Διαφημίσεις

To e-mail αυτό κατατέθηκε στον Εισαγγελέα του ΑΠ, Αθηνών, τοπικούς εισαγγελείς, ΠτΔ, Πρωθ/ργό, Ευροκοινοβούλιο και Ιnterpole, και στις περιφερειακές Υγειονομικές Περιφέρειες.

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ (Κανονισμός 726/2004)

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ

ΑΝΑΦΟΡΑ

Του Δρ. Δημητρίου Αντωνίου PhD, FRCS, Χειρουργού

Δ/νση: Οδός Δημ. Βώκου 6, Χαλκίδα ΤΚ 34132- ΕΛΛΑΔΑ- GREECE

ΑΔΤ ΑΙ 986650/ΤΑ Χαλκίδος, ΑΦΜ 059325986 ΔΟΥ Χαλκίδος

τηλ.22210-62743, e-mail: dr.dim.antoniou@gmail.com

www.zoidosia.blogspot.com

ΘΕΜΑ: Έκθεση σε άμεσο κίνδυνο της Υγείας και Ζωής των εμβολιασθέντων με εμβόλιο που είναι «γενετικά τροποποιημένος οργανισμός» χωρίς ΑΔΕΙΑ από τις αρμόδιες Ευρωπαικές (κι Ελληνικές) Αρχές.

Αξιότιμον Πρόεδρον της Βουλής των Ελλήνων

Πρωθυπουργόν της Ελλάδος

Αξιότιμε Κε Πρόεδρε, Κε Πρωθυπουργέ

Άρχισαν ήδη και θα επεκταθούν τις επόμενες ημέρες, όπως ανακοινώθηκε από τον αρμόδιο υπουργό Υγείας, οι εμβολιασμοί σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας με το εμβόλιο BNT162b2.

Ο εμβολιασμός όμως αυτός στην Ελλάδα με το εμβόλιο BNT162b2, διεξάγεται χωρίς να τηρούνται οι προυποθέσεις κυκλοφορίας και χρήσης φαρμάκων-εμβολίων που είναι «γενετικά τροποποιημένοι-μεταλλαγμένοιοργανισμοί», επιπλέον δε –και το σημαντικότερο- διενεργείται και ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ από τις αποκλειστικά αρμόδιες αρχές της ΕΕ, ήτοι την Επιτροπής (Commission), όπως απαιτούν οι παρακάτω Ευρωπαικές Οδηγίες και Κανονισμοί, που συνιστούν αντίστοιχα και στοιχεία του ελληνικού δικαίου, κατισχύουσες πάσης αντίθετης εθνικής διάταξης:

1) αρ. 1,1παρ.4, 5παρ.2,3, 6 της Οδηγίας 2001/83/ΕΚ/06-11-2001), Παράρτημα Ι Μέρος ΙVπαρ.3.2.1.1.

2) αρ.1,2παρ.4, 12-19-24 της Οδηγίας 2001/18/ΕΚ/12-03-2011, Παράρτημα ΙΑ` και ΙΙ,ΙΙΙ

3) αρ.2,3,4,6παρ.2α,γ,3 και αρ. 10,12, 14παρ.7,8,9 Κανονισμού 726/31-03-2004, που διαβάζεται σε συνδυασμό με τις δύο προαναφερόμενες Οδηγίες και του ν.1316/1983.

Κι ο λόγος έλλειψης άδειας είναι ακριβώς η γνώση των κρατικών υπευθύνων για την επικινδυνότητά του και προς αποφυγή των οποιονδήποτε συνεπειών εις βάρος των από τις συνέπειες της διεξαγωγής του.

Για τους λόγους αυτούς, ο εμβολιασμός ΟΛΩΝ εγκυμονεί άμεσους και θανατηφόρους κινδύνους για την ζωή των κι ανυπολόγιστων συνεπειών στο περιβάλλον, οργανικό μέρος του οποίου είναι κι ο άνθρωπος.

Τα αρ.51,52 ν.4764/2020 για τον εμβολιασμό, είναι αφενός αντι-συνταγματικά, αλλά σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ μπορούν και δεν συνιστούν άδεια εμβολιασμού, λόγω της κατίσχυσης επ` αυτών του Κανονισμού 726/2004.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ…κι επειδή ΔΕΝ υπάρχει, λάβετε όλα τα αναγκαία μέτρα διακοπής του.

Παρακαλώ να ενημερωθεί η Επιτροπή Δεοντολογίας και Διαφάνειας της Βουλής, η οποία αναλαμβάνει την εποπτεία του (άνευ αδείας) εμβολιασμού, για το περιεχόμενο της παρούσας αναφοράς μου.

Έχω ήδη ενημερώσει και τον Κον Πρωθυπουργό, αλλά, ηγνοήθην.

Καλή χρονιά.

Μετά τιμής

Υ,Σ. Μπορώ να σας υποβάλλω εκτενή ιατρική-νομική τεκμηρίωση των παραπάνω.

Χαλκίδα 28-12-2020 Δημ. Αντωνίου

triklopodia.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Δημήτρης Αντωνίου : Έτσι σταματήσαμε τον Εμβολιασμό του Θανάτου, στον βωμό της απληστίας, αμάθειας, υποτακτικότητας και φθηνής εξαγοράς.”
  1. Τι ακριβως περιμενει να συμβει με ολο αυτο?
    Ρε εχετε καταλαβει οτι ουτε βουλη υπαρχει ουτε δικαιοσυνη ουτε τιποτα?
    Ζουμε υπο κατοχη μαφιας ΜΑΦΙΑΣ….Μ Α Φ Ι Α Σ..
    Η λυση ειναι αναποφευκτη βαλτετο στο μυαλο και η λυση εμπεριεχει αιμα.δεν υπαρχουν θεσμοι στην ελλαδα εδω και 10 χρονια λογω ΕΕ.
    Συντομα ουτε σε ολο τον πλανητη θα υπαρχει θεσμος κανενας.

  2. Ζουμε σε ενα δικτατωρικο καθεστος εαν νομιζατε οτι ο παπαδοπουλος ηταν χουντα τωρα ειναι χουντα τοτε ηταν τιποτα μπροστα σε αυτο που περναμε και τοτε τουλαχιστον η οικονομια ηταν καλα τωρα πεθανετε ΕΛΛΗΝΕΣ στα αρχειδ@α του κουλη και ολης της βουλης καλα να παθουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *