09:49 - 11/10/2020

Βρέθηκε σπάνιο πτηνό, μισό θηλυκό και μισό αρσενικό!

Διαφημίσεις

Ένα πτηνό μισό θηλυκό και μισό αρσενικό βρήκαν οι ερευνητές!

Τον… Διπρόσωπο από τον Μπάτμαν θυμίζει ένα σπάνιο πτηνό, που εντόπισαν ερευνητές από το καταφύγιο άγριας ζωής, Powdermill, στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ.

Το πουλί από τη μία πλευρά του έχει αρσενικά χαρακτηριστικά και από την άλλη θηλυκά!

Συγκεκριμένα, στη μία πλευρά τα φτερά του είναι ροζ και μαύρα (τυπικό δείγμα αρσενικού) και από την άλλη πλευρά τα φτερά του είναι κίτρινα και λευκά (χαρακτηριστικό των θηλυκών).

Μάλλον πρόκειται για διμερή γυναικομορφισμό

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι μάλλον πρόκειται για μια μια γενετική ανωμαλία γνωστή ως διμερής γυναικομορφισμός. Σε αντίθεση με τους ερμαφρόδιτους οργανισμούς, δηλαδή την συνύπαρξη αρσενικών και θηλυκών αναπαραγωγικών ιστών, οι γυναικόμορφοι εμφανίζουν αρσενικά και θηλυκά χαρακτηριστικά και στις δύο πλευρές του σώματός τους.

Το συγκεκριμένο πτηνό, μάλιστα, έχει διαφορές ακόμη και στην ουρά: Από τη μία τα φτερά είναι λευκά και μαύρα και από την άλλη γκρι και καφέ.

Χαρακτηριστικά, ένα μέλος της ερευνητικής ομάδας περιέγραψε το πτηνό ως «μονόκερο».

https://www.facebook.com/PowdermillNatureReserve/photos/a.603279613104188/3156585324440258/?type=3

Στο ερώτημα, δε, αν αν αυτό το πουλί έχει την ικανότητα να αναπαράγεται, οι επιστήμονες εξηγούν: «Επειδή συνήθως μόνο η αριστερή ωοθήκη είναι λειτουργική στα πουλιά και η αριστερή πλευρά αυτού του πουλιού είναι θηλυκή, θα μπορούσε θεωρητικά να παράξει μικρά αν ζευγαρώσει με ένα αρσενικό».

Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι κανείς δεν γνωρίζει αν αυτό το πουλί μπορεί, σε πρώτη φάση, ακόμη και αν μπορεί να αναπαραχθεί, να προσελκύσει σύντροφο, καθώς το κελάηδισμά του ίσως προκαλέσει σύγχυση στα ομοειδή του.

https://www.facebook.com/PowdermillNatureReserve/photos/a.603279613104188/3156585397773584/?type=3

gazzetta.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;

    • ποιός τους κοροϊδεύει; 10/13/2020 @ 2:31 ΜΜ

      ποιός τους κοροΪδεύει; ΚΑΝΕΙΣ δεν κοροΪδεύει ΚΑΝΕΝΑΝ, ούτε καν τους γκέϋ με τους οποίους πραγματικά κανένας ετερόφυλος δεν ασχολείται σε αντίθεση με ότι τους αρέσει να πιστεύουν, πόσο μάλλον τα εκ γενετής, σωματικά, παραμορφωμένα ή δύσμορφα όντα αλλά και ερμαφρόδιτους που είναι αναγκασμένοι, εκ των πραγμάτων, με εγχείρηση να επιλέξουν φύλο!
      Αυτό που λέμε όμως όλοι, είναι, ενώ συμπονούμε και κατανοούμε τους πάντες, και προσωπικά συμπαρίσταμε κιόλας αν χρειάζεται, να έχουμε και επίγνωση ταυτόχρονα τι ορίζεται ως ΦΥΣΙΟ-ΛΟΓΙΚΟ! Με τη λογική της Φύσης δηλαδή. Και Μονόκερο μπορεί να συναντήσουμε αλλά δεν τον λες “φυσιολογικό” μια και η λογική της Φύσης λέει: Άλογο, άντε ζέβρα το πολύ πολύ…. και όχι μονόκερος, αν ήθελε η Φύση να υπάρχουν θα τους είχε διατηρήσει και βοηθήσει στην επιβίωση τους…. (λέμε, αν υπήρξαν ποτέ).

  2. το λεγομενο συριζοπουλο

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*