00:19 - 21/12/2020

Τωρα που το καλοβλεπω το θεμα , μιας και απο οτι φαινεται ..

Διαφημίσεις

Τωρα που το καλοβλεπω το θεμα , μιας και απο οτι φαινεται ..ειναι μια παγκοσμια συνωμοσια και ας μην ντρεπομαστε να το πουμε αλλωστε ..μπρρρ !… Τους λειπει ενα ξαφνικο υπερσοκ!!..

Δεν μιλαω για για νεο στελεχος η μια συνδημια και μαλακιουλες αυτα ειναι στο προγραμμα .. ! Μιλαω για νεο ΜΟΥΦΑ ΥΠΕΡΣΟΚ!..

Τι παρατηρω και ακολουθειστε με λιγο ….τα τελευταια 4 χρονια με τον τραμπ στο τιμονι .. η γη χωριστηκε και επισημως στους ..Συνωμοσιολογους και στους Γραμμικους του πολιτικος ορθου !

Για πρωτη φορα στην ιστορια μετα τον Κεννεντυ που ειχε πει πολυ λιγα υπηρχε – υπαρχει ενας προεδρος – πλανηταρχης που δεν τραβηξε τα αυτια σε οσους αμφισβητουν το αντιθετο τους τα χαιδεψε και μαλιστα πολυ !!…

Ειναι μια στγμη στην πραγματικοτητα μας που τα δυο στρατοπεδα ριχνουν πυραυλους το ενα στο αλλο…και ενω υπαρχουν χιλιαδες στημενα fake news δημιουργημενα απο το στρατοπεδο με τους γραμικους για να εκθεσουν τους συνωμοσιολογους ..δεν υπαρχει η λογικη εξελιξη στα γεγονοτα ..!Ειπα ακολουθειστε με λιγο ..

Η μια μερια θελει σαν τρελη να κανει ολος ο πλανητης το εμβολιο .. η αλλη δεν θελει …και αυτο που βλεπουμε συνεχεια …ειναι εικονες και γεγονοτα-πληροφοριες που κανουν την μια πλευρα να ειναι ολο και δυνατη ..!

Πχ βιντεακια που βγαζουν ματι οτι ειναι μουφα οτι εκανε το εμβολιο ο ταδε η ο ταδε..πραγμα χαζουλικο μιας και θα μπορουσαν να το κανουν με ψευτικες συρυγγες και κανεις να μην παρει χαμπαρι !

Προσφατο νεο-πληροφορια απο το εξωτερικο … οτι μαλλον-δηθεν- η οντος πεθανε η νοσοκομα που ειχε εμβολιαστει μπροστα στις καμερες …! Αν ημουν η μια πλευρα που ηθελα εμβολιασμους …θα εβγαζα σε ντε τε την ζωντανη νοσοκομα και θα ελεγα ρε τι γελιοι ειστε …αλλα αυτο καθυστερει ..και εχω και την αισθηση οτι αν συμβει παλι κατι θα αφησει να αιωρειτε …πχ θα ειναι τα αυτια της διαφορετικα κοκ κοκ…!

Τι θελω να πω ειναι …πως να το πω ..αρχιζω και νοιωθω οτι ολο αυτο ειναι ενα ψυχολογικο πειραμα – τεστ – ασκηση για κατι πιο χονδρο …πιο παναγια μου βοηθα !

Το ζεστο και το κρυο συνεχεια … η αληθεια και το ψεμα στο ιδιο σχοινι ..θα οδηγησουν τον ανθρωπο αν ξαφνικα ερθει ενας μεγαλυτερος μπαμπουλας ..να πει….δεν μας γαμας και εσυ με το εμβολιο καντο μου να ησυχασουμε εδω καιγεται ο κοσμος με το;;;;…Ποιο ;;;;…Τι μπορει να ειναι το Υπερσοκ ..που θα κανει τα βατραχια να ξεχαστουν και αλλο μεσα στο ζεστο νερο ;..

Να κλεισω λεγοντας….και με την καρτα του πολιτη ειχαμε αστοχιες οπου για 4 φορες κλειθηκαμε να ξεκινησουμε το προτζεκτ αλλα ολο και κατι χαλαγε στην πορεια …την τελευταια φορα δεν καταφεραμε σαν χωρα να κουμπωσουμε πανω στην πλαστικη καρτα τα τσιπακια …!!!… Τωρα εχουμε μια θανατηφορα πανδημια και η Αγγλια …κανει μαλακιουλα και χαλανε τα εμβολια ..πως λεμε ξεχασα το φαι στο φουρνο και το εκαψα ενα πραμα..!

Δεν κουμπωνουν ολα αυτα ρε παλικαρια …για τοσο θανατικο και κινδυνο ..!

Μετρηση ειναι και καλη ..ξεσκαρταρισμα ειναι ανθρωπων και στασης ..!

Εγω αρχιζω να κοιταζω γυρω γυρω απο που θα ερθει ο νεος μποζονιος εχθρος μας παντως….!

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. γιωργος τιμπολης 12/21/2020 @ 1:36 ΠΜ

    και πλανα τους ανθρωπους.ποιος? ο τραπ=παγιδα.εαν γινει κοντρα ρελανς θα ξερουμε σιγουρα.]] με τον φιλο τον πυλες. στις ηπα τι ωρα εχουμε? βιβα λα ρεβολουσιον]] τουλαχιστον τον προβλεπσαμε 3 ωρες πριν.2ο εχει εκει ο μηνας.]]

  2. γιωργος τιμπολης 12/21/2020 @ 2:56 ΠΜ

    ωρα λος αντζελες καλητερα. στην πρωτευουσα των σατανιστων.να νυχτωσει και εκει.[νυχτα γινονται τα πραξικοπηματα].γιαυτο εκανε ασκηση η delta.θα συκωσει και τα 6 αεροπλανα αρμαγεδων.κομπλε.

  3. Ο Κομήτης Έρασμος εισήλθε στο ηλιακό μας σύστημα μετά από 2000 χρόνια και ο Ήλιος τον υποδέχτηκε θεαματικά

    από σχόλια όσων παρακολούθησαν το βίντεο:
    Έρασμος < εράσμιος ~ Δαβίδ
    Στην αγγλική γλώσσα, τα δύο ονόματα θεωρούνται αντίστοιχα του «Αγαπητός» και άρα σχετίζονται.

  4. ΚΑΝΕΝΑΣ 12/21/2020 @ 7:57 ΠΜ

    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ?????? …………. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ?????? ………..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ……… ΟΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΙΚΟ ………… Γ.Π.Π. !!!!!!!! ……….. ΚΟΙΤΑ ΙΡΑΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΩΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ………. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ …………..

  5. Γιασεμι 12/21/2020 @ 10:12 ΠΜ

    κυβερνοεπιθεση το επομενο ΣΟΚ.Μεγαλα προβληματα στις τραπεζες,κρατος,τροφοδοσια τροφιμων.ΠΡΟΣΟΜΕΙΩΣΗ μιας μεγαλης κυβερνοεπιθεσης.Σας θυμιζει κατι…..

  6. Σιγουρα βρωμαει ολο αυτο ..Αλλα η τεχνικη της δημιουργιας αμφιβολιας ειναι παγια πολλα χρονια ..Απο την αλλη το βιντεο με την νοσοκομα ισως και να ειναι στημενο αλλα ειναι υποπτο τοο photoshop στις οικογενειακες φωτογραφιες της , καθως και το κλεισιμο λογαριασμων της οικογενειας της ..Πολλα βρωμανε και με την ταχα μεταλλαξη …

  7. sos…γα τον κυριο Νικο Γκονο η Στρειτζερ…μια ερωτηση απλη”κλειδι” σε καλημερα ελαδα στο σημερα στην κοινωνια Μεγκα κτλ…θελουμε να κανουμε το εμβολιο δεν ειμαστε αρνητες θελουμε επιλογη παλαιας τεχνολογιας κι οχι mRNA…DNA του Σορος και Μπιλ Γκειτς νεας παρανομης τεχνολογιας ..γιατι δεν συζητιεται γιατι να υπαρχει μονοπολιο που να υποκρριπτει μιζες..γιατι δεν μας δινεται επιλογη ωστε να ειναι συμφωνη με το θρησκευτικο πιστευω .και τη λογικη.μια απλη ερωτηση.

  8. ονειρευτης 12/21/2020 @ 11:57 ΠΜ

    ..οποιος εχει δεμενα τα αρχιδια του με την τεχνολογια θα πει με προθυμια να του κανουν το εμβολιο …το ειπε ο περιφημος κλαους του παγκοσμιου οικονομικου φορουμ..περιμενουν κυβερνοεπιθεση …στμενη θα πω εγω ωστε να δωσουν την λυση αλλα μονο στους εμβολιασμενους!!! η οποια λυση θα ειναι προσβαση στις “ευκολιες” της τεχνολογιας..και βεβαια αυτοι που ειναι εξαρτημενοι απο αυτην θα τρεξουν να εμβολιαστουν…δλδ οι περισοτεροι..τρεξτε για αγορα κινητου ΠΑΛΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ!!!!!!!!!!!

  9. ονειρευτης 12/21/2020 @ 2:03 ΜΜ

    …φιλε ΚΑΝΕΝΑΣ ο ΓΠΠ απαγορευεται δια ροπαλου ασε που δεν θελουν να χαλασουν οι υποδομες τους [με την βοηθεια των υποδομων τεχνολογιας θα εκβιασυν στο μελλον]..το σοκ δινεται με δυομιση σεναρια..ειτε επισιτιστικη κριση ειτε τεχνολογικη …ειτε και τα δυο μαζι..[προβοκατορικα στημενη κριση οπως τον ψευτοθανατηφορο] ωστε να δωσουν την λυση μονο στους εμβολιασμενους…

  10. ποια ειναι η αλλη πλευρα που δε θελει το εμβολιο;ο τραμπ δεν ειχε πει οτι θα βγαλει ακομα και το στρατο για τη διαθεση του εμβολιου;

  11. χρήστος Τσιάκας 12/21/2020 @ 4:58 ΜΜ

    Είναι σίγουρο όλο και κάτι καινούριο θα ανακαλύψουν για να μας έχουν φοβισμένους, γιατί καλύτερα ο βατραχάκος φοβισμένος παρά θυμωμένος και με άγριες διαθέσεις εναντίον του γκουβέρνο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*