ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Χαρδαλιάς από Κοζάνη: Καφέ-μπαρ με κρούσματα και το πάρτι στο Χρώμιο με τους 11 θετικούς

· Θεοχάρης

O Nίκος Χαρδαλιάς ανέφερε ονομαστικά καφέ-μπαρ της Κοζάνης στα οποία υπήρχαν κρούσματα – Το πάρτι στο Χρώμιο με 70 άτομα που «έδωσε» 11 κρούσματα.

Σημαντικά στοιχεία για το πώς και γιατί η Κοζάνη έφτασε στην καραντίνα παρέθεσε, κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείριση Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Το πρώτο έχει να κάνει με τη διασπορά και κρούσματα σε τουλάχιστον τέσσερα καφέ-μπαρ της Κοζάνης, τα οποία, μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε ονομαστικά και συγκεκριμένα, γεγονός που προκάλεσε αίσθηση στους παρευρισκόμενους.

Το δεύτερο είναι η αναφορά του σε «πάρτι» που έλαβε χώρα στο Χρώμιο, με συμμετοχή 70 ατόμων,το οποίο, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, οδήγησε στην εμφάνιση 11 κρουσμάτων! Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο ίδιος αρχικά έψαξε να βρει το όνομα του χωριού, διερωτώμενος «υπάρχει χωριό Χρώμιο;»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τρίτο στοιχείο έχει να κάνει με τη στενή, όπως είπε, σχέση της αύξησης των κρουσμάτων στην ΠΕ Κοζάνης με την προ εβδομάδων έξαρση στην Πέλλα (μέσω μετακινήσεων), με τον Νίκο Χαρδαλιά να αναφέρει «τελικά δεν την πλήρωσε η Πέλλα με την αύξηση των κρουσμάτων και την πλήρωσε η Κοζάνη»!

Το τέταρτο στοιχείο που ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει να κάνει με δυο κηδείες και ένα γάμο, που, όπως ανέφερε, ήταν από τις σημαντικές εστίες μετάδοσης και διασποράς του κορωνοϊού στην ΠΕ Κοζάνης.

ieidiseis.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

FEATURED

Κύκλωμα ΕΦΚΑ: 8 συλλήψεις – Ο Φίλιππος Καμπούρης και η σύζυγός του φέρονται ως αρχηγικά μέλη

Αστυνομική επιχείρηση – ενδεικτική εικόναFEATURED

ΕΚΤΑΚΤΟ – Καλλιθέα: Βρέθηκαν φιαλίδια με πιθανό πικρικό οξύ – Εκκενώθηκαν δύο πολυκατοικίες

ΕΛΛΑΔΑ

Η ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ

2 απαντήσεις στο “Χαρδαλιάς από Κοζάνη: Καφέ-μπαρ με κρούσματα και το πάρτι στο Χρώμιο με τους 11 θετικούς”

  1. Μη μιλάτε, μην αναπνέετε και κυρίως μη σκέπτεστε, διότι η σκέψη είναι αυτή που προσελκύει τον κορωνοιό. Πρέπει να είσαστε κάτι σαν υπνοβάτες. Αλλά και τα όνειρα που θα βλέπετε και αυτά θα τα καθορίζει το πρωτόκολλο του ΠΟΥ, διότι και τα όνειρα που βλέπει κάποιος στον ύπνο του προσελκύουν τον κορωνοιό. Για αυτό κάθε μέρα πρέπει να αναφέρουμε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τα όνειρα που είδαμε και αυτοί σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, με τη συμμετοχή και λοιμοξιολόγων διεθνούς κύρους και προβολής εγκεκριμένων από τον ΠΟΥ, θα αποφασίσουν αν πρέπει να κοιμηθούμε το βράδυ. Έτσι είναι η αντιμετώπιση του covid απαιτεί θυσίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *