20:28 - 18/12/2020

Στα ”κάγκελα” οι Τούρκοι: ”Επιθετικές οι κινήσεις της Αθήνας με τα Rafale”

Διαφημίσεις

Όπως σας ανέφερε πρώτο το Πενταπόσταγμα, την υπογραφή τις αμέσως επόμενες μέρες της συμφωνίας για την αγορά 18 αεροσκαφών τύπου Rafale που θα αποκτήσουμε το 2021 από τη Γαλλία ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αμέσως είχαμε αντιδράσεις από τα τουρκικά ΜΜΕ, τα οποία ελέγχονται από τον Ρ. Τ. Ερντογάν.

Σήμερα μάλιστα επανήλθαν αναφέροντας τα εξής: ”Μαχητικό τζετ κινείται εναντίον της Τουρκίας από την Ελλάδα – Συμφώνησαν με τη Γαλλία”, τιτλοφορείται το άρθρο του του Haber7.com. Σύμφωνα με τους Τούρκους, ο δεύτερος μεγαλύτερος στρατός του ΝΑΤΟ, αυτός της Τουρκίας, βρίσκεται σε περίοδο έντασης με την Ελλάδα, με τη Γαλλία να υποστηρίζει την Αθήνα. «Θα υπογράψουμε στην Αθήνα με τη Γαλλία για την αγορά 18 πολεμικών αεροσκαφών τύπου Rafale σε λίγες ημέρες», ανέφερε ο Έλληνας πρωθυπουργός, τονίζουν οι Τούρκοι.

Τα πρώτα έξι μεταχειρισμένα αεροσκάφη θα έρθουν στη χώρα 6 μήνες μετά την υπογραφή της Σύμβασης (περί τον Ιούνιο του 2021) με ρυθμό ένα ανά μήνα. Τα έξι καινούργια αεροσκάφη θα παραληφθούν από τον 20ο μήνα μετά την υπογραφή της Συμβάσεως με ρυθμό ένα ανά μήνα, ενώ τα τελευταία έξι μεταχειρισμένα θα παραληφθούν από τον 26ο μήνα μετά την υπογραφή της Συμβάσεως.

https://hellasbook.gr/post/sta-kagkela-oi-toyrkoi-epithetikes-oi-kiniseis-tis-athinas-me-ta-rafale-5fdbbd909875df9ebceeb6e4



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με IOANNIS KATSIREAS
Μετά από 30 χρόνια περιπλανήσεις σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη και μετά από πολύ κούνημα του μυαλού μου αποφάσισα να ρίξω άγκυρα ξανά στην πόλη όπου μεγάλωσα. Από μικρός μου άρεσε η έρευνα το διάβασμα, ονειρευόμουνα έναν κόσμο καλύτερο όπου η τεχνολογία θα μας έκανε πιο εύκολη τη ζωή τελικά αυτό που συνειδητοποίησα μετά από πολλά χρόνια ήταν ότι όλα αυτά είναι η καταστροφή του ανθρώπου και της ελευθερίας του μέσω της τεχνολογίας. Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι ελεύθερος και μέσα από τα ταξίδια μου ένιωθα πραγματικά ελεύθερος και Παραμένω να νιώθω το ίδιο ελεύθερος όπως και παλιότερα. Ένα πράγμα μόνο με τρομάζει η απώλεια της ψυχής μου όλα τα υπόλοιπα δεν με τρομάζουν.

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*