00:36 - 20/09/2020

Τσίπρας στη ΔΕΘ: 11 άμεσα μέτρα έκτακτης ανάγκης για μια ζωή με ασφάλεια

Διαφημίσεις

Ένα σχέδιο 11 άμεσων μέτρων έκτακτης ανάγκης παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ξεκινώντας την ομιλία του, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στο καταστροφικό πέρασμα της καταιγίδας Ιανός: «Επιτρέψτε μου να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν σήμερα άδικα από τις καταστροφικές πλημμύρες. Καθώς και τη συμπαράστασή μου στους συμπολίτες μας που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται. Τούτη την ώρα αυτό που προέχει είναι η γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών και η επούλωση των πληγών. Όταν έρθει η ώρα θα δούμε και τις ευθύνες.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει εγκαταλείψει τη Θεσσαλονίκη: Είναι λίγο αμήχανο να μιλάς στη ΔΕΘ δίχως ΔΕΘ. Η έκθεση λείπει φέτος από τη Θεσσαλονίκη. Φοβάμαι όμως ότι δεν είναι μόνο η ΔΕΘ που της λείπει. Ένα χρόνο τώρα αυτοί που της έταξαν τα πάντα, την απαξιώνουν τελικά, με συστηματικό τρόπο για μια ακόμη φορά.

Πριν δυο χρόνια, όχι τυχαία, μιλούσαμε εδώ για τη Θεσσαλονίκη ως πρωτεύουσα των Βαλκανίων. Σήμερα, η κυβέρνηση της ΝΔ, την επανάφερε στο γνώριμό της ρόλο. Την έκανε πάλι να μοιάζει με αποπαίδι των Αθηνών. Τη Θεσσαλονίκη που για μας ήταν, είναι και θα είναι πάντα, σημείο αναφοράς. Γιατί όση ζημιά και αν προκαλέσουν αυτοί που στην πόλη σας βλέπουν μόνο πελατεία και ψήφους, εμείς βάλαμε τις βάσεις για να γίνει η Θεσσαλονίκη αυτό που της αρμόζει.

https://www.facebook.com/watch/?v=3430816916978863&extid=NCgtroyRCsIcnpcy

cnn.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΟΠΙΟΥΧΟ ΜΥΑΛΟ 09/20/2020 @ 1:37 ΠΜ

    Κατευθείαν από τη καρδιά της Μακεδονίας… ο διεθνιστής εληνόφωνος αμνός και πολιτικός από τη 15μελή γέννα του… διαγραφή χρέους λέει ζητάει… Έτσι του πάνε τα τοκογλυφικά αφεντικά του… ο Βορειομακεδονομάχος των υπογραφών και των χρωματιστών κωλόχαρτων… Ένας ακόμα από τους 300 και αυτός… αυτοί με τους παχουλούς λογαριασμούς που νοιάζονται για τους φτωχούς και τους κατατρεγμένους… και για τα νέα τα παιδιά της σύγχρονης δουλείας… Στο κόσμο της χρηματοκρατίας ιδεολόγοι της αριστοκρατίας… χωρίς γραβάτες… αλλά με τα ίδια κουστούμια και λογαριασμούς… α ρε αφυπνιστή Θεόχαρη σσσωραίος… και του χρόνου διακοπές…

  2. Αλέξη η Μακεδονία για σένα δεν είναι ελληνικη.. κόψε τις βλακείες άλλαξες μέχρι και τό όχι του δημοψηφίσματος απατεώνα.. έκανες τον Κούλη μάγκα προδωτη

  3. Γιωργος 09/20/2020 @ 5:16 ΠΜ

    Απορω γιατι τα κατοχικα ασχολουντε με αυτο το παπαρι απο την ισπανια που πηγε στην τουρκια και μετα ηρθε εδω να τον εκπαιδευσουν σαν πρακτορα να βαλει το χερακι του στην διαλυση της ελλαδας.σταματηστε να ασχολειστε με τελειωμενα σκουπιδια.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*