Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:42 - 20/09/2020

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΓΗ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΕΙ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΘΕΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ+++

Γράψε παιδί Μου και μην καθυστερείς,Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ,ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙΚΑΙ Η ΓΗ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΕΙ.

Και τότε θέλω να δω, τον κάθε της γης ισχυρό,που επί πτωμάτων πατά συνεχώς,χωρίς καθόλου να υπολογίζει Θεόν.

Από ποιον βοήθεια θα ζητήσει,που τους πάντας έχει ποδοπατήσει;Από Εμέ τον Μεγάλο Θεό;Μα Εμέ Με έχει αρνηθεί εντελώς.

Μήπως από τον βρωμερό σατανά,στον οποίο είχε χαρίσει την δική του καρδιά;

Ω! πόσο τους λυπάμαι όλους αυτούς,που την πλάνη τους όλοι θα δουν,την ώρα που θα ξεψυχούν,όμως τότε θα είναι πλέον αργάΤΟ ΗΜΑΡΤΟΝ να πουν.

Και όσο κι αν βοήθεια από τον σατανά θα ζητούν,ποτέ δεν θα την δουν,αφού αυτό ζητούσε ο βρωμερός,να φύγουν από αυτήν την ζωή,χωρίς να ζητήσει το ΗΜΑΡΤΟΝαπό Εμέ τον Μεγάλο Κριτή,η δική τους ψυχή.

Εις την κόλαση να τους ρίξεικαι επάνω τους, όλη του την κακία να δείξει.

Μιλώ μέσα από το γραπτό αυτόο Μέγας Τρισυπόστατος Θεός,των πάντων Πλάστης και Δημιουργός,και απευθύνω τον λόγο Μου αυτό,σε κάθε καλοπροαίρετο ψυχικό,που έχει διάθεση να ακούσει αυτόν.

Σε σένα παιδί Μου μιλώ,σε σένα που δεν έχει πωρωθεί εντελώςτο ιδικό σου ψυχικό, και σου δίνωΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ,και σε θερμοπαρακαλώ,άδραξέ την όσο έχεις καιρό,θέλω να σωθείς γιατί σε αγαπώ.

Μην ασχολείσαι με τα γήινα συμβάντα,βάλτα όλα παιδί Μου στην πάντα.Προέχει παιδί Μου Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥΚΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ.

Θέλω επιτέλους να Με εμπιστευθείς,και να συνειδητοποιήσεις,πως δεν πρέπει να σε απασχολούν οι ειδήσεις,αφού θα το χωνέψεις καλά,πως ό,τι γίνεται το επιτρέπω ο Θεός,γιατί εξυπηρετεί το σχέδιό Μου το Θεϊκό,για της γης τον καθαρισμό.

Αφού τρίχα δεν πέφτει από την δική σας κεφαλή,χωρίς να το επιτρέψω ο Μεγάλος Κριτής.Για τίποτα λοιπόν να μην ανησυχείς,παρά μόνον για την σωτηρία της δικής σου ψυχής.Για όλα τ άλλα φροντίζω Εγώ,από το πιο μεγάλο, μέχρι το πιο μικρό.

Μην επιβαρύνεσαι να κρίνεις της γης τους ισχυρούς,αλλά να κλαις γοερά γι’ αυτούς,αφού ανθρώπινος νους δεν μπορεί να συλλάβειτο πόσο φριχτά θα τιμωρηθούν.

Μην τους ζηλεύεις που καλοπερνούν,ενώ όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι βασανίζονται και πονούν,γιατί θα είναι τόσο φριχτή η δική τους τιμωρία,που ούτε μπορείς εσύ να το διανοηθείςαγαπητή Μου καρδία.

Με όλες σου τις δυνάμειςτρέξε παιδί Μου να καθαριστείς,ρύπος να μην υπάρχει εις την δική σου ψυχήκαι τότε την Θεία προστασία Μου,εις όλο της το μεγαλείο θα δεις,και ακαταπαύστως θα Με δοξάζεις και θα Με υμνείς.

Μην χάνεις παιδί Μου λεπτό, δεν έχεις καιρό.Η ΣΕΙΡΗΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑκαι τότε παιδί Μου, θα είναι πολύ αργά.

Στο ξαναλέω παιδί Μου,σε σένα που διαβάζεις αυτήν την γραφή Μου,πως πάρα πολύ σε αγαπώ,

Είμαι για σένα Πατήρ στοργικός,γι’ αυτό σου στέλνω αυτό το γραπτό,γιατί σε θέλω εις τον Παράδεισομαζί με Μένα τον Θεό,εις αιώνας αιώνων,να χαίρεσαι και να αγάλλεσαιεις τον τόπο τον ευφρόσυνο και φωτεινό.

Αμήν γένοιτο και τω Τριαδικώ Θεώ δόξα.+++

oimos-athina



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Σοβαρά τώρα; τι είναι αυτά; σου έστειλε email ο Θεός; τι ακριβώς; σε βρήκε ο Θεός ως κατάλληλο υποδοχέα ώστε να μιλήσει σε μας;
    Ποιος ο Θεός; τι χαζομάρες είναι αυτες; γράφετε τα ίδια και τα ίδια (βλακειες) ότι σας μιλάει ο ΘΕΌΣ!!! Ντροπή ρε βλακα. Παρασέρνεις ευκολοπιστους στην βλακεια σου και στο άρρωστο εγώ σου. Γιατί περί ασθένειας πρόκειται όταν παρουσιάζεσαι ως εντολοδοχος θεου που σου πιάνει κουβεντούλα.
    Και αν είσαι πιστός χριστιανός που αμφιβάλλω, πρέπει βλάκα μου να πάρεις σοβαρότερα το “έστω και μια ψυχή να παρασύρεις, καλύτερα να δέσεις μια πέτρα στο λαιμό και να πέσεις στην θάλασσα”

  2. δεν ξερω αν πρεπει να σε λυπηθω εσενα η να σε βρισω, τρομολαγνοι με ψυχολογικα προβληματα ειστε.

  3. ΡΕ ΚΡΙΚΕΤΟ, Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΖΩΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ, … ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ!!! ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΙΓΝΩΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ….

  4. .. παρασερνει Ποιον?…. γιατί σκανδαλιζεστε απο το τεχτ.. e mail… και για αυτον που το γράφει… αυτα ειναι γραμμενα στην καρδια σας και στη διανοια σας… η αλήθεια ειναι.. εντός του καθενός δε χρειάζεται να πει να στο ταδε μερος μετον δεινα τροπο γραφουν και μιλανε το λογο του Θεού.. ισως ειναι περιττό.. και μονον αυτο.. αυτος που μιλαει εξ ονοματος του θεου δηλαδη ανωνυμα οχι εξ ιδιου ονοματος αυτον ακούστε.. γιατι για τον αλλον με ονοματεπώνυμο.. κατα τα λογια τιυ ιδιιυ του Εμμανουήλ… τον οποιο και θα δεχτητε θα… καταστραφειτε… μηπως τα λογια των συχρωνων ιερεων του παγκοσμιου συμβιυλιου των εκκλησιων, μασωνικων βεβαίως.. βεβαίως.. δεν ειναι οι συχρονοι καιαφες που τον ξανασταυρωνουν.. μη ξεχνάμε.. πως ο ιερωνυμος η καλυτερα ο πατριαρχης κι ο παπας της εποχης τον σταυρωσε.. στην αναλαμπη του Βυζαντίου δεν εχουν θεση.. γθατι ακριβως αυτο κανουνε τον ξανασταυρωνουνε με ρα συιλιτουργα.. των αθεων μασωνων… οι αρχαιοι πτοφητες που ηταν σκιες των μελλοντων.. έχουμε πλειστα πάρα δειγματα.. παρακαλατε για την αναλαμπη του Βυζαντίου.. θα παρουμε παραταση.. μη ερθει και αρει απαντες.. διαφορετικα ληξη χρονου…. η Παναγια ο Μιχαηλ.. κι ο Παισιος δεν θα κατασχυνθουν.. η Ελλάδα θα μεγαλώσει το ονομα του Χριστού Μεσσια να διαδωσει τις ψυχες των Χριστιανων να ενδυναμωσει.. πριν τα εσχατα στον πλανητη στο πυρ τον παραδωσει…. και τις προφητεις της αποκαλυψης ολοκληρωσει… την κυριαρχια της αμαρτίας να ακυρωσει. ειπαν οι γεροντες Νοέμβριος… θα πεφτουν σα κοτοπουλα βλεπε κινα τουρκια βιντακια.. εξαμηνο λοκ νταουν.. πεινα επι της γης… προδοδια ελιτ πολιτικης.. πολεμο με την τουρκια τριήμερο.. ισλαμοορκ πεμπτη φαλλαγγα επιθεση σε ιραν μεταστροφη τουρκιας μετα ερντογαν παγκοσμιος πολεμος.. σεισμος πυρηνικος πολεμις.. σε ολη τη γη το ενα τριτο θα σκοτωθει εγγελος στην πολη θα επεμβει στην Ελλάδα υα δοθει ο πουτιν θα αρνηθει αλλα εν αδυναμια θα δεχτει.. το βυζαντιο σε ολη τη γη θα επαναεβαγγελιστη η θαλασσα η ανατολικη επιγειος παραδεισος θα καταστει με φιλες χωρες θα συνεργαστει.. το ισλαμ θα κυνηγηθει.. παλι θα επιτεθει η κινα σαν ακριδες σε ολη τη γη.. θα καει με πολλη προσευχη.. οταν του ελεημων περασει η εποχη η μασωνια η εναπομειναν τον αντιχριστο θα θυμηθει.. η ανθρωποτητα οπως ο δαθαν και κορες θα ξεχαστει.. θα προσκυνησει την μισχοροκεφαλη.. ως αβουλο ζωο θα βουλωθει και η αμαρτία θα επεκταθει. εκει ξαφνικα ο θεος θα επεμβει τη Δευτέρα παρουσια θα ξεκινήσει.. ποιος απο εμας ολα αυτα δε ταεχει ως γνωσεις στο μυαλο και στη καρδια.. τα σημεία του καιρού σε ολους γνωστα των καιρων τα κανουμε αβαβα.. τα πραγματα ειναι τοσο απλα… οσο απλη και μια συγνώμη στον Ιησου Χριστό… θα σε ξανακανει φιλο και κληρονομο γιο.. τον παραδεισο να πατεις να εχει σπιτι ετοιμασμενο στον ουρανο.. ερχου γρηγογορα κυριε.. θυμησου τους Έλληνες.. και τις υποσχεσεις σου στους αγιου σου.. το αιμα των προγωνων που δεν προδωσαν εντεκα εκατομμύρια ελληνας επεσαν για την πιστη σφαγιαστηκαν μονο στη ρωμαικη Διηκηση πριν το Ελληνικό Βυζαντιο.. εις την πόλιν.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*