20:57 - 18/12/2020

Γιατί καθυστερούν το ΦΑΡΜΑΚΟ του Κορωνοϊού ενώ πεθαίνουν 100άδες; Μαχητική Δημοσιογραφική Συνέντευξη

Διαφημίσεις

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Προέδρου του ΕΟΦ Δημήτρη Φιλίππου, στον 98.4 με το δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη στις 15/12/2020 για τα εμβόλια και το υπάρχον φάρμακο του κορωνοϊού. Ο Πρόεδρος του ΕΟΦ είπε για τα μονοκλωνικά φάρμακα του κορωνοϊού, ότι έχουν λάβει μόνο από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έγκριση άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης, ενώ από τον αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) δεν υπάρχει αντίστοιχη κίνηση ακόμη αφού τα φάρμακα αυτά είναι υπό διερεύνηση, όπως είπε.

Όταν όμως του επισημάνθηκε ότι ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ο διάλογος που ακολούθησε σε έντονο ύφος, ήταν εξόχως αποκαλυπτικός, γιατί ακόμη και με την φόρμουλα έκτακτης εισαγωγής μέσω του Ινστιτούτου Φαρμακευτικών Ερευνών Τεχνολογίας, δεν θα έρθουν παρά μόνο για πειραματικούς λόγους κλινικής έρευνας, αν δεν πάρουν μια έστω επείγουσας άδεια από τον EMA.

Κατά τον Πρόεδρο του ΕΟΦ, τα φάρμακα αυτά αφορούν όλους όσους έχουν τον ιό ασυμπτωματικά ή με ελαφρά και μεσαία συμπτώματα στο σπίτι, αλλά όταν του επισημάνθηκε ότι δεν είναι για όλους, αλλά για συγκεκριμένες κατηγορίες που όπως αναφέρει και η έγκριση από τον FDA, είναι παράγοντες κινδύνου από όσους νοσήσουν, από ήπια ή μεσαία συμπτώματα, να νοσήσουν βαριά και να οδηγηθούν σε νοσοκομεία και ΜΕΘ και αυτοί μπορούν να σωθούν με την έλευση εκτάκτως των μονοκλωνικών για λόγους δημόσιας υγείας στην Ελλάδα, αρκέστηκε να σχολιάσει ότι είναι απορίας άξιο πως μια δημοσιογραφική εκπομπή έχει τέτοια αναλυτική πληροφόρηση για τα φάρμακα αυτά και ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να βάλει την υπογραφή του σε φάρμακα που υπάρχουν ακόμη ερωτηματικά και υπό αίρεση η ασφάλεια τους , εξ ου και ο FDA τους έχει χορηγήσει άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, κάτι για το οποίο πανομοιότυπα χορηγήθηκε και στα εμβόλια στις ΗΠΑ και ετοιμάζεται να χορηγηθεί και στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τον EMA. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΕΔΩ: https://www.youtube.com/watch?v=OgDHR…

https://youtu.be/ZFv7nCuGErA

https://hellasbook.gr/post/giati-kathysteroyn-to-farmako-toy-koronoioy-eno-pethainoyn-100ades-mahitiki–5fdcf37b1a78df87fe8ecdb3



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Γιωργος 12/18/2020 @ 9:30 ΜΜ

    Οταν ενας δημοσιογραφος κανει σωστα την δουλεια του ειναι ευκολοτατο να ξεφτιλισεις σκουπιδια σαν τον διορισμενο προεδρο.
    Λιγο μετα την ιδια μερα ο ιδιος δημοσιογραφος εβγαλε τον φαρσαληνο που ξεφτιλισε οπως επρεπε τον ξεφτιλα προεδρο με επειχηρηματα αδιασυστα.
    Αν ειχαμε δικαιοσυνη σκουπιδια σαν και αυτον θα ηταν ηδη φυλακη για εγκληματα κατα της ανθρωποτητας.

  2. Ο καθένας τα δικά του 12/18/2020 @ 9:36 ΜΜ

    1. Μήπως έχουν αρχίσει να ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν?
    2. Δηλ. αυτός είναι επιστήμονας? (Άλλα λέει η γιαγιά μου…άλλα ακούν τ’αφτιά μου).
    3. Και κάτι άσχετο: κάποτε υπήρχε ένα δύστιχο που έλεγε…”όσο ξημερώνει το αγγούρι μεγαλώνει” (τώρα πως μου έκατσε αυτό δεν ξέρω).

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*