσω της οποίας θα επιδιωχθεί η ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ της παγκόσμιας οικονομίας και κοινωνίας.
Με οικονομικό «πανεπόπτη» την Παγκόσμια Τράπεζα και
Με τη συμμετοχή ενός μεγάλου αριθμού ομότεχνων και ομόσταυλων εκπροσώπων των «γουρουνιών» της «Φάρμας των Ζώων» της παγκοσμιοποιημένης επιχειρηματικής και χρηματιστικής «αλήτ», η οποία έχει ως πυρήνα της την «αυλή των τεράτων» που κυριαρχούν στο πεδίο των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και του διαδικτύου (Bill Gates/Microsoft, Mark Zuckerberg/Facebook, Instagram, JeffreyBezos/Amazon, Lawrence Edward Page και SergeyBrin/Google.

Όλοι αυτοί οι πρωτεργάτες του «Θαυμαστού Καινούριου Κόσμου» αφιέρωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους από τις 18 Οκτωβρίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019, για να προετοιμάσουν τη θριαμβευτική εκτέλεση της δεύτερης πράξης της «σωτηρίας» μας (διά της γενετικής μας τροποποίησης) χωρίς να ρωτηθούμε εάν την θέλουμε ή όχι.

Βεβαίως, «το να περάσεις μια γριούλα στο απέναντι πεζοδρόμιο αν δεν το θέλει, δεν είναι καλή πράξη αλλά χουλιγκανισμός. Το να προσφέρεις τις ερωτικές σου υπηρεσίες σε μια γυναίκα αν δεν τις δέχεται, δεν είναι ερωτική πράξη, αλλά βιασμός. Και το να «απελευθερώσεις» αυτούς που δεν θέλουν να απελευθερωθούν, δεν είναι επαναστατική πράξη, αλλά φασισμός». […]

Με την «αιφνίδια ανακάλυψη» του ιού που καλλιεργούνταν στο Ιολογικό Ινστιτούτο της πόλης Wuhan (με την «ευγενική χρηματοδότηση» σε δύο δόσεις των 3,7 εκατομμυρίων δολαρίων του κ. Anthony Fauci, του αμετακίνητου διευθυντή –από το… 1984– του πολιτικά πανίσχυρου «Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νόσων / ΝIAΙD και στενού συνεργάτη του Bill Gates. Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι το εν λόγω εργαστήριο κατασκευάστηκε στη δεκαετία του 2010 από γαλλική εταιρεία ως εργαστήριο επιπέδου ασφαλείας BSL-2 και μέσα σε ελάχιστο χρόνο «αναβαθμίστηκε» βιαστικά στο ανώτερο επίπεδο ασφαλείας BSL-4 και συνδέονταν με το δίκτυο των εργαστηρίων βιολογικού πολέμου του Κινέζικου στρατού. […] Έτσι, με την επικράτηση του βολικού «αφηγήματος» της μετάδοσης του ιού στην αγορά αγρίων ζώων της Wuhan, έμειναν αναπάντητες όλες οι κρίσιμες ερωτήσεις για την καταγωγή του ιού (εάν προέκυψε τυχαία ή εάν κατασκευάστηκε ως μέσο βιολογικού πολέμου), την πορεία του (εάν η διαφυγή του από το εργαστήριο ήταν τυχαία ή σκόπιμη), τον τρόπος της μετάδοσης του (σε τί οφείλεται αιφνίδια ικανότητα να μεταδίδεται από τα ζώα στους ανθρώπους ενός ιού που μέχρι τότε μεταδίδονταν μόνο μεταξύ ορισμένων ζώων), τη νοσηρότητα και την θνησιμότητά του. Όλα αυτά, που θα έπρεπε να καταδειχθούν με αποδεικτικά στοιχεία και όχι με υποθέσεις ή φληναφήματα που μεταμφιέζονται ταχυδακτυλουργικά σε «αποδείξεις».

Η «ανακάλυψη» ακολουθήθηκε από ένα πρωτοφανές κύμα τρομο-θανατο-λαγνείας με την συστηματική δραστηριότητα που ανέπτυξαν με εντυπωσιακά απόλυτο συντονισμό τα ‘Όργανα Παγκόσμιας Διακυβέρνησης (όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αρρώστιας και Διαφθοράς–Π.Ο.Υ., η Παγκόσμια Τράπεζα, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών–Ο.Η.Ε, κ.α.), η μαφία της Big Pharma, η διεφθαρμένη εκτελεστική και νομοθετική εξουσία διαφόρων χωρών, η εξωνημένη ηγεσία της ιατρικής συντεχνίας και του «επιστημονικού» τύπου, τα εξαγορασμένα εταιρικά Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης και Κατατρομοκράτησης (έντυπα και ηλεκτρονικά).



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ονειρευτης 01/16/2021 @ 2:33 ΜΜ

    …η ελευθερια ειναι ανθρωπινο δικαιωμα ελεω θεου..απο εκει και μετα δεν κατατροπωνεται πραγματικα ζει μεσα στι ειναι των δημιουργηματων του και νομοτελειακα κερδιζει την σκλαβια..ο χονος που βρησκομαστε σκλαβωμενοι ειναι αιωνες αλλα για την συμπαντικη συνειδηση ειναι μια στιγμη..αυτην την στιγμη δεχθηκαμε την σκλαβια σαν ανθρωποι καθωτι ειμαστα πεπισμενοι υποσυνειδητα οτι ειναι προσωρινη..και πραγματι ετσι ειναι..η σκλαβια θα καταρευσει!!!
    τα σεβη μου κε γριβα!!!

  2. Το ότι η εφημερίδα αυτή είναι εναντίων της ντπ αλλά δίνει δώρο μάσκες για τον ιό που κατασκεύασε η ντπ με τρελαίνει…

  3. Δεν έχεις δίκιο, είναι απλό 01/19/2021 @ 1:13 ΜΜ

    και μόνο αυτή; σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχει ελπίδα, σας το φωνάζω χρόνια εδώ μέσα και είμαι μόνιμα κακός! έχει πλήρως τουρκοποιηθεί σε συνείδηση και ηθική. Ότι πουλάει το φωνάζω κ αφού πουλάνε και οι μάσκες και το “αντιμάσκες” θα πουλήσω και τα δυο!! Μήπως νομίζεις ότι όλοι όσοι γράφουν διάφορα σχόλια και αντιδρούν δε φοράνε μάσκες; διαβάζουν την αντίδραση φορώντας μάσκες, απλό;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*