15:38 - 26/12/2020

ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΤΩΝ ΗΠΑ : ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ COVID-19 ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

Διαφημίσεις

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο εκπρόσωπος του Κολοράντο GOP Ken Buck δεν θέλει τα νέα εμβόλια κορωναϊού στο σώμα του, αλλά επαίνεσε το πειραματικό εμβόλιο mRNA που πρόσφατα χορήγησε έγκριση έκτακτης ανάγκης από το FDA. Στο Twitter, ο Buck είπε ότι τα εμβόλια ήταν «ένα απίστευτο επίτευγμα που πρέπει να χαιρετιστεί». Ενθαρρύνει τους «πρώτους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες της υγείας και τους ευάλωτους πληθυσμούς να λαμβάνουν το εμβόλιο» επειδή θα «σώσουν ζωές». Εξήρε επίσης τον ιδιωτικό τομέα για την ανάπτυξη ενός σωσίβιου εμβολίου κατά του Covid-19, αλλά ξέχασε να αναφέρει ότι η κυβέρνηση έπρεπε να πάρει δισεκατομμύρια δολάρια από τους φορολογούμενους για να αναγκάσει αυτό το πείραμα.

Βίντεο:

«Είναι η απόφασή μου. Είμαι Αμερικανός και έχω την ελευθερία να επιλέξω αν θα πάρω ένα εμβόλιο ή όχι και σε αυτήν την περίπτωση δεν θα πάρω το εμβόλιο », δήλωσε ο Buck. «Νομίζω ότι είναι ένα από αυτά τα ζητήματα που οι Αμερικανοί πρέπει να πάρουν αυτήν την απόφαση για τον εαυτό τους και ελπίζω να μην φτάσουμε στο σημείο όπου είτε οι εταιρείες είτε η κυβέρνηση καθιστούν αυτό το εμβόλιο υποχρεωτικό. Πιστεύω ότι αυτό θα ήταν ένα φοβερό λάθος σε αυτήν τη χώρα», πρόσθεσε.

Περίπου 3.150 λήπτες εμβολίων (2,79%) χρειάζονται ιατρική περίθαλψη μετά την πρώτη δόση πειραματικού εμβολιασμού Την πρώτη εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του εμβολίου Pfizer, το FDA κατέγραψε 3.150 συμβάντα με επιπτώσεις στην υγεία που παρενέβησαν στις καθημερινές δραστηριότητες των ανθρώπων. Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπόρεσαν να κάνουν κανονικές καθημερινές δραστηριότητες, δεν μπορούσαν να εργαστούν και χρειάζονταν ιατρική φροντίδα ή φροντίδα. Από τους 112.807 παραλήπτες εμβολίων, ένα εκπληκτικό 2,79 τοις εκατό έπεσε θύμα των παραβιάσεων του εμβολίου που σημειώθηκαν τις πρώτες τέσσερις ημέρες μετά το πείραμα.

thehill.com

GOP REP KEN BUCK PRAISES CORONAVIRUS VACCINE FOR “SAVING LIVES” BUT SAID HE WON’T GET IT, CITING ITS HEALTH RISKS
ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΟΧΙ, Ε; ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΑΝΩ ΤΩΝ 18 !!!! ΣΤΗΝ ‘ΖΟΥΛΑ’, ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΥΧΤΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ!!!……….

Αθήνα: Οι πάσης φύσεως λάθρο κυκλοφορούν χωρίς μήνυμα στο 13033 και με ανοιχτά τα μαγαζιά τους στο κέντρο.

Έχουν βάλει στην χώρα εκατοντάδες χιλιάδες χωρίς χαρτιά, και ζητούν από εμάς χαρτί κυκλοφορίας.

(ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΑΛΛΑ «ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ» ΦΑΙΝΕΤΑΙ….)
Το 27% των κατοίκων της Αθήνας είναι πλέον «νόμιμοι» ή παράνομοι μετανάστες!

Aντιπροχθές το βράδυ 21/12/20, στά μ ο υ λ ω χ τ ά, ψήφισαν τροπολογία ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ εμβολιασμού όλων των Ελλήνων άνω των 18 και καταχώρηση σε μητρώο.

Μεταξύ άλλων όσοι δεν έχουν βεβαίωση εμβολιασμού, δεν θα έχουν κανένα δικαίωμα ως πολίτες.

Γαλλία: Έξω από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς όσοι αρνούνται το εμβόλιο!

Θύελλα αντιδράσεων από την αντιπολίτευση

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/947402_thyella-antidraseon-apo-tin-antipoliteysi-stin-gallia-gia

[Μικρό απόσπασμα μεγαλυτέρας αναρτήσεως από τό ιστολόγιο : http://ixnos.blogspot.com/2020/12/blog-post_89.html]

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ονειρευτης 12/26/2020 @ 4:20 ΜΜ

    ..με σαφηνεια δειχνουν οι επικυριαρχοι ποσο μας υπολογοζουν σαν ανθρωπους..οτα πειραματιζονται στον οργανισμο μας…
    αυτο συμβαινει ουσιασστικα με το εμβολιο του ψευτοθανατηφορου
    ..οσον αφορα τους νομους που αναφερεται το αρθρο περι υποχρεοτηκοτητας του εμβολιασμου..ας μην ειμαστε υπερβολικοι
    …στο τελος κανεις ανεμβολιαστος δεν θα χασει κανενα δικαιωμα .υπαρχουν και διεθνεις συνθηκες αν δεν αρκει η ελληνικη νομοθεσια να υπερασπιστουν το αναφεραιτο δικαιωμα του καθενος στην ελευθερια αρνησης

  2. Γιωργος 12/26/2020 @ 8:05 ΜΜ

    Σκεφτειτε οτι ο μπουρδοιος με τα ψεμματα και τα φουσκωματα εχει ο.2% και το εμβολιο σχεδον 3%?
    Αν λοιπον σημερα εχουνμε 600 διασωληνωμενους δηλαδη ανθρωπου που δν εχουν κατι αλλα δολοφονουντε για να δειξουμε νουμερα τοτε με το εμβολιο θα εχουμε χιλιαδες αχρηστους ανθρωπους.
    Που θα νοσηλευτουν αυτοι?
    Επειδη αποκλειεται να βρουνε θεση να νοσηλευτουν ποσοι θα πεθανουν σαν το σκυλι στο αμπελι?
    Αν μεινουνε ζωντανοι και αχρηστοι ποιος θα τους πληρωνοι αφου υπογραφουν οτι ειναι υπευθυνοι αυτοι?

  3. ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΗ Ο κουλης ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΘΟ ΧΩΣΤΕ ΤΟΥ 10 ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*