19:41 - 18/12/2020

Εχουν εξαφανιστει οι ληστες τραπεζων η ειναι ιδεα μου …

Διαφημίσεις

Μην το παρεις ρε ξαδερφε σαν χαζο το αρθρο γιατι εχει βαθος ..!

Παλια λεγαμε εμεις οι ψεκασμενοι μια θεωρεια…λεγαμε οτι λογο ασφαλισης των χρηματων οι μισες ληστειες γινοντουσαν απο της ιδιες της τραπεζες ..!

Πολλα ειχαν βγει για αυτη την ιστορια ..ακομα και δηλωσεις καποιων κακοποιων που εδειχναν οτι αυτη η συνομωσιολογια ειχε μια καλη βαση να ειναι αληθινη ..!

Ακομα θυμισου οτι παλια η ληστεια σε τραπεζα ηταν και ενα ειδος αντιστασης ..μεσα μας το χαιρομασταν λιγακι ιδιως αν η ληστεια ειχε και κανα συμβολισμο .. ! Θυμισου τον ληστη με τα λουλουδια πχ ..! Παντα το χτυπημα στο θεριο ηταν για τον λαο ενας ακομα μικρος αναστεναγμος ..μια μικρη εκτονωση ενδομυχη μεν…αλλα εκτονωση της χυτρας του κρυφου αδικου στην συνειδηση μας ..!

Τωρα παρατηρω ..και νομιζω ειναι παγκοσμιο ..οτι οι ληστες τραπεζων δεν εχουν την αιγλη που ειχαν παλια , εχω πολυ καιρο να ακουσω για μια καλη ληστεια τραπεζας ..! Μπορει βεβαια να κανω λαθος επειδη το μυαλο μας εχει γινει γιαουρτι απο την πολυ πληροφορια του αορατου εχθρου !

Καποιος μπορει να πει ..ε ναι δεν γινονται πια ληστειες γιατι εχουν γινει πιο ασφαλισμενες οι τραπεζες , εχουν βαλει πορτες ασφαλειας , εχουν βαλει καμερες κοκ ..αλλα εμενα αυτο δεν με πειθει !..

Να φανταστεις μια απο της καλυτερες πετυχημενες τηλεοπτικες σειρες της εποχης μας …που πετυχε παγκοσμια και εχει αφησει αφωνοους τους χολιγουντιανους ειναι το ισπανικο καζα ντε παπελ …οπου ξεκαθαρα μεσα η ληστεια ειναι μορφη αντιστασης …!…

Τι μπορει να μας δειχνει αυτη η ανυδρεια σε ληστειες ομως ;.. Εγιναν οι τραπεζες τοσο μαγκες πια με τα μνημονια και το κολπο γκροσο της οικονομικης κρισης και οικονομικου πολεμου οπου δεν χρειαζεται να κλεβουν μονες τους τα λεφτα τους ωστε να δαγκωνουν της ασφαλιστικες; ..

Θεωρητικα οι απατες πρεπει να ογκωνουν μεσα σε μια οικονομικη κριση …για να μην χτυπαει συχνα ο απατεωνας καπου βρηκε αλλου να κανει φαγοποτι !!..

Που ομως ..; Ο ληστης ο καθαρος απο που τρωει πια ;…Η τραπεζα λαμογιο απο που τρωει ;..

Η ελειψη σε εγκληματα που μας ειχαν συνηθισει στην ζωη μας λοιπον μας δειχνει απλα πραγματα… η ο απατεωνας ληστης εμεινε πισω σε τεχνολογια, σκεψη , στρατηγικη και εγκατελειψε …η βρηκε ο απατεωνας ..ειτε τραπεζα ειτε ληστης αλλου να φαει ..η και τα δυο..οι παλοι τιμιοι ληστες δεν ειναι ευκολο πια να χτυπησουν το κρατος εν κρατη τραπεζα …και ο ληστης υπαλληλος της τραπεζας δεν παιρνει εντολη να πραξει μιας και απο αλλου τα τρωει η τραπεζα ..!

Ξερω ξερω παιδικες σκεψεις αλλα …εμενα κατι μου λειπει απο το εγκλημα ..!

Να πω τωρα εδω οτι συνηθως οταν γραφω μαλακουλες ερχονται τα γεγονοτα και με κανουν να νοιωθω αβολα ..οτι αν γινει καμια γερη μπαζα στον αμεσως επομενο τονο …δεν εχω καμια συμμετοχη , δεν γνωριζα το παραμικρο , δεν γραφω εναν αρθρο για να το παιξω παλι μυστης ,μαντης κοκ..!

Απλα ειμαι σιγουρος οτι στην ελειψη γεγονοτων του χτες …κρυβονται τεραστιες απαντησεις για την πραγματικοτητα της ζωης μας..!

Καλο ειναι ολοι οι ερευνητες να αρχισουν να ψαχνουν τις μονιμες αλλαγες απο το χτες …τι αλλο μας λειπει απο την καθημερινοτητα του χτες ;..

Μπορει να βρουμε οτι το φαινομενο ματελα δεν χτυπησε μονο σε ταινιες , βιβλους , τραγουδια ..αλλα και σε συνηθειες των ανθρωπων …!

Δεν ειμαι χιουμοριστας ειμαι πολυ σοβαρος και σας προκαλω ολους σε γνωση κατοπιν εμπειριας (ειμαι μανουλα σε αυτο δεκα χρονια τωρα) σκεφθειτε καλα και πειτε μου τι λειπει απο γεγονοτα του χθες ..!

Πχ αμεσα που μου ηρθε μολις τωρα ..Που ειναι η Ισις ρε παιδια ..;…Που ειναι τα σφαξιματα ;..

Απλο το εχουμε ξαναπει ..απο εσας περιμενω πιο βαθυ σκαψιμο …τι λειπει απο χτες , κατι λειπει σημαντικο που θα μας δειξει οτι η το χτες ηταν ψευτικο η οτι καποιος με καποιο τροπο αλλαξε πολλα στην σημερινη πραγματικοτητα μας …!

Και αυτο ειναι δυσκολακι στο να το διαχειριστουμε ..!!

Stranger….

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. George Tzoles 12/18/2020 @ 7:57 ΜΜ

    Mesier, καταρχην εχουν εξαφανιστει οι υραπεζρς.Οι τραπεζουπαληλοι κλαιν με μαυρο δακρυ γιατι σχεδον ολα τα τραπεζομαγαζα εχουν πλεον κλεισει.χειροτερο δε ολων δεν ειναι η απουσια αλλα το επιπλεον.η προσθεση που υποθετω οτι στους επομενους 6-8 μηνες θα γινει αμφανης.οι αναβαθμισμενοι..υπαληλοι αλιως κατασκευασμενα μηχανακια με νοημοσυνη.κοινως ρομποτ.ο βιολογικος εργατης αποτελει ξεπερασμενο ειδος και βρισκεται σε πορεια αντικαταστασης

  2. Γιατί Νίκο την εγχώρια τρομοκρατία από πότε έχεις να την ακούσεις??? Δεν πάνε και πολλά χρόνια που βόμβες σκάγαν, δολοφονίες είχαμε , προκηρύξεις γραφόταν , <> καίγανε το σύμπαν κι από το 2015 κι έπειτα πφπφφφφφφφ.

  3. Τις ληστείες σε τράπεζες δεν τις έκαναν οι απλοί πολίτες ούτε αυτοί που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα..Τις έκαναν οργανώσεις τρομοκρατικές για να συντηρούνται.. Είναι η αμοιβή τους για τις εργασίες που προσφέρουν στο κράτος η παρακράτος όπως θες πέστε το ,το ίδιο είναι.. Τώρα παίρνουν επιδόματα..

  4. ΕΧΟΥΜΕ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΕ ΘΥΡΙΔΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΛΕΟΝ….

  5. ΠάνοςΓέριμου 12/18/2020 @ 10:53 ΜΜ

    Χαχαχα, λές ψέματα, δέν είναι 10 έτη που είσαι μάνα, γιά νάσαι μάνα είσουν πάντοτε μάνα, απλά 10 έτη τά λές μέ δύναμη δημοσίου… Λοιπόν, καί τό εχθές καί τό σήμερα είναι ψεύτικα, από πλάνη σέ πλάνη μέχρι νά μάς πειάσουν όλα μιάς καί κακής στά πράσα λέγει μέσα η σιών.. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι φοβήθηκαν οί κλέφτες νά κλέβουν ακόμη καί περίπτερα… ή άλλα εύκολα τοπία.. τάξη σού λέγει τάξη σιώνας σκλαβιάς πασχίζει νάρθει…

  6. ΡΟΜΦΑΙΟΦΟΡΟΣ 12/21/2020 @ 4:37 ΜΜ

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΙΓΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ 5G;ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ;ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ COSMOTE,VODAFONE KAI WIND ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΚΤΥΟ 5G.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*