14:06 - 17/12/2020

Τι είναι το HellasbookCoin ;

Διαφημίσεις
 

Θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην πληροφορία αυτού του άρθρου γιατί η κατανόηση του έχει μεγάλη σημασία !

Για να μπορέσουμε να το κάνουμε κατανοητό είναι αναγκαστικό να δώσουμε μερικές επεξηγήσεις στο τι συμβαίνει σήμερα .

Η τεχνολογία σήμερα , ο ψηφιακός μας κόσμος , ο πολιτισμός του χρέους  έχει μετατρέψει τον άνθρωπο σε μια μόνιμη πηγή εισοδήματος , είτε το γνωρίζει είτε όχι !

Σήμερα η παρουσία σου κάπου , αυτό που βλέπεις , οι πράξεις σου , τα απλά σχόλια σου , η οποιαδήποτε κίνηση σου μετατρέπεται σε χρήμα !

Μπορεί το 1800 να για να παράξεις έργο-ενέργεια αρά και ανταλλακτική αξία-χρήμα να χρειαζόταν να εργάζεσαι σε ένα εργοστάσιο ή να σέρνεις ένα αλέτρι, σήμερα όμως λόγω τεχνολογίας αυτό έχει αλλάξει απόλυτα !

Από την στιγμή που γεννιόμαστε είμαστε περιουσιακό στοιχείο για την χώρα-εταιρεία που μας καταγράφει μέσα στο δυναμικό-στοκ της !..

Σήμερα περισσότερο από ποτέ κατανοούμε πολύ εύκολα ότι από την στιγμή που γεννιόμαστε χρωστάμε. Παλιά χρωστούσαμε με την έννοια ότι θα είμασταν αναγκασμένοι να παράγουμε και να πληρώσουμε τους φόρους μας στον βασιλιά , σήμερα χρωστάμε τα λάθη ή τις κλοπες των προηγούμενων συν όλα όσα θα παράξουμε , θα αγοράσουμε , θα χρειαστούμε κοκ !

Στον πολιτισμό που χρησιμοποιεί το χρήμα ως χρέος , δηλαδή παράγει χρήματα από το χρέος , από το πουθενά δηλαδή ,  το ανταλλακτικό μέσο του χρηματοπιστωτικού μας συστήματος που το χρησιμοποιούμε ως ανταμοιβή για την εργασία μας όταν μετατράπηκε και σε εμπορικό προϊόν (Χρηματιστήριο), ο άνθρωπος η ελευθερία του , ο χρόνος του πάνω στην γη με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δεσμεύτηκε!

Στην σημερινή ψηφιακή κοινωνία μας με την ολοφάνερη τάση να περάσει σε μια ψηφιακή κοινωνία τύπου μεγάλου αδερφού,  ο χρόνος σου είναι η πιο ουσιαστική και αληθινή αξία την όποια δεν θέλουν να δεις η να μπορείς να κερδίσεις πίσω !

Τα ΜΜΕ δίνουν μάχες να σε κερδίσουν ως τηλεθεατή , οι σελίδες στο Ίντερνετ για να σε κάνουν δικό τους μέλος, οι εφημερίδες που δίνονται δωρεάν, δίνονται για τον ίδιο λόγο!

Η άποψη σου , οι συνήθειες σου , οι απαντήσεις σε ερωτηματολόγια , τα ενδιαφέροντα σου αυτά και πολλά ακόμα είναι ένας χρυσός που κάνεις δεν σε πληρώνει για αυτά !

Οι μεγάλες διαφημιστικές εταιρίες χρειάζονται όλα αυτά τα στοιχεία ώστε να γνωρίζουν με ποιο τρόπο θα σε οδηγήσουν να “νομίζεις” στο τέλος ότι η επιλογή σου για την ανάγκη ενός προϊόντος ήταν δική σου και αυτό δεν γίνεται μόνο για τα προϊόντα αλλά για οτιδήποτε έχει μέσα την “υποτιθέμενη” ελεύθερη επιλογή σου !

Όλοι εμείς , όλοι οι άνθρωποι με την παρουσία μας ή την χρήση μας σε υποτιθέμενες Δωρεάν υπηρεσίες δημιουργήσαμε κολοσσούς που σήμερα ελέγχουν την άποψη μας , τα θέλω μας , την ελευθέρια του λογού μας ..και κατ’ επέκταση πλέον μπορούν να επηρεάζουν σήμερα και τις πολίτικες εξελίξεις σε μια χώρα!

Παράδειγμα άμεσο το Facebook και η Google !..

Το Hellasbook δημιουργήθηκε επειδή ο κίνδυνος να περάσουμε σε μια δικτατορία της πληροφορίας και ελέγχου της μάζας σε στάση και συνείδηση είναι πλέον τεράστιος ! Τα ήθη και τα έθιμα μας βάλλονται καθημερινά μέσα από εντέχνους χειρισμούς της εικόνας και της πληροφορίας από τα μεγάλα μέσα που εμείς με την παρουσία μας δημιουργήσαμε !

Η κατ’ επιλογή φίμωση και αποδόμησή προσώπων και πληροφορίας είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα για να κατανοήσουμε ότι πρέπει να σταματήσουμε αυτούς τους κολοσσούς από το να δημιουργούν μόδα και παράδειγμα !!…

Στον αντίποδα λοιπόν του μέχρι σήμερα στάτους της εκμετάλλευσης του ανθρώπου χωρίς να του δίνεται  η επιλογή ή η γνώση στο τι ακριβώς συμβαίνει στις “δωρεάν” υπηρεσίες που προσφέρει το κάθε μέσο,  δημιουργήσαμε το hellasbookcoin .

To hellasbookcoin ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ούτε θα γίνει ένα από αυτά που δήθεν δημιουργήθηκαν έτσι ώστε να μην ελέγχονται. Για εμάς όλα ελέγχονται και από την στιγμή που ένα ανταλλακτικό μέσο μετατρέπεται σε εμπορικό προϊόν (χρηματιστήριο) τότε η αξία του είναι μοχλευμένη. Ο άνθρωπος πρέπει να μάθει ότι τον χρόνο του δεν πρέπει να μπορεί κάνεις να τον εμπορευτεί!…

Τα κρυπτονομίσματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ προς το όφελος της ανθρωπότητας πάρα μόνο τώρα ως δωράκι ωφελούν στο να κερδίσει κάποιος γρήγορα και εύκολα. Η καλύτερη διαφήμιση για να επιτελέσουν τον μελλοντικό στόχο τους που είναι μια κοινωνία ελέγχου με ψηφιακό νόμισμα δικό τους  όπου εμείς θα είμαστε τα ηλεκτρονικά κινούμενα πορτοφόλια με εμφυτευμένο μέσα μας ειδικό λογισμικό !

Για να γίνει κατανοητό,  χρήμα = χρόνος σου μιας και με αυτό έκανες το λάθος να κάνεις σύμβαση. Αν σήμερα πεις θα εργάζομαι 8 ώρες για 100 ευρώ αλλά ταυτόχρονα το ευρώ είναι και προϊόν χρηματιστήριου τότε όταν πέφτει το ευρώ εσύ θα έπρεπε κανονικά να έχεις σύμβαση εργασίας να εργάζεσαι λιγότερο , όταν ανεβαίνει να εργάζεσαι της ίδιες ώρες και να απολαμβάνεις το ρίσκο …! Αλλά αυτή η σύμβαση δεν υπάρχει πουθενά ..!

Πρέπει να μάθουμε οι άνθρωποι ότι μόνο αν σεβαστούμε τον χρόνο μας ως την μοναδική ουσιαστική αξία μέσα στο σύμπαν θα μπορέσουμε να φέρουμε ισότητα στον πλανήτη μας !

Το Hellasbookcoin είναι μια μονάδα ανταλλαγής χρόνου , είναι μια μονάδα τράπεζας χρόνου  , ένα ανταλλακτικό μέσο που από κοινού οι άνθρωποι συμφωνούν να του προσδώσουν την αρχική του αξία και να το χρησιμοποιήσουν ως ανταλλακτικό μέσο !

Στην πορεία του μπορεί να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία για να διακινείται (από, ηλεκτρονικό πορτοφόλι κοκ) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ένα κρυπτονόμισμα που παράχθηκε με τον ίδιο τρόπο , που έχει αλγορίθμους η που θα μπει σε χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων !

Την αξία την δίνουμε εμείς και αυτή θα αυξάνεται όσο αυξάνεται η δική μας ένωση και χρήση!

Αυτή την στιγμή που σας γράφω την επεξήγηση, δημιουργείται και ένα πεδίο (γκρουπ) μέσα στο Hellasbook.gr που εκεί θα είναι οι εταιρίες , άνθρωποι , υπηρεσίες που δέχονται να προσφέρουν τον χρόνο τους , τα ταλέντα τους , την γνώση τους , τα προϊόντα τους σε ανταλλαγή με το Hellasbookcoin.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ;

Όλοι μαζί έχουμε και όλοι μαζί χρωστάμε σε όλους !!…

Ακόμα δεν μας έχουν απαγορεύσει τι θα κάνουμε με τον χρόνο μας ! Είναι στο χέρι μας από την στιγμή που δεν ανταλλάζουμε χρήμα άρα εφοριακά δεν εμπλεκόμαστε, να κάνουμε τον χρόνο , τα ταλέντα μας , την γνώση μας , ακόμα και τα προϊόντα μας προσφορά , είτε δωρεά , είτε ανταλλαγή με βάση τους νόμους του παγκόσμιου bardering !

Θα το αναλύσω με παράδειγμα , σε λίγο θα σηκώσω την δική μου προσφορά που θα είναι η δημιουργία παρουσίασης στο Ίντερνετ για την εταιρεία κάποιου και θα ζητήσω χ ποσό πληρωμής σε Hellasbookcoin !

Για να μπορεί κάποιος να δεχθεί την υπηρεσία μου και να με πληρώσει με hellasbookcoin θα πρέπει και ο ίδιος να προσφέρει μέσα στο Γκρουπ κάτι , να το έχει τιμολογήσει και να έχει αναλυτικά γράψει την υπηρεσία ,προϊόν κοκ ..

Ας πούμε λοιπόν ότι ο Κώστας το έχει κάνει και ανήκει πλέον σε αυτούς που δέχονται και ανταλλάσσουν  το hellasbookcoin και θέλει να αγοράσει κάτι από κάποιον άλλο, τι κάνει ;…

Αν πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις σωστά τότε ο Κώστας στέλνει μήνυμα σε μένα και μου λέει θέλω να αγοράσω αυτό το χ αντικείμενο και κάνει 4000 hellasbookcoin … εγώ το καταγραφώ σαν εσωτερικό δανεισμό και του δίνω τα 4000 hellasbookcoin !

Μα θα χρωστάμε; θα δανειζόμαστε ;Πως θα τα επιστρέψουμε πίσω ;..

Ο Κώστας δεν χρωστάει σε μένα , δεν χρωστάει στην σελίδα …αλλά χρωστάει σε όλους μας να επιστρέψει πίσω μέσα στο ανταλλακτικό μας σύστημα , μέσα στην τράπεζα χρόνου μας …το αντίτιμο ή σε υπηρεσία ή σε προϊόν , η σε hellasbookcoin .

Δεν θα έχει τόκους στην οφειλή του , δεν θα έχει ενοχλήσεις να παραδώσει υπηρεσία η ότι άλλο επειδή απλά “δανείστηκε” για να λάβει …απλά αν λάβει μια φορά θα πρέπει να δώσει για να ξαναλάβει !

ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΞΙΑ ΤΟ HELLASBOOKCOIN ;

Όπως εξηγήσαμε παραπάνω ο χρόνος όλων μας είναι η αξία ! Στην επόμενη διατοπική κοινωνία που δημιουργούν εκεί που θέλουν ο άνθρωπος να ενωθεί με τις μηχανές , εκεί που θέλουν να φέρουν την διαφημιστική κυριαρχία στα πάντα η αξία κρύβεται στους αριθμούς !

Αν η Ελληνική κοινότητα , η ένωση Ελλήνων χρηστών του Ίντερνετ δημιουργήσει τους ανάλογους αριθμούς (ήδη το κάναμε σε ξένους και τους κάναμε κολοσσούς για να μας ελέγχουν) τότε η αξία θα εκτοξευτεί !

Το Hellasbookcoin ήδη τοποθέτησε διαφημίσεις χρησιμοποιώντας την Google (δεν θέλουμε να παραμείνει έτσι, δεν θέλουμε να έχουμε ένα από τους ιδίους κολοσσούς να ελέγχει την δύναμη μας διαφημιστικά) στην πορεία μπορούμε να προσεγγίσουμε απευθείας διαφήμιση από μεγάλες εταιρίες . Η προσέγγιση μας όμως θα έχει την νέα μορφή που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε !

Παράδειγμα , μια εταιρεία που πουλάει καλλυντικά θέλει να έχει μια διαφήμιση κεντρική ως σπόνσορας. Η κανονική διαδικασία είναι να τιμολογήσουμε την επισκεψιμότητα μας και να ζητήσουμε το ανάλογο ποσό σε χρήματα !.. ΔΕΝ θα συμβεί όμως έτσι με το Hellasbook.gr !

Κάθε εταιρεία που θα θελήσει να συμμετάσχει θα γίνει και εταιρεία που αποδέχεται το hellasbookcoin ως ανταμοιβή και χρήση ανταλλακτικότητας !

Παράδειγμα , ποσό κοστολόγησης διαφήμισης: 1000 ευρώ , αποδοχή σε hellasbookcoin από την εταιρεία ότι κάνει ανταλλαγή σε προϊόντα στο 90% του ποσού (10% αναγκαστικά στην εκκίνηση μας πρέπει να παραμένει σε υλικό ζωγραφιστό χαρτάκι (χρήμα) για τα έξοδα λειτουργίας της πλατφόρμας ) … Αρά πχ 90 προϊόντα με τιμή χρήματος 10 ευρώ μετατρέπονται στην ανάλογη τιμή σε Hellasbookcoin  προς όλους όσους συμμετέχουν

Δυο λοιπόν στοιχεία αξίας θα υπάρχουν για το Hellasbookcoin , Πρώτο στοιχείο είναι όλοι οι τρόποι διαφήμισης λόγω επισκεψιμότητας σαν σελίδα , στην πορεία αυτό μπορεί να συμβεί και με την διαδικασία συμπλήρωσης ερωτηματολογίων, παρακολουθήσεις σε βίντεο, διαμοιρασμός σε άρθρα κοκ. Δεύτερο στοιχείο η αύξηση του δικτύου αποδοχής του hellasbookcoin σαν μέσο ανταλλαγής και πληρωμής σε χρόνο ,ταλέντα ,υπηρεσίες!

Είναι λογικό να κατανοήσουμε ότι πολύ πιο εύκολα συμμετέχεις σε ένα δίκτυο νέας αξίας και ανταλλαγής αν μέσα εκεί υπάρχουν δέκα χιλιάδες διαφορετικές υπηρεσίες , προϊόντα, ταλέντα κοκ και αλλιώς αν υπάρχουν 20 άτομα να προσφέρουν κοκ ..

Όλες οι προστιθέμενες αξίες , κέρδη αναδιανέμονται στο δίκτυο μας μέχρι και το ύψος του 90% , είναι λογικό να κατανοήσουμε όλοι ότι θα χρειαστούν έξοδα εφαρμογών , συντήρησης , τεχνικής υποστήριξης , ανθρώπινου δυναμικού , προσωπικής διαφήμισης και όλα όσα ακόμα χρειαστούν για να επιτευχθεί ο στόχος μας !

Πόσα Νομίσματα υπάρχουν , πόσα μπορούν να κυκλοφορήσουν ;

Εδώ χρειάζεται να κατανοήσουμε κάτι σε βάθος για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε και ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνουμε μια ερώτηση στο εαυτό μας !..

Πόσα πραγματικά χρήματα τυπώνονται στον κόσμο μας; Πόσα μπορούν να τυπώσουν ξανά οι τραπεζίτες ;..

Η απάντηση είναι άπειρα αφού το όλο χρηματοπιστωτικό σύστημα που χρησιμοποιούμε είναι μια τεράστια ψεύτικη φούσκα που όταν πλησιάζει η μη αναστροφή της από το μεγάλο μπουμ η ανθρωπότητα περνάει σε εποχή συγκομιδής …όπου με τον πόλεμο τον θάνατο και την καταστροφή δημιουργούνται νέες συμβάσεις , νέοι δανεισμοί ή κουρέματα χρεών , νέες επενδύσεις λόγω καταστροφής κοκ !

Άρα αν αυτό συμβαίνει στον κόσμο μας σήμερα γιατί πρέπει να υπάρχει  η ερώτηση πόσα; Γιατί εμείς να είμαστε από κάτω από το ίδιο το σύστημα ελέγχου μας με το να πούμε μέχρι τόσα;

Πολλοί νομίζουν ότι η αξία μπορεί να υπολογιστεί βάση του αριθμού διάθεσης , εκεί μπαίνουν και οικονομικοί όροι που ακόμα και οικονομολόγοι δεν μπορούν να αναλύσουν απόλυτα όπως ο πληθωρισμός.

Η απάντηση μας είναι η εξής λοιπόν στο ερώτημα … Τόσα όσα!!!..Χρειάζονται ώστε η εξέλιξη , δυναμική , εξυπηρέτηση , ανάγκη των Χρηστών μας να μπορεί να καλυφθεί στο 100% ..με βάση την προσφορά τους !

Δεν είμαστε νόμισμα χρηματιστήριου αλλά μονάδα ανταλλαγής. Η αξία είμαστε εμείς και όχι η μονάδα !!Η δική μας σύμβαση αλήθειας και ο τρόπος κατοχής της μονάδας είναι η αξία και όχι ο αριθμός ή το πόσα θα κυκλοφορήσουν! Τόσα όσα χρειάζονται ώστε το σύστημα να κρατά ισορροπία μεταξύ δανεισμού και προσφοράς όπως κάνουν στην πραγματικότητα όλα τα συστήματα παγκοσμίως!

Είμαι στην διάθεση όλων να εξηγήσω οποιαδήποτε απορία , να σας δείξω γιατί αυτή η λύση στην κοινωνία που δημιουργούν είναι η απάντηση που πρέπει να δοθεί !

hellasbook.gr

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*