17:44 - 04/12/2020

Εμβόλια Αγγλία & Ελλάδα Προσεχώς!!! Ετοιμαστείτε!!!

Διαφημίσεις

Όλοι τρέχουν να προλάβουν. Πρώτη φορά τόσο παγκόσμιος, και όταν λέω παγκόσμιος εννοώ τις χώρες που κάνουν κουμάντο οι τραπεζίτες, συντονισμός για να μας εμβολιάσουν για το καλό μας. Την ίδια ενέργεια να δίναμε και στην θεραπεία του AIDS ή του καρκίνου που μόνο στην Ελλάδα πεθαίνουν 30.000 άνθρωποι
τον χρόνο, αλλά ποιός μετράει;! Ή αν λύναμε το πρόβλημα στην Αφρική δεν θα είχαμε τόσους μετανάστες και θα είμασταν όλοι χαρούμενοι!!! Που να τρέχεις τώρα;!

Φαίνεται ότι όλοι δουλεύουν συντονισμένα υπο συγκεκριμένες διαταγές τα λεγόμενα ‘πολιτισμένα’ κράτη για να περάσουν μια agenda. Έχουν λυσσάξει για να προλάβουν τα τετελεσμένα με Αμερική 14 Δεκεμβρίου και 21 Ιανουαρίου. Να πετύχουν το σχέδιο τους όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Και φυσικά δεν δίνουν πιστεύουν σε Θεό, αν μπορούσαν να χτυπήσουν την πόρτα σου Χριστουγεννιάτικα για να πετύχουν τον στόχο τους θα το κάνανε. Δείχνουν τα δόντια τους αν προσέξετε. Κρίμα για αυτούς.

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα προλάβουν και ότι θα γίνουν αυτά που είπε ο Άγιος Παίσιος. “Θα τρέχουν να σας τα περάσουν όλα, αλλά δεν θα προλάβουν”.

Σίγουρα σχετίζεται με αυτά που γίνονται στην Αμερική και εκεί υπάρχει Ο Θεός και βοηθάει. Εμείς δυστυχώς καταλήξαμε να είμαστε Γερμανική αποικία και πρέπει να σταθούμε πάλι στα πόδια μας για να κάνουμε την διαφορά. Αυτό που μπορούμε όμως να κάνουμε είναι να αντιδράσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε και να καθυστερήσουμε και να μειώσουμε τις συνέπεις των γεγονότων.

Ο Άγιος Παίσιος αναφέρει ότι επειδή δεν θα προλάβουν να κάνουν το σχέδιό τους θα προξενήσουν 3ο Παγκόσμιο μέσω Τουρκίας. Όταν ο Ερντογάν όμως δεν θα είναι στην εξουσία αλλά θα την έχουν οι κεμαλικοί. Θα έχουν προηγηθεί κανά δύο σεισμοί και θα υπάρχει αναστάτωση στην Ελλάδα. Τότε θα εκμεταλλευτούν την κατάσταση. Οι σεισμοί πολλοί γέροντες λένε ότι θα έχουν πολλά θύματα γιατί θα γίνουν κοντά στην Αθήνα.

Μόλις ακούσετε αλλαγή εξουσίας στην Τουρκία να αρχίσετε να παίρνετε εφόδια για 6 μήνες, γιατί θα πάρει τον έλεγχο ο στρατός αν γίνει σύρραξη, και καλύτερα να πάτε χωριό.

Πέρα από την περιφρόνηση των ‘νόμων’ τους και να αντιδρούμε όπου μπορούμε(δική μου προτροπή), ο γέροντας προτρέπει να προσευχόμαστε με μετάνοια για Θεία παρέμβαση, και για εκτός και εντός Ελλάδος φυσικά. Γιατί έτσι δίνουμε την άδεια μας στον Κύριο να παρέμβει επειδή δεν το κάνει σεβόμενος την Ελεύθερη βούλησή μας. Πρέπει να είναι προσευχή που να γίνεται από Αγάπη, να μην υπάρχει δόλος.

Για τα εμβόλια, όσοι γνωρίζουν τι είναι δεν χρειάζεται να σας πω κάτι. Αλλά σίγουρα θα ξέρετε άτομα που θα το σκέφτονται ή θα έχουν γονείς που περνάει από το μυαλό τους κλπ. Κάντε ότι μπορείτε για να τους μεταπείσετε, στην χειρότερη να τους καθυστερήσετε. Τα κανάλια και κανένας να μην πάει θα πουν ότι υπάρχει μεγάλη προσέλευση και θα δείχνουν τα ίδια πλάνα ξανά και ξανά για να νιώσεις ηλίθιος που δεν πας. Γράψτε τους κανονικά! Πωλητές είναι οι δημοσιοκάφροι για το ψωμί τους το κάνουν, εις βάρος μας πάντα.

Ένα εμβόλιο ποτέ δεν το κάνεις στην μέση του χειμώνα, κυρίως κάποιο που πρωτοβγήκε. Γιατί όταν εμβολιάζεις ένα οργανισμό τον καθιστάς αδύναμο για ένα με ενάμισι μήνα γιατί του αναπροσαρμόζεις το ανοσοποιητικό του σύστημα. Άρα θα έχεις ανθρώπους με αδύναμο ανοσοποιητικό στην μέση του χειμώνα. Και όχι τον Σεπτέμβριο που έρχεται για παράδειγμα.

Προσθέτω ότι ένα εμβόλιο έχει μέσο όρο παρασκευής τα 10 και κάτι ψιλά χρόνια δοκιμών πριν κυκλοφορήσει. Και αν κάποιος πει κάνανε τεστ κλπ, ας διαβάσει παρακάτω.

Επίσης, γιατί να πάρω ένα εμβόλιο με 95% επιτυχία(χωρίς παρενέργειες), όταν μόνος του ο κωρονοιός έχει 0,1 άντε 1% θνησιμότητα, άρα αν κολλήσω θα έχω 99% πιθανότητες να τα καταφέρω;!

Όταν ένα εμβόλιο βγαίνει τόσο γρήγορα, είτε τα έχουν κάνει μαντάρα οι ‘ειδικοί’ λόγω βιασύνης και θα έχει παρενέργειες όπως μυελίτιδα και μυνηγγίτιδα που έχει ήδη ακουστεί σε διάφορους ασθενείς.

Είτε το είχαν έτοιμο το εμβόλιο καιρό τώρα και τώρα ξαφνικά το βγάζουν για μαζική παραγωγή. Που αυτό σημαίνει ότι ο κορωνοιός ήταν στημένο και σχεδιασμένο από αρρωστημένα μυαλά, που ακόμα και χωρίς παρενέργειες να είναι το εμβόλιο δίνεις την προσωπική σου ελευθερία σε έναν δυνάστη και δολοφόνο.

Είτε και τέλος, ο ιός δεν είναι και τόσο θανατηφόρος τελικά για να παράγεται το εμβόλιο τόσο γρήγορα. Άρα γιατί να βιαστούμε να εμβολιαστούμε;;;

Όταν ήδη έχουμε αρχίσει να κάνουμε ανοσία της αγέλης, μπήκαμε επίσημα στο δεύτερο έτος του κορωνοιού, καθώς πλέον επειδή πέρασε ένας χρόνος κολλήσαμε ότι είχαμε να κολλήσουμε μεταξύ μας.

Πιστεύω ότι είναι όλα τα παραπάνω, το εμβόλιο που παράγουν είναι τύπου mRNA πρώτη φορά δοκιμάζεται σε ευρύ πληθυσμό, άρα παρενέργειες σχεδόν απίθανο να μην έχει, το τρέχουν επίτηδες γιατί έχουν παγκόσμια πλάνα και χρησιμοποιούν το πρόσχημα του ιού για να μας τσιπάρουν, και φυσικά για έναν ιό που είναι θανατηφόρος όσο μια κοινή γρίπη.

Τώρα εγώ θεωρώ ότι θα έχει βιοτσίπ ελένγχου, νανοτεχνολογία που θα αξιοποιηθεί αργότερα
όταν εγκαταστήσουν τα 5G. Ώστε να ελένγχουν ποιός έχει ανοσία και ποιός όχι, και αν μπορέι να ταξιδέψει ή όχι. Και το πιστεύω γιατί τα έχουν πει οι ίδιοι που τα παράγουν.

Παραθέτω:

Will They Put a CHIP in the Coronavirus Vaccine

Μαυραγάνης αποκαλύπτει
https://www.youtube.com/watch?v=WFfJRkmQx64 (Καταργηθηκε απο λογοκρισια του Youtube)

Έχετε ΟΛΟ το δικαίωμα να δείτε τι θα σας χορηγήσουν, πέρα από κάτι που είναι σε υγρή μορφή αλλά και τι περιέχει εκτός υγρού(αν εμπεριέχει νανοτεχνολογία κλπ).

Το ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι καινούργιο τύπου mRNA και μη δοκιμασμένο σε μεγάλο πληθυσμό, άσχετα με τσιπάκι, οι ίδιοι γιατροί είναι απο επιφυλακτικοί μέχρι και κάθετοι να μην γίνει, γιατί δεν ξέρουμε τι θα συμβεί εντός ανθρωπίνου κυττάρου.

Γιατρός Γιαννόπουλος: Συνέπειες του RNA εμβολίου στον ανθρώπινο οργανισμό
https://amazonios.net/ta-quot-peiramatozoa-quot-den-antidroyn-kai-aytoi-synechizoyn-gia-ton-emvoliasmo-fola/

Και υπάρχουν πόσοι άλλοι αν το ψάξετε που είναι κατά του εμβολιασμού.

Επίσης, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι καθαρή παραβίαση του όρκου του Ιπποκράτη πέρα από αντισυνταγματικός. Το τι θα βάλεις μέσα σου και τι όχι το κανονίζεις μόνο εσύ.

Αν δώσεις την άδειά σου στο κράτος να κάνει ότι θέλει με το σώμα σου, πουλάς και την ψυχή σου επειδή το επέλεξες. Και την πούλησες λόγω φόβου.

Οι ίδιοι πολιτικοί που λέγανε όταν μας βάζανε τα μνημόνια ‘μαζί τα φάγαμε’ και ‘εσείς δεν ερχόσασταν και μας ζητάγατε δουλειές;;; Θα σας λένε ‘εσείς δεν θέλατε να εμβολιαστείτε και να είστε στο σύστημα;;; Τι παραπονιέστε τώρα, εσείς δεν το επιλέξατε’.

Γιατί από την στιγμή που δεν αντιδράσεις και δεχτείς τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τότε πουλάς το σώμα σου σαν ένα κομμάτι κρέας σε τραμπούκους και δολοφόνους οι οποίοι θα σου κάνουν κουμάντο μέχρι και στην παραμικρή λεπτομέρεια της καθημερινής ζωής σου.

Θα μου πεις τι ζωή θα έχω μετά;! Δεν θα μπορώ να φάω, δεν θα έχω μετακίνηση κλπ.

Να σε ρωτήσω αξίζει η ζωή σου αν για το παραμικρό, ακόμα και για να κλάσεις που λέει ο λόγος θα πρέπει να ζητάς άδεια; Τέτοια ζωή είναι που σου αξίζει;! Να έχεις ένα μπαμπούλα σαδιστή(στην καλύτερη περίπτωση) γονέα να σου κουνάει το δάκτυλο σαν να είσαι 10 χρονών;! Τέτοια ζωή να την βράσω!!!

Και πες ότι έχεις wifi και το πολυτελές το γεύμα, δεν παρατηρείς ότι πάμε κατευθείαν για φούντο και φτωχοποίηση;! Και ότι έχεις αρχίσει ήδη να εκπαιδεύεσαι με τα λίγα;! Γιατί να μην μάθεις να ζεις με αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι και να έχεις μια ποιοτική ζωή;!

Αλλά έστω ότι στα παρείχανε όλα αυτά(πολυτέλειες κοκ), γιατί να ανήκεις σε κάποιον;! Με τη θέλησή σου, το υπογραμμίζω αυτό. Ποιο είναι το κέρδος.

Η ασφάλειά σου;! Που ανά πάσα στιγμή επειδή ανήκεις σε αυτούς είσαι και αναλώσιμος. Θες να είσαι σαν τον Μητσοτάκη, που θεωρητικά έχει εξουσία, έχει υποταχθεί στην Μέρκελ γι ααυτήν τη εξουσία και ανα πάσα στιγμή τον αδειάζει όταν μπαίνουν οι Τούρκοι στα χωρικά μας ύδατα και τον έχει κάνει ρεντίκολο;!

Φαντάσου εσένα τι θα κάνει;!

Έλα ας πούμε την αλήθεια! Μήπως απλά είσαι φλώρος και έχεις ξεχάσει να ζεις;! Μήπως ξέχασες ότι αυτό που έχει σημασία είναι η ψυχή σου;! Γιατί όλα τα υπόλοιπα τα αφήνεις σε τούτο τον μάταιο κόσμο;! Ανταλλάζεις κάτι ανεκτίμητο με υλικές χαρές και αυτές θα είναι πάντα ύπο ένα δάκτυλο, πόσο και τι θα χαρείς, και πάντα θα παραμένεις ένας ραγιάς;! Που ακόμα και σε αυτό θα ζητάς άδεια, για να σου πουν πόσο ραγιάς είσαι.

Μήπως σε βάλανε να εξαρτάσαι από πράγματα που δεν χρειάζεσαι, να ασχολείσαι με ανθρώπους που δεν σε ενδιέφεραν. Κινητά, δάνεια, μαλακίες κλπ.

Και τώρα ήρθε η ώρα της συγκομιδής μιάς και το είχαν σχεδιάσει για να σε κάνουν εθισμένο;!

Μήπως όμως εδώ κρύβεται και η λύση;! Ότι αν κόψεις τα παραπάνω επιβιώνεις και τα καταφέρνεις;! Και δύσκολη είνια η αποτοξίνωση και όχι ο καλος δρόμος μετά;! Μήπως αυτό δεν είναι που φοβούνται, να καταλάβεις ότι δεν τους χρειάζεσαι;! Και προσπαθούν με νύχια και με δόντια, κυρίως με φόβο, να σ εκρατάνε χαμηλά εκέι κάτω;!

Μήπως είσαι φλώρος να πεις δεν γαμιέται πάω και στα βουνά σαν τους παλιούς που τότε ήταν χειρότερα και τα καταφέρανε, θα σκληραγωγηθώ κιόλας και μετά τους γαμώ όλους άμα λάχει;! Στην φλωριά μου ποντάρουν!!! Χωρίς εμένα αυτοί δεν έχουν λόγο ύπαρξης, δεν τους χρειάζομαι. Αυτοί χρειάζονται εμένα!!!

Και μετά πέτα τους εσύ στο βουνό, δεν ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα!!!

Μπορεί να μου πεις τώρα είναι αργά, έχω ήδη μπει μέσα με τόσες εξαρτήσεις. Δεν προλαβαίνω. Κόψτες μαχαίρι ΤΩΡΑ!!!
Έχασες, ισχύει έπαιξες το παιχνίδι τους και έχασες δυστυχώς. Αλλά αυτά που έχασες είναι υλικά δεν είναι η ψυχή σου! Το αποδέχεσαι σαν άνδρας και προχωράς και δεν ξανακάνεις το ίδιο λάθος. Εσύ πρωτεύεις και οι ψυχές των δικών σου!!!

Έχουμε φτάσει στο σημείο που είτε διαλέγεις το λάθος, την υποταγή και το διαβολικό, ή την ψυχή σου το σωστό την Αλήθεια τον Θεό.

Σίγουρα υπαρχουν ένα σωρό σενάρια, θα χάσω την δουλειά μου είμια νοσοκόμα, έχω γονείς στο γηροκομείο, παιδιά στο σχολείο τι να κάνω;

Πρώτα πρέπει να επιλέξεις τι θες. Και να έχεις Πίστη γιατί αυτό θα σε σώσει. Πάντα θα κάνεις το καλύτερο που μπορείς με τις δυνάμεις που έχεις.

Για όλα τα υπόλοιπα που δεν ξέρεις και δεν μπορείς να κάνεις, θα το ζητάς από Τον Θεό και θα έχεις Πίστη σε Εκείνον. Εκείνος ξέρει και θα σε οδηγήσει σε τυχόν αδιέξοδο που θα έχεις.

Τώρα αν ο Μπόρις Τζόνσον είναι με τον Τράμπ ή όχι θα το δούμε. Κυκλοφορεί η παρακάτω είδηση και θα δούμε κατα πόσο θα βγει αληθινή.

«Η FDA (Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων), το CDC (Κέντρο Ελέγχου Επιδημιών), το DOD (Υπουργείο Άμυνας), το Ηνωμένο Βασίλειο, η ΕΕ και Ο Τραμπ γνωρίζουν ότι τα εμβόλια mRNA της Pfizer και της Moderna μπορούν να τροποποιήσουν το DNA, να προκαλέσουν στειρότητα ή να περιέχουν νανο-συστατικά που ενδέχεται να ενεργοποιηθούν από το 5G. Έτσι, όλο αυτό ίσως αποτελεί παγίδα για τη σύλληψη των ευγονιστών και την κρατικοποίηση των Μέγα Φαρμακευτικών.»

Αναγνωστης του Κατοχικα Νεα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. μουντεμπερης 12/04/2020 @ 6:17 ΜΜ

    μπραβο σου ,ΑΥΤΑ πρεπει να συζηταμε και οχι κρουσματα .πανες-μασκες και παπ@ριες
    ειθε να ξυπνησουν οι ακομα κοιμησμενοι-ψεκασμενοι με ορο δηθεν ιου να δουμε ποιο βουνο πρεπει να χαραμισουμε και να τους πεταξουμε….

  2. Στο βουνό δεν έχει στρωμένες τραπεζαρίες και μπουφέδες χώρια που στριφογυρνάνε ζώα που θα σε φάνε!

  3. Dr. Van Helsing 12/04/2020 @ 8:26 ΜΜ

    Σωστά.

  4. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ. ΤΙ ΚΑΚΙΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΙΑ; ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΕ. μΠΟΥΟΥΟΥ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΝΤΡΟΠΗ

  5. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ 12/05/2020 @ 9:00 ΜΜ

    Ολοσωστο τελικό συμπέρασμα, μπράβο στον αρθογράφο. Κόψιμο εξαρτήσεων είναι η μόνη λύση και αποτοξίνωση που έχει σαν βάση τη διατροφή. Αυτά είναι για λίγους όμως, οι περισσότεροι βάζουν από το ένα και βγάζουν από το άλλο. Νομίζουν κάποιοι ότι έχουν δικαιώματα στην κοινωνία της χρηματικής οικονομίας και θα ”καλοπερνούν” μέσω αυτής ως το τέλος της ζωής τους. Καλά ξυπνητούρια.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*