23:33 - 20/10/2020

Ρώσοι για το εμβόλιο της Οξφόρδης: "Οι άνθρωποι θα γίνονται πιθήκοι!"

Διαφημίσεις

Ρώσοι για το εμβόλιο της Οξφόρδης: “Οι άνθρωποι θα γίνονται πιθήκοι!”

«Aίσχος», λέει ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Ντομίνικ Ραμπ, για την ρωσική απόπειρα υποβάθμισης του εμβολίου της κορώνας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο στα ρωσικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποτίθεται ότι οδηγούν τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι οι άνθρωποι μετατρέπονται σε πιθήκους όταν πάρουν το εμβόλιο. Μια φωτογραφία του πρωθυπουργού Τζόνσον, που λέει “Λατρεύω το εμβόλιό μου bigfoot-“.

“Γνωρίζω ότι η Ρωσία έχει τη φήμη να υποστηρίξει σε αυτόν τον τομέα”, δήλωσε ο Raab μετά το ρωσικό τρέχον πρόγραμμα υποθέσεων Vesti News κάλυψε επίσης το θέμα. Το βρετανικό εμβόλιο, το οποίο αναπτύσσεται και δοκιμάζεται από τη φαρμακευτική εταιρεία AstraZeneca σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο, χρησιμοποιεί έναν ιό που είναι κοινός στους χιμπατζήδες, αλλά είναι αβλαβής.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο δείχνουν ότι το εμβόλιο μετατρέπει τους παραλήπτες του σε πιθήκους. “Όποιος σαμποτάρει τις προσπάθειες ανθρώπων να αναπτύξουν ένα εμβόλιο είναι κατακριτέος”, δήλωσε ο Βρετανός υπουργός. Ο Raab αποκαλεί την εκστρατεία των ρώσων “απαράδεκτη και αδικαιολόγητη υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.” Υποψιάζεται ότι η Ρωσία προσπαθεί να προωθήσει τα δικά της εμβόλια με αυτόν τον τρόπο.

Από τον ξένο τύπο

Μετάφραση 

Δείτε πόσο έξυπνο είναι το παιχνίδι τους κάθε φορά με το αντίβαρο τους, το δίπολο, ή είσαι με τους τρομοκράτες ή είσαι μαζί μας…για να επιλέξει το γκοιμ το εμβόλιο της δικής του παράταξης που πάντα είναι καλύτερο από αυτό των εχθρών..

Αϊντε να καταλάβει το γκοίμ που τρέχει στις ουρές να προλάβει να το πάρει για να διαφύγει από την επίθεση του αοράτου, ορατός μέσω αοράτων!

KORAKAS NEWS



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 10/21/2020 @ 12:25 ΠΜ

    ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.
    http://www.youtube.com/watch?v=tAtkTkHjP8E

  2. Γιωργος 10/21/2020 @ 12:32 ΠΜ

    Εδω που τα λεμε αν εχουν δικιο οι ρωσσοι μας βολευει.
    Αν θα το παρουν τα ζωα με την μασκουλα θα γινουν πιθηκια και ετσι θα ξερουμε πιοι ειναι ανθρωποι πραγματικοι.
    Αλλωστε πιθηκια ειναι και τωρα με την μασκουλα τα γαντακια και τον φοβο στα ματια απο τον ακρατο κοροιδοιο.

    • Sir Μητσος εξ Αγγλίας 10/21/2020 @ 9:34 ΠΜ

      Γιώργο το δικό μας εμβόλιο να κάνετε είναι καλύτερο από το ρωσικό .ντε. Είναι από την Οξφόρδη δεν είναι ότι και ότι .είναι, θαυματουργό σαν το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
      Άμα γίνουν και μερικοί πήθικοι η Αφρική κοντά είναι. 1 πούρο δρόμος.
      Για φαντάσου τους βουλευτές να πηδάνε από δέντρο σε δέντρο στο βασιλικό κήπο,
      Και να τρώνε μπανάνες ξύνοντας τα αρχιδια τους. Ο Χαρδαλιάς θα ξεψυριζει τον Αδωνη κάτω από το βλέμμα του Βορίδη, και η θεία ματινα με τα μποτοξ θα σκούζει μαζί με τον γκικα και ο μπάρμπα Σωτήρης θα βαράει παλαμάκια. Η πρωθυπουργική οικογένεια δεν χρειάζεται εμβόλιο είναι κατοικίδια από γεννοφάσκια. Εδώ τα καλά εμβόλια διαλέξτε .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*